Ovulační nebo nidační špinění?

723
31.3.11 10:00

Ovulační nebo nidační špinění?

Ahoj holky! Ráda bych znala vaše zkušenosti a názory. Dneska jsem 18DC, dle pátečního UTZ jsem měla sliznici 8mm a folikul 20mm, dr. tvrdil, že ovulace proběhne ten den (12DC) nebo nejpozději v sobotu (13DC), od pátku mě provázejí bolesti podbříšku, které se stupňují, včera odpoledne jsem měla růžové špinění, dneska ráno to zesílilo a bez slipovky bych nefungovala. Tak si říkám, jestli se může jednat teprve o ovulační špinění (nikdy předtím jsem na to ale netrpěla) - tedy že ovulace ještě neproběhla nebo uhnízďování (při minulém těhu, které nedopadlo, jsem to tak měla, i když to bylo slabší než dnes), ale zase včera jsem byla teprve 5.den po ovulaci, jestli k ní teda došlo v pátek. Jsem z toho taková zmatená, i když vím, že jediný, co mi zbývá je čekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
31.3.11 10:35

Ahoj

DC jsme stejně.
Já jsem drobně zašpinila v pondělí večer a malinko během uterního dnes.Ale nic hroznýho.
Nicméně počítám a vypozorovala jsem,že ovu byla kolem 10dc.
Taky jsem přemýšlela, co to mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
31.3.11 11:04

Linolo, tak si budeme držet palce navzájem, opravdu to u nás vypadá podobně :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.3.11 11:07
Tallulah píše:
Linolo, tak si budeme držet palce navzájem, opravdu to u nás vypadá podobně :-) :pankac:

Ano vypadá.
I když nevěřím, že by nám to vyšlo hned na poprvé.

Nechci na to moc myslet,když mi tam myšlenky zabloudí,hned je převádím jinam, na něco jiného, ale stejně si myslím, že ta hlava tam podvědomě pořád je.
To bude ještě dlouhých 10 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
31.3.11 11:36

Já dneska špiním opravdu dost silně, dalo by se říct i jako krvácení, i když čistá krev to není, musím nosit slipovku, tak tomu fakt nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.4.11 19:52

Ahojky

tak jak dneska????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.4.11 10:19

Tak bohužel jsem byla u doktora, nejdřív si myslel, že to je ovulační krvácení, ale bylo dost silné (a navíc už folikul zmizel), takže mi musel píchnout agolutin+agofolin :-? :-? Takže v mém případě se jednalo o nějakou hormonální nerovnováhu, než počínající těhotenství, sliznice se začala odlučovat, proto jsem krvácela :-( Tobě držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí