Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to moc gratuluju, to je skvělá zpráva...... ono se mimi už hýbalo?????? no teda na to se těším jak blázen…
Ahoj holky, moc vám oběma blahopřeji
. Mohu se zeptat, zda berete Utrogestan a zda jej polykáte či zavádíte?
Ahoj Eli, utrogestan beru už od začátku a zavádím 2×2, ráno když nestíhám tak polknu, taky to jde, jen to trochu dráždí žaludek. Ty jsi po transferu?
panchito píše:
tak to moc gratuluju, to je skvělá zpráva...... ono se mimi už hýbalo?????? no teda na to se těším jak blázen…
Ahojky, na transfer jdu zítra. Utrog. beru už od punkce 3×2. Minule jsem to zaváděla, ale je to nepohodlné a taky jsem měla volno, teď budu chodit do práce, tak uvažuji nad polykáním. Jen doufám, že to má stejné účinky při tom polykání..
ahoj Eli, ty jdeš zítra na transfer? Fakt????? Tak přeju hodně štěstí!!! A fakt potom zůstaň pár dní doma a fakt hodně odpočívej....... já jsem 10tt a těším se až uvidím mrňousky se hýbat.. Dneska jsem byla odběr krve a složila jsem se tam na chodbě… hrůza, jsem úplně nějaká rozhozená!!! jo a beru utrogestan už od transferu 2 ráno a 2 večer.......
Děkuji. A kdy jdeš na UZ? Já ten utrouš beru vždycky 2-2-2, ale jak jsem už psala, tentokrát chci poprvé jen polykat, tak uvidíme, jak mi bude. Jinak budu určitě hodně odpočívat, nenechám nic náhodě. Do práce půjdu, až se na to budu cítit.
Eli pokud je možnost tak aspoň ráno a večer zaváděj, vím , že pokud půjdeš do práce tak to asi nebude možné v poledne, ale je tam daleko větší účinek při zavádění a nebude Ti tak špatně, já dnes ráno nestíhala tak jsem polkla a je mi teda na zvracení celý den… Já to vychytala, vzala jsem si stříkačku, takovou menší, průměr má přesně jako ty bobule, narvu je do ní, zavedu a stříknu
samozřejmě jsem odstřihla konec
je to hned
tak jak dopadl transfer… já jsem se snažila 4 dny potom ležet a odpočívat..... pak jsem taky chodila do práce a navíc jsem jela na hory do Itálie ale nelyžovala jsem, přestože to miluju..... Hele womanz, jak dopadla rekonstrukce koupelny vůbec???? Jak ti je???
no o koupelně mi ani nemluv
pořád je to nedodělaný, vana je usazená, obklady už taky na svém místě, ale chybí tam doobložit ještě jednu stranu pod vanou, jelikož je panel k vaně zkosený, je potřeba tam nalepit asi 3 obkladačky a ten chlápek jaksi nemá čas, hlavně, že už má zaplaceno… až pak se může usadit panel a bude hotovo, ale toho se asi nedočkáme ![]()
Jinak nevolnosti malinko ustoupili, už dva dny mi je lépe… akorát se teď bojím, jestli to neznamená, že je něco špatně
![]()
já se taky bojím úplně všeho..... hlavně toho ultrazvuku...... ale vím, nesmím být hned takový psycho… mě moc špatně ani nebylo, zvracela jsem jen jednou, špatně je mi tak nějak občas, ale fakt to nic není, ale často se mi motá hlava a nevydržím dlouho stát na jednom místě...... třeba u žehlení. Jinak už mě přestaly bolet prsa, a taky si říkám jestli je vše tedy v pořádku....... . Už ti trochu rostě bříško???? S tím předěláním mi ani nemluv, mi jsme rekonstruovali před 2 lety a byla to hrůza… najímali jsme si každýho řemeslníka zvlášť, takže každýho hlídat to byla fuška… stejně nám to neudělali pořádně. ![]()
Hele ELI: jak dopadl ten transfer??????? Ani ses neozvala????
mě už taky prsa nebolí a to už dlouho, boleli mě jen ze začátku, břicho mi roste, vypadám jak v pátým
ne ve třetím, ale mě to neva, každý to už ale pozná…
pokud to půjde takhle dál, tak nevím nevím jak budu vypadat před porodem
asi jako slon
ale kila navíc zatím nemám,spíš jedno,dvě dolů, tím jak moc nejím, protože mi nic nechutná ![]()
Děvčátka, tak to mám za sebou – dva mrňouskové jsou u mě
. Ale moc nejásám, 1 je jen dvoubuněčné a druhé 4buněčné, ostatní se neudržela a přestala se vyvíjet…
Jinak si ode včerejška píchám další injekce: Fraxiparinu – na základě částečných výsledků z hematolky, stále ale nejsou kompletní… ![]()
Jinak se cítím tak nějak všelijak…Ale to už od OPU, tentokrát mě po tom dost bolel podbřišek i vaječníky a tak zvláštně vevnitř, snad až k zadní části těla . Teď mě to pobolívá stále, ale už ne tak moc. Taky působí utrouš a ten fraxiparin..nemám ani chuť k jídlu.
Jéé Eli gratuluji k úspěšnému zavedení, teď si už jenom počkat na výsledek, kolikadenní embria ti zaváděli? Uvidíš, dobře to dopadne, aspoň jedno se chytne ![]()
Kéž by… V pondělí jsem byla na OPU a ve středu jsem byla už na ET…