IVF - transfer a očekávané dvě //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
22.4.11 18:34

jo, bylo to krásný :-) čekali jsme, že tam budou dvě bublinky a ono ne :-) Já jsem docela ráda, ale přítel je zklamaný :roll: Průkazku nám ještě nedali, to se dává později a asi až gyndr. v CARu ti ji nedaj, taky ještě nemáme srdíčko, musíme si počkat na kontrolu příští pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.4.11 19:08

jé tak ti závidím, doufám že já tam budu mít také jen jedno, no ale když budou dvě, pryč je asi nedám… a viděla jsi tam aspoň něco??? Já bych třeba to srdíčko tam mohla slyšet… no asi jsem idealista… Jo a řekla jsi to už někomu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.4.11 19:46

bylo vidět dutinku a v ní malou kuličku…ty bys už mohla mít :srdce: akci, byla jsi dřív na transferu a jdeš později na UTZ… mě dr.říkal, že b v pátek měla být u nás vidět srdeční akce
U nás to už vědí skoro všicni kolem, to se neutají, rodičům jsme to řekli samozřejmě hned a kamarádky věděly čím si procházíme takže to neutajíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.4.11 09:33

no jasně no..... mamka věděla že tam jdeme, takže se ptala snad každý den po transferu jestli už jo… byla neskutečně ráda.. první vnouče ( nebo dvě ) :think: a dneska to chceme říct ostatním příbuzným na chatě… už se tak těším… takhle jsem si to přesně představovala… no tak krásné velikonoce a užijte si volno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.4.11 12:29

Ahojky, tak jsem opět doma, je mi docela fajn, Velikonoce jsme si užili báječně :-)
Jak ty? Zvládáš to, nebo je ti špatně? Kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.4.11 08:44

ahojky, tak včera jsem byla doma, páč jsem měl teplotu, ale dneska jsem už zase v práci, ale ráno jsem zvracela..... přišlo to strašně rychle a rychle odešlo… kéž to bylo jen jednorázový, takhle blinkat každý den, tak nevím. Nesnáším tenhle proces… Na ultrazvuk jdu dneska navečer, tak jsem jako na trní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.4.11 14:55

no tak pak dej vědět :-) držím palečky ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
29.4.11 06:47

Tak co? jak dopadl ultrazvuk? Já jedu dnes na kontrolní jestli tluče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
1.5.11 18:18

Jezu… co je? kde jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.5.11 11:49

ahoj, promiň že jsem se tak dlouho neozvala, zapoměla jsem heslo a tak jsem přihlášená takto. Dříve Janulizna...... :roll: Každopádně potvrzeno, čekáme dvojčátka a bylo nádherný slyšet srdíčka...... jsem v 9tt a 3 dny....... ale je mi pořád dobře… jsem sice pořád unavená, ale jsem od minulého týdne doma, takže si můžu dovolit lenošit...... Co ty jak ti je??? v kolikátém jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.5.11 15:36

No konečně, už jsem si říkala, co se dějě.
gratuluji k dvojčátkům, nám potvrdili jedno, jsem dnes 9+0 a zítra jdu na prvotrimestrální screenink tak mám stažené půlky :-D
Zítra dám vědět jak jsme dopadli, jinak mi bývá špatně odpoledne, ale nezvracím, únavu už moc necítím, jen někdy nevím co se sebou, nic mi nechutná, tak se do jídla musím nutit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.5.11 16:52

ty už jdeš v 9 tt na screening? já jdu až 2.6 na ten screening, do tý doby mám mít nabrané veškeré krve… z toho mám hrůzu už teď… mám z braní krve děsný strach :roll: každopádně drtím ti palce, taky mě napadají všelijaké myšlenky, snad to budeme mít obě o.k.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.5.11 17:55

No já musím teď a pak ve 13tt, jelikož jsem po dvou potratech a jedno z toho s genetickou vadou.
Mám strach,co se bude zítra dít, ale věřím, že tentokrát to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.5.11 10:53

ježiši fakt jo??? to si vůbec neumím představit jak bych to nesla....... Musíme myslet pozitivně, takže jak jinak, dopadne to výborně:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.5.11 08:56

Ahojky, tak zatíme je vše OK, včera mi dělali UTZ a brali krev, bublinka se tam už pěkně mrskala a kopala nožičkama :-) bylo to krásný.
Teď musím čekat do 13tt, to se bude dělat detajlní UTZ, projasnění šíje a nosní kůstky a budou výsledky krve, vše to nějak hodí do počítače a vyjde jim riziko vývojových vad, tak snad bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí