Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ester13 píše:
No, skoro stejný hnus, jako delfínek (budoucí velryba) na břichu šestnácky.
Na druhou stranu, ta velryba uz pak je zdarma ![]()
Ten Olaf nemůže být permanentní tetování na dospělé osobě. To mi netvrdte
![]()
@veria Olaf je vybornej
k mému kamarádovi do posilovny chodí holka, co ma na cele levé ruce všechny postavy od Walt Disney a v barevném provedení.
Holka trénuje na kulturistickou soutěž a je ji kolem 35let. A fakt uz to vypada hrozne infantilne. Na druhou stranu, je to proste original, no. ![]()
@eviku-miluna píše:
@JorckCherry nevis, jestli ty jahudky na rukach a nohach jsou u te same osoby?
V zajmu te potetovane osoby (osob) doufam ze ne ![]()
@JorckCherry ted se mi vybavil tenhle clanek
https://promuze.blesk.cz/…i-zivot.html
Lidi jsou asi opravdu schopny vseho ![]()
@JorckCherry No nezlob se na me, ale ten zachod rozhodne neni kýč.. ![]()
Kýč je motýl na lopatce nebo štír, co leze holkam do kalhotek podél pánevní kosti… to je kyc.
Ale zachod je original
. Neříkám, ze to neni magor, ale je originální ![]()
@JorckCherry aspon ma dost prostoru na cely springfield, na me by se vsichni nevesli
![]()
@JorckCherry No tak ten gramofon se mi ale libi, hele… ja jsem sice na takove jiné veci… ale udělaný je to hezky a napad a pokud k tomu nekdo ma vztah… Hm… tohle me jako neodpuzuje..
@JorckCherry Ty Jo, ale jsou to hezky udělaný obrázky, ja bych to ani nenamalovala na papir, natož vytetovala
Tetování je stejne jako obleceni trendove. Kazdych par let jsou nova mista a nova tetovani trendy. Kdyz mi bylo 12, vsichni si tetovali růzi nebo pukle srdce. Jaky kyc. ale tenkrat to byla velka frajerina.
Pak zacly cinske napisy. Dalsi kycovina.
No a at si ted vytetujes cokoliv, stejne to bude kyc za par let.
Tak pokud si neco vytetujes, musi to byt neco osobniho, co neni jen modni vystrelek.
To je jen můj nazor.