Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak neco je pekne po umelecke strance, pokud ma nekdo umysl byt chodici galerie tak, prosim, proti gustu… me osobne se tyhle pestrobarveny tetovani nelibi, proti klasickymu cernymu vyhrady nemam, sama nad nim uz dlouho uvazuju a ne ane se rozhoupat, ale toto teda nee, jak pises, je to kyc a tem se snazim ze vsech sil vyhnout ![]()
Udělaný je to pěkně. Pěkná práce, ale nenosila bych to, ac sama tetování mam a ne zrovna malý ![]()
@JorckCherry píše:
Zdravím dělám anketku na Kýčovité Tetování a moc bych uvítal vaše názory na Tetovaní ve fotogalerii. Děkuji JorckCherryPříspěvek upraven 03.05.17 v 22:44
Tak obrazky jsou vyvedene, to ano. Ale osobne bych volila tetovani ktery ma smysl, neco co me ma doplnit, utvorit se mnou celek. Prece jen je to na cely zivot ![]()
To jsou opravdu reálný permanentní tetování??
Hustý!! Nechápu kdo a proc to nosí. ![]()
@tessa2323 moje rec, kdybych si nechala udelat tetovani sebekrasnejsi, ale v nejake chvilkove slabosti a skoncila sem treba s vyse vyobrazenym terminatorem nebo chuckym, tak po par letech budu asi zvazovat amputaci poskozene koncetiny ![]()
No, skoro stejný hnus, jako delfínek (budoucí velryba) na břichu šestnácky.
@Kriss Tina píše:
@tessa2323 moje rec, kdybych si nechala udelat tetovani sebekrasnejsi, ale v nejake chvilkove slabosti a skoncila sem treba s vyse vyobrazenym terminatorem nebo chuckym, tak po par letech budu asi zvazovat amputaci poskozene koncetiny
@JorckCherry nevis, jestli ty jahudky na rukach a nohach jsou u te same osoby? ![]()
Tak podle me je Olaf krutej
![]()
Mam potetovanou pulku tela, ale k barevnemu tetování asi nikdy nedojdu. Jsou hezky zpracována, je to umělecké dílo, ale ja to neumim posoudit, barvicky nejsou ma parketa.
@Ester13 píše:
No, skoro stejný hnus, jako delfínek (budoucí velryba) na břichu šestnácky.
Na druhou stranu, ta velryba uz pak je zdarma ![]()
Ten Olaf nemůže být permanentní tetování na dospělé osobě. To mi netvrdte
![]()
@veria Olaf je vybornej
k mému kamarádovi do posilovny chodí holka, co ma na cele levé ruce všechny postavy od Walt Disney a v barevném provedení.
Holka trénuje na kulturistickou soutěž a je ji kolem 35let. A fakt uz to vypada hrozne infantilne. Na druhou stranu, je to proste original, no. ![]()