IVF - transfer a očekávané dvě //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
20.4.11 08:46

ahojky, je jedno kdo ti napíše neschopenku, tohle se myslím neřeší, hold si pak zajdeš na ukončení opět do Gennetu, nebo si ji nech vystavit rovnou od svýho gyndr. a bude :palec:
Mě teda prsa bolej ale není to tak strašný, nejhorší je to večer když jdu spát… jinak nevolnosti pociťuji jen zřídka a to když mám hlad, tak doufám, že to tak i zůstane a nebude to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.11 10:41

mě to v tý práci tak nebaví… nejradši bych byla doma a měla nohy nahoře a hlavně ve volných teplákách, protože mě už všechny kalhoty začíná strašně tlačit… Ne asi zvětšujícím se bříškem ale asi že tak hodně kynu..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.4.11 13:55

a ty jsi neležela ani po transferu? nedali ti neschopenku? To je divný… mě říkali určitě ležet minimálně 3 dny…
z kynutí si nic nedělej, já e už taky do ničeho nevejdu, už jsem si byla koupit troje nový kalhoty na gumu v pase, abych mohla chodit mezi lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.11 14:04

Byla jsem na transferu v pátek a tak jsem přes víkend ležela, jinak nic......a pak jsem jela hned na hory do Itálie, ale nelyžovala jsem. Chci skončit s prací co nejdřív, už mě to nebaví se tady nervovat. Sice doma to taky bude záhul, ale mám spoustu kamarádek na mateřský tak to budou samý návštěvičky… doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.4.11 17:03

Já si myslím, že dr. s tím nebude mít problém, pokud se necítíš na to chodit do práce, nemůže Tě nutit.
Já tady teď mám zedníka, vybouráva nám vanu v koupelně, to je rachot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.11 17:12

no tak to je asi hukot..... toho prachu a bordelu všude...... znám to a takovýhle zásadním úprav se děsím… Rekonstruovali jsme byt před 2 lety a museli jsme se odsttěhovat na 3 měsíce do jinýho bytu… to nešlo v tom bydlet. Byli to jen cihly a nic.....
já přijedu dnes v 8 hodin z práce a budeme péct buřtíky...... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.4.11 17:36

To my jsme koupili barák po rekonstrukci, jen jsme si zmysleli, že chcem větší vanu do koupelny, nová vana už stojí 2 týdny v garáži a teprve ted nastoupili na vybourání te staré, ještě musí přijet elektrikář a teprve pak vodař na zapojení, takže to vidím tak, že jsme tak týden bez funkční horní koupelny :-) ještě že máme dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.11 17:54

Jo to znám, my máme koupelnu jednu a jsme na ni jen 2. No až se rozrostene, tak to tedy nevím… Sice máme docela velký byt, ale stejně…
To uklízení ti nezávidím..... Dneska mi kolegyně řekla v práci že mám nějaké břicho a prsa…a to neví nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.4.11 21:20

to já mám pupek jak v pátým měsíci :-) a kozy jak vozy :lol: z dvojek najednou 3-4.. mazec úklid mi teda nezávidí asi nikdo, ted to ještě jde, obýváme jenom 2 místnosti+kuchyň takže zbylý tři uklízím jen občas, tam taky nic není :-) ale až budou děcka to bude mazec… a ještě spousta práce kolem baráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.4.11 10:44

přesně, dneska mi řekla kolegyně že mám prsa a břicho jak těhotná… ona nic netuší, tak jsem se jen tak v duchu smála..... Klidně ať přiberu, ale po porodu to musí dolu.:-))) Manžel má z prvního manželství 10ti leté holky a na dnešek u nás spaly a když jsem si představila že tam možná budou ještě další 2 mrňousové, tak to bude opravdu mazec…, pro mě nepředstavitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.4.11 13:47

Neboj, ono se to nějak musí zvládnout… :-)
Já jdu zítra ráno na UTZ, už se nemůžu dočkat, ale mám strach… jestli není něco špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.4.11 15:04

ty jo tak držím palce, ty se máš, už budeš slyšet srdíčko..... já jdu až příští týden ve středu… jsem nervozní jako blázen.. Neboj to bude v pohodě, nesýčkuj.....všechno bude v naprostém pořádku… koukej potom dát vědět.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.4.11 17:55

nevím jestli už uvidí srdíčko, na to je asi brzy, ale necháme se překvapit :-) pak napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.4.11 11:47

Ahojky, tak mám po kontrole, je tam jeden mrňous 2mm odpovídá 5+3tt a příští pátek máme další KO na potvrzení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.4.11 12:11

no tak velká gratulace… 2mm to je pidižvík malej…:-))) už ti dali těhotenskou průkazku??? Bylo to asi hezký viď,???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí