Zaseknuté chrastítko z Dm v pusince

486
13.5.11 20:26

šok chrastítko z Dm

ahoj holky,musím se vám svěřit z hruzou co jsme teď zažili,koupila jsem malé chrastítko,kousátko barevná,masážní s kuličkama uvnitř babylove z DM,no a malá z něj nadšená okusovala ,řachtala a najednou za mnou přiběhl přítel z hruzou,málá hroznej řev,malé se jedno (ozubené )kolečko zaseklo v puse a nešlo to ven ,až při použití hrubé síly se nám podařilo vyndat,chudák malá má teď uplně rudé dásně…ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
13.5.11 20:30
adrianaaa píše:
ahoj holky,musím se vám svěřit z hruzou co jsme teď zažili,koupila jsem malé chrastítko,kousátko barevná,masážní s kuličkama uvnitř babylove z DM,no a malá z něj nadšená okusovala ,řachtala a najednou za mnou přiběhl přítel z hruzou,málá hroznej řev,malé se jedno (ozubené )kolečko zaseklo v puse a nešlo to ven ,až při použití hrubé síly se nám podařilo vyndat,chudák malá má teď uplně rudé dásně…ufff

Jéžiš tak to je nepříjemné .. člověk aby se vyznal co kupovat… hlavně že nic nespolkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
13.5.11 20:30
adrianaaa píše:

ahoj,

já myslela, že se něco uvolnilo a malá to málem spolkla..naše malá si taky chrastítka různě rve do pusinky, špendlík si třeba nasadila na bradu tak, že ho nemohla sundat nebo jednu jeho stranu taky si strčila do pusy tak hluboko, že se málem poblila :roll:
spíš mám strach, aby se z chrastítka neuvolnila nějaká malá část a malá to spolkla. Chrastítka kupuji jen z obchodu sítě Bambule. Tam očekávám nějakou spolehlivost…i když je pravda, že se to může stát i tady…ale jsem trošičku klidnější :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.5.11 20:38

A počkej, až budete z pusy dolovat šprajcnutý lízátka, který se navíc nalepí na zuby… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.5.11 20:40

Šprajcnutý duplo za zubama je taky „lahůdka“ :zed:
Bohužel, stát se může cokoliv s jakoukoliv hračkou, nezbývá, než ta prťata hlídat a hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.5.11 20:40

Jsem čekala bůhvíco se nestalo a mrně má jenom velkou hubičku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.5.11 20:53

a až bude větší a vrazí hlavu do zábradlí :mrgreen: taky lahůdka, zvlášt když nejde ani zaboha zpět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.5.11 20:55

Nebo když si do pusy vrazí Kinder vajíčko :cert: :cert: :cert: Taky libůstka vyndat to, když zatne zuby a nechce pustit :roll:
Samozřejmě se ti nedivím, že jsi byla vyděšená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
13.5.11 20:58

Taky jsem čekala něco horšího, za tohle nemůže kousátko z DM, ale to že to strčila do pusy, to by se jí mohlo stát i s kousátkem za tisícovku. Musíš přece počítat s tím, že kousátko je přizpůsobený dětský pusince a je určený ke strkání do pusy.

Hlavně že ho nerozkousla a nespolkla ty kuličky, to by bylo horší.

Jinak chápu, že to asi byl šok a pro malou hodně nepříjemný. My takhle lovili Tictac z nosu, taky super, dodneška nevím, kde ho dcera vzala, když to doma neskladujeme. Ale ta už byla starší, cca 3,5 roku :roll:

Příspěvek upraven 13.05.11 v 21:01

• Citovat
  • Upravit
13774
13.5.11 20:59

Můj syn si nedávno strčil dudlík do pusy nakřivo, takže se mu taky vzpříčil mezi dásněma :-? Taky jsem ho musela násilím vytáhnout, naštěstí na dásních nic neměl. Holt se to může stát se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.5.11 21:09

No, a včera říkali ve zprávách o nebezpečných kousátkách pro miminka od Disneyho - Medvídek Pů… prý jsou zdravotně závadné :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.5.11 21:12

holky, ja vim ze je to o nervy ,ale nektery vase prispevky me pobavily, ceho vseho jsou deti schopny :mrgreen:
zakladatelko, mne koupila byvalyho teta chrastitko z Pompa tusim , mala ho rozhryzla, lekla jsem se ze snedla par tech kulicek, ja hotova volala na pohotovost a rekli mi, ze mam sledovat bolest briska, teplotu, atd. ze tak malinky na RTG neuvidi, ja si pak oddychla, nebyly skleneny ale trochu spicaty,ale umely a mala je nastesti nevdechla ani nespolkla, par dni jsem se hrabala v hovinkach :jazyk: :roll:
ale i tak, vystrasena jsem byla jak .....a byla to taky jen sekunda..
no a par mesicu pote jsem narazila na clanek, ze COIka to kousatko zakazala, podotykam, ze bylo z Pompa nebo tak neco, fakt dneska nevis co mas detem dat sakra.
hlavne ze je mala v poradku.
jo a jeste perlicka na zaver, nedavno si dcera strcila do nosu nevypraskanej popcorn, to tvrde zrnicko…jsem ji tak servala, nasilim musela smrknout a nastesti vyletelo :lol:

• Citovat
  • Upravit
3337
13.5.11 21:19

Joooooooooooo, ještě lentilka v uchu - tak to vám povím - opravdu lahoda :twisted: Už jsem chtěla jet na pohotovost než jsem jí vypáčila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.5.11 21:22
goldenka píše:
a až bude větší a vrazí hlavu do zábradlí :mrgreen: taky lahůdka, zvlášt když nejde ani zaboha zpět :lol:

tak pri tomhle bych asi zacala hystercit :dance:
nastesti ma holka malou hlavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6555
13.5.11 21:48
AnastazieB píše:
Můj syn si nedávno strčil dudlík do pusy nakřivo, takže se mu taky vzpříčil mezi dásněma :-? Taky jsem ho musela násilím vytáhnout, naštěstí na dásních nic neměl. Holt se to může stát se vším.

Tak to se nám taky stalo a hned dvakrát :cert: Jsem se mu bála dávat dudlíka, jakej to byl řev :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí