Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@czechamerican jako takhle, jo
proč chceš vypadat jak z karibiku? V solárku nikdy nedosáhneš toho, abys vypadal jak od moře ![]()
Co takhle neutracet prachy za solarko a usetrit si na cestu do karibiku??
budes mit opaleni a zazitky rozhodne vetsi nez kdyz lezis pod sviticima trubkama ![]()
Se nedalo odolat, no
jako to někomu lže, že jede do karibiku a potřebuje se mezitim opálit či co ![]()
@czechamerican
Tak zalezi asi jaky typ pleti mas. Jak dobre se opalujes na slunci. Cim svetlejsi pokozka, tim dele to trva. Taky jaky typ solaria zvolis, kazde ma jinou intenzitu. Rekla bych, ze u svetle pokozky cca 15 navstev.
Ono to nejde takhle napsat. To by ti priblizne rekli v solariu.
@martina.se píše:
Se nedalo odolat, nojako to někomu lže, že jede do karibiku a potřebuje se mezitim opálit či co
No asi jo
![]()
Ahoj,
když jsem chodila já jak ze začátku obden na 10 min cca 15× a pak 1× týdně na 20min. Mazat!!!
@czechamerican píše:
@martina.se takto urcite ne…nechci bejt grilovane kure.
ze solárka toho „na přírodno“ moc nenaženeš, s tím nepočítej.. chodila jsem a jako lehké opálení ok, pak už to jde do oranž ![]()
@czechamerican píše:
@martina.se ja vim no ale investuji do sebe.
investuj radši do cvičení či tak.. solárko není ani zdravý, ani to nedělá pěkný opálení.. na 99% poznáš lidi ze solárka - je to fakt fuj..
@czechamerican vis co solarko dokaze s kuzi? I pres mazani nejakyma kremama od nich co mi doporucili s vitaminama a bla bla bla stejne sem mela pak takovou jak to rict, seschlou kuzi divnou proste jako bych byla stara
.. taky sem chtela byt krasne opalena cokoladova ale ja se opaluji, kdyz to reknu tak do oranzova
takze muj sen se rozplynul…
Ale jen ty sam nejlip vis do jakeho odstinu se opalujes a jestli vubec ti to solarko splni.. Jinak i stin opaluje takze v karibiku pod palmu a leharko ![]()
@martina.se píše:
ze solárka toho „na přírodno“ moc nenaženeš, s tím nepočítej.. chodila jsem a jako lehké opálení ok, pak už to jde do oranž
To se mi stalo, svetle hneda a porad mi to bylo malo a pak boom a ja oranzova
![]()
@czechamerican to netusim… nejspis pigment… ale nekdo tu psal ze to solarko dela takze je dost mozny ze to je tim, chodila sem tam asi 3mesice cca kazdy tyden ![]()
@czechamerican píše:
@Kajjjla na kolik te to vyslo financne.
To netusim uz to jsou asi 3roky zpatky ale natoz ze to je vlastne na sezonu tak hezky ale zbytecny… smir se stim jakej jsi, jakou mas barvu a nenic si zbytecne kuzi… ![]()
At zije rakovina kuze a pokozka barvy pomerance
co radsi zobat beta karoten a chodit na slunicko pro prirozene opaleni? Nebo nejaky samoopalovak? Sice je to chemie ale nebude to tak skodlivy ![]()