Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jsem v 30 tt a začala jsem mít dost pravidelně sny o miminku, porodu, nemocnici a tak, míváte také něco takovýho? Můžete to mít předzvěst něčeho?
Ahoj, zrovna dneska se mi zdálo, že začínám rodit, sama jedu autem do nemocnice, couvám do jednosměrky asi 500 m dlouhý a nemůžu nikde zaparkovat a přitom odřu vše co mi stojí v cestě a mimčo už leze ven ![]()
Takže sny mám, spíš takovýhle hororový, vždy se probudím úplně zpocená… A to ještě nejsem ani v polovině těhotenství, tak jsem zvědavá, co bude následovat… ![]()
toto je dobry clanok o snoch v tehotenstve, je to rozdelene aj podla trimestrov ![]()
Ahoj v tehu,jsem takovy sny mela normalne,ale ted i kdyz jsem pul roku po porodu se mi obcas zda ze rodim ![]()
Mě se zdály sny o porodu a dítěti poměrně často.
Jednou se mi zdálo, že se mi narodila velká rozpůlená vypeckovaná švestka. Pak se mi zdálo, že rodím na takovým tom nerezovým veterinářským stole, který strašně studil a byl v nějakým sklepě.
O miminku se mi zdály většinou hezký sny. Zajímavý ovšem je, že většinou to miminko bylo bezpohlavní. Zkrátka nebylo v tom snu řečeno jestli je to kluk nebo holka. Nejspíš to bylo způsobeno tím, že jsme nevěděli co čekáme.
Myslím, že sny v těhotenství o porodu a miminku jsou úplně normální věc. Může se v nich promítnout třeba tvůj strach z porodu, strach z toho jak to zvládneš a podobně.
kocky a ked sme pri tych snoch, snivalo sa niektorej o pohlavi a splnilo sa to?
my este nevieme co cakame, ale uz dva krat sa mi snivalo, ze mame dievcatko.
raz asi tyzden pred tym nez som otehotnela a druhy krat teraz niekedy.
soldi píše:
kocky a ked sme pri tych snoch, snivalo sa niektorej o pohlavi a splnilo sa to?my este nevieme co cakame, ale uz dva krat sa mi snivalo, ze mame dievcatko.
mě se zdálo asi 2krát že budeme mít clapečka a nakonec to opravdu vyšlo ![]()
Soldi jednou se mi zdálo o holčičce, ale většinou opravdu jenom o miminku bez pohlaví.
Holky tak mi se ze začátku těhu zdálo že už jsem porodila a mám druhého chlapečka ale co čekáme nevíme. U prvního se mi též zdály sny o klukovi a fakt se narodil. ale jinak se mi furt zdá že jsem v porodnici a že čekám kdy ten porod příjde. buď krvácím nebo mám bolesti ale k samotnému porodu to nedojde a když jsem v té porodnici tak s pocitem že to bude holčička takže fakt nevím.
soldi píše:
kocky a ked sme pri tych snoch, snivalo sa niektorej o pohlavi a splnilo sa to?my este nevieme co cakame, ale uz dva krat sa mi snivalo, ze mame dievcatko.
Zdalo se mi o klukovi,jmenoval se Pepik.Mame holku ![]()
ivash píše:
jsem v 30 tt a začala jsem mít dost pravidelně sny o miminku, porodu, nemocnici a tak, míváte také něco takovýho? Můžete to mít předzvěst něčeho?
…že budeš brzy rodit..
![]()
Mě přijde normální, že se mi zdá to ,co je v mém životě aktuální, nebo intenzivní, nebo co mě čeká.. ![]()
Já mám divné sny celý život, ale cca od 12.tt se mi často zdají perverzní sny, nebo se mi v nich motají všechny možné události dohromady, ale skoro v každém snu jsem těhotná. Nikdy se mi nezdálo, že už je mimi na světě. Známá tvrdí, že když se ti zdají sny, ve kterých figuruješ jako chlap, tak že je to předzvěst, že budeš mít kluka
Dvakrát jí to vyšlo, tak nevim
Já jsem v mých snech vždycky já ![]()
Ahojky, já měla od začátku těhotenství sny, ve kterých jsem třeba odněkud padala a vždycky se bála, že potratím. Dneska se mi prvně zdálo o porodu. Ale taky to bylo takový divný. Někdo mě praštil do břicha a já v bolestech jela do porodnice a tam mi řekli, že kvůli tomu porodím předčasně. A pak jsem měla holčičku, která ač byla nedonošená, měla přes 7 kilo
Takže výborný sny
Myslím ale, že ty sny většinou nejsou předzvěstí něčeho, ale spíš tak trochu odráží naše obavy…
Ahoj vespolek - zkuste si projet seznam skupin na eMiminu, existuje tu i uzavřená skupina „Mystery“, tam byste třeba mohly ty sny rozebrat s někým, kdo k tomu řekne víc…