Sociální práce z odlišného oboru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
20.1.15 22:32

@verulicek A co studuješ za obor? Já po té soc. práci mám v plánu Bc. všeobecnou sestru (mám už zdrávku). Oba obory mi jsou blízké, ale v tom zdravotnictví je asi lepší uplatnění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
20.1.15 22:33

@verulicek na to jsem taky trochu dřív koukala ale pokud se nemýlím tak u toho jsou talentové zkoušky a podmínka aspoň jeden hudební nástroj což je problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 22:34

@SlecnaViii všeobecnou sestru - zdravku nemám, proto říkám, že mám galeje - při kombi studiu dělám 2400 hodin praxe :-D kdyby chlap nejel na směny v práci, tak bych to neměla kdy dělat. Je to teda Diska, ale mě to tak stačí. Nehoním se za titulem ;) (první zkouška s latiny a anatomie byl horor :-D pro mě do té doby španělská vesnice)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
20.1.15 22:36

@emia noo to tam asi je..já jsem nad tím taky uvažovala, ale pak jsem couvla. s dětma je to super, s rodičema dneska horší…ono by se na těch školách mělo právě učit víc o přístupu a jednání s rodiči, než s těmi dětmi :lol: (já hraju hned na několik nástrojů, tak mě tenhle detail nenapadl..myslím, že tam musíš mít alespoň základ klavíru)

• Citovat
  • Upravit
7220
20.1.15 22:41
@verulicek píše:
@Aletheia praxe 4 hodiny denně? To je pitomost ;)

to není pitomost :nevim: na SŠ a VOŠ je to tak :nevim: na VŠ nevím jak to je, na naší je to taky 4 hodiny denně (né celý rok/semestr ale v období určeném pro praxi )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
20.1.15 22:47

Ještě zvažuji porodní asistentku ale to bude horší s praxí si myslím, jinak biologie mě bavila vždy i šla tak uvidim za zkoušku to stojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.1.15 22:49
@verulicek píše:
@SlecnaViii všeobecnou sestru - zdravku nemám, proto říkám, že mám galeje - při kombi studiu dělám 2400 hodin praxe :-D kdyby chlap nejel na směny v práci, tak bych to neměla kdy dělat. Je to teda Diska, ale mě to tak stačí. Nehoním se za titulem ;) (první zkouška s latiny a anatomie byl horor :-D pro mě do té doby španělská vesnice)

Právě kvůli té praxi jsem to teď zavrhla. Neměla bych kdy, chlap dělá od 8 do 16hod., takže pakárna. Latina je dost těžká, nikdy mě moc nebavila. Anatomie zase jooo, to mě bavilo moc :)) A na JCU je té praxe asi o něco méně…asi 2tis. hod., ale jistá si nejsem. Stejně je to dost, neměla bych si ji kdy udělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@Aletheia tak to pak joo :-) jasně. Já myslela pořád :-) tuším že tam jsme měli praxi cca 80 hodin za semestr…tady na škole, kterou dělám teď, máme za rok 380 a o už je trochu rozdíl :lol:

• Citovat
  • Upravit
verulicek

@emia porodní asistentky, které nemají střední zdravku ani dálkově neberou nikde

• Citovat
  • Upravit
7376
6.7.15 13:44

Holky, chci se zeptat na kamaradku. Chtěla by pracovat v socialnim prostředí, s mentálně postiženými a podobně, má už nějaké zkušenosti, sama má invalidní důchod kvůli fyzickému postižení a chtěla by si rozšířit vzdělání na VŠ nebo vyšší škole a nevíme jaký obor, rozšířte nám prosím obzor, co je a co se dá studovat s touhle tématikou :) děkujíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
6.7.15 14:06

@MarieOVMUC Obor s názvem : Speciální pedagogika. Pokud bude studovat čistou specku, půjde po studiu do soc. oblasti…pak jsou různé odnože spec. ped., třeba specka pro učitele a tak…to už je do školství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
6.7.15 14:43

Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory - je to VŠ obor na ZSF JČU v ČB, lze studovat i dálkově, Bc i Mgr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.7.15 19:40

@March7 @makapi diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie