Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, je jedno kdo ti napíše neschopenku, tohle se myslím neřeší, hold si pak zajdeš na ukončení opět do Gennetu, nebo si ji nech vystavit rovnou od svýho gyndr. a bude ![]()
Mě teda prsa bolej ale není to tak strašný, nejhorší je to večer když jdu spát… jinak nevolnosti pociťuji jen zřídka a to když mám hlad, tak doufám, že to tak i zůstane a nebude to horší
mě to v tý práci tak nebaví… nejradši bych byla doma a měla nohy nahoře a hlavně ve volných teplákách, protože mě už všechny kalhoty začíná strašně tlačit… Ne asi zvětšujícím se bříškem ale asi že tak hodně kynu..... ![]()
a ty jsi neležela ani po transferu? nedali ti neschopenku? To je divný… mě říkali určitě ležet minimálně 3 dny…
z kynutí si nic nedělej, já e už taky do ničeho nevejdu, už jsem si byla koupit troje nový kalhoty na gumu v pase, abych mohla chodit mezi lidi ![]()
Byla jsem na transferu v pátek a tak jsem přes víkend ležela, jinak nic......a pak jsem jela hned na hory do Itálie, ale nelyžovala jsem. Chci skončit s prací co nejdřív, už mě to nebaví se tady nervovat. Sice doma to taky bude záhul, ale mám spoustu kamarádek na mateřský tak to budou samý návštěvičky… doufám.
Já si myslím, že dr. s tím nebude mít problém, pokud se necítíš na to chodit do práce, nemůže Tě nutit.
Já tady teď mám zedníka, vybouráva nám vanu v koupelně, to je rachot ![]()
no tak to je asi hukot..... toho prachu a bordelu všude...... znám to a takovýhle zásadním úprav se děsím… Rekonstruovali jsme byt před 2 lety a museli jsme se odsttěhovat na 3 měsíce do jinýho bytu… to nešlo v tom bydlet. Byli to jen cihly a nic.....
já přijedu dnes v 8 hodin z práce a budeme péct buřtíky...... ![]()
To my jsme koupili barák po rekonstrukci, jen jsme si zmysleli, že chcem větší vanu do koupelny, nová vana už stojí 2 týdny v garáži a teprve ted nastoupili na vybourání te staré, ještě musí přijet elektrikář a teprve pak vodař na zapojení, takže to vidím tak, že jsme tak týden bez funkční horní koupelny
ještě že máme dvě ![]()
Jo to znám, my máme koupelnu jednu a jsme na ni jen 2. No až se rozrostene, tak to tedy nevím… Sice máme docela velký byt, ale stejně…
To uklízení ti nezávidím..... Dneska mi kolegyně řekla v práci že mám nějaké břicho a prsa…a to neví nic…
to já mám pupek jak v pátým měsíci
a kozy jak vozy
z dvojek najednou 3-4.. mazec úklid mi teda nezávidí asi nikdo, ted to ještě jde, obýváme jenom 2 místnosti+kuchyň takže zbylý tři uklízím jen občas, tam taky nic není
ale až budou děcka to bude mazec… a ještě spousta práce kolem baráku…
přesně, dneska mi řekla kolegyně že mám prsa a břicho jak těhotná… ona nic netuší, tak jsem se jen tak v duchu smála..... Klidně ať přiberu, ale po porodu to musí dolu.:-))) Manžel má z prvního manželství 10ti leté holky a na dnešek u nás spaly a když jsem si představila že tam možná budou ještě další 2 mrňousové, tak to bude opravdu mazec…, pro mě nepředstavitelný
Neboj, ono se to nějak musí zvládnout… ![]()
Já jdu zítra ráno na UTZ, už se nemůžu dočkat, ale mám strach… jestli není něco špatně ![]()
ty jo tak držím palce, ty se máš, už budeš slyšet srdíčko..... já jdu až příští týden ve středu… jsem nervozní jako blázen.. Neboj to bude v pohodě, nesýčkuj.....všechno bude v naprostém pořádku… koukej potom dát vědět.....
nevím jestli už uvidí srdíčko, na to je asi brzy, ale necháme se překvapit
pak napíšu
Ahojky, tak mám po kontrole, je tam jeden mrňous 2mm odpovídá 5+3tt a příští pátek máme další KO na potvrzení ![]()
no tak velká gratulace… 2mm to je pidižvík malej…:-))) už ti dali těhotenskou průkazku??? Bylo to asi hezký viď,???