Sociální práce z odlišného oboru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@verulicek A co studuješ za obor? Já po té soc. práci mám v plánu Bc. všeobecnou sestru (mám už zdrávku). Oba obory mi jsou blízké, ale v tom zdravotnictví je asi lepší uplatnění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek na to jsem taky trochu dřív koukala ale pokud se nemýlím tak u toho jsou talentové zkoušky a podmínka aspoň jeden hudební nástroj což je problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlecnaViii všeobecnou sestru - zdravku nemám, proto říkám, že mám galeje - při kombi studiu dělám 2400 hodin praxe
kdyby chlap nejel na směny v práci, tak bych to neměla kdy dělat. Je to teda Diska, ale mě to tak stačí. Nehoním se za titulem
(první zkouška s latiny a anatomie byl horor
pro mě do té doby španělská vesnice)
- Citovat
- Upravit
@emia noo to tam asi je..já jsem nad tím taky uvažovala, ale pak jsem couvla. s dětma je to super, s rodičema dneska horší…ono by se na těch školách mělo právě učit víc o přístupu a jednání s rodiči, než s těmi dětmi
(já hraju hned na několik nástrojů, tak mě tenhle detail nenapadl..myslím, že tam musíš mít alespoň základ klavíru)
- Citovat
- Upravit
@verulicek píše:
@Aletheia praxe 4 hodiny denně? To je pitomost
to není pitomost
na SŠ a VOŠ je to tak
na VŠ nevím jak to je, na naší je to taky 4 hodiny denně (né celý rok/semestr ale v období určeném pro praxi )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě zvažuji porodní asistentku ale to bude horší s praxí si myslím, jinak biologie mě bavila vždy i šla tak uvidim za zkoušku to stojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek píše:
@SlecnaViii všeobecnou sestru - zdravku nemám, proto říkám, že mám galeje - při kombi studiu dělám 2400 hodin praxekdyby chlap nejel na směny v práci, tak bych to neměla kdy dělat. Je to teda Diska, ale mě to tak stačí. Nehoním se za titulem
(první zkouška s latiny a anatomie byl horor
pro mě do té doby španělská vesnice)
Právě kvůli té praxi jsem to teď zavrhla. Neměla bych kdy, chlap dělá od 8 do 16hod., takže pakárna. Latina je dost těžká, nikdy mě moc nebavila. Anatomie zase jooo, to mě bavilo moc
A na JCU je té praxe asi o něco méně…asi 2tis. hod., ale jistá si nejsem. Stejně je to dost, neměla bych si ji kdy udělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia tak to pak joo
jasně. Já myslela pořád
tuším že tam jsme měli praxi cca 80 hodin za semestr…tady na škole, kterou dělám teď, máme za rok 380 a o už je trochu rozdíl ![]()
- Citovat
- Upravit
@emia porodní asistentky, které nemají střední zdravku ani dálkově neberou nikde
- Citovat
- Upravit
Holky, chci se zeptat na kamaradku. Chtěla by pracovat v socialnim prostředí, s mentálně postiženými a podobně, má už nějaké zkušenosti, sama má invalidní důchod kvůli fyzickému postižení a chtěla by si rozšířit vzdělání na VŠ nebo vyšší škole a nevíme jaký obor, rozšířte nám prosím obzor, co je a co se dá studovat s touhle tématikou
děkujíí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC Obor s názvem : Speciální pedagogika. Pokud bude studovat čistou specku, půjde po studiu do soc. oblasti…pak jsou různé odnože spec. ped., třeba specka pro učitele a tak…to už je do školství…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory - je to VŠ obor na ZSF JČU v ČB, lze studovat i dálkově, Bc i Mgr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit