Solárium v těhotenství

2929
9.8.11 10:39

solarium v těhotenství

Ahoj
co jsem zjistila, že čekám mimi, tak nechodím na solárko… a dřív jsem chodila občas. Nevíte jestli to v těhotenství vadí? Nebo třeba opalování na sluníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
9.8.11 10:47

Může dojít k přehřátí plodu.. raději to zkonzultuj s gyndr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
9.8.11 10:48
Eleanora1988 píše:
Ahoj
co jsem zjistila, že čekám mimi, tak nechodím na solárko… a dřív jsem chodila občas. Nevíte jestli to v těhotenství vadí? Nebo třeba opalování na sluníčku?

Solárko v těhotenství vadí určitě, vždycky to tam měli i vyvěšené. S opalováním na sluníčku bych to taky moc nepřeháněla. Jinak doktor mi zakazoval opalovat hlavně břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
9.8.11 10:49
tak to mi za ten risk vůbec nestojí.. jen mě to tak zajímalo.. a také jsem slyšela, že se těhotné nesmí koupat v teplé vodě… tak to bude ten stejný důvod viď?
Monny89 píše:
Může dojít k přehřátí plodu.. raději to zkonzultuj s gyndr. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 10:51
Eleanora1988 píše:
tak to mi za ten risk vůbec nestojí.. jen mě to tak zajímalo.. a také jsem slyšela, že se těhotné nesmí koupat v teplé vodě… tak to bude ten stejný důvod viď?
Monny89 píše:
Může dojít k přehřátí plodu.. raději to zkonzultuj s gyndr. :kytka:

V ranném těhu to může vyvolat potrat, v pozdním těhu porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
9.8.11 10:55

Děkuju, to jsem vůbec nevěděla, ani by mě to nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 11:04

Nemáš zač.. přeji pohodové těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.11 11:07

Plus se v těhotenství můžou díky hormonům udělat nepěkné pigmentové skvrny… To jedno léto je fakt lepší si sluníčko odpustit (ne zas nějak hystericky se krýt, ale nesmažit se někde na prudkém slunci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
9.8.11 11:09
:hug: děkuju moc
Monny89 píše:
Nemáš zač.. přeji pohodové těhu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
9.8.11 11:11
No, to už jsem taky slyšela.. a prý, i když nechodíš na sluníčko, tak se dělá po pupkem, je to pravda?
Pipet píše:
Plus se v těhotenství můžou díky hormonům udělat nepěkné pigmentové skvrny… To jedno léto je fakt lepší si sluníčko odpustit (ne zas nějak hystericky se krýt, ale nesmažit se někde na prudkém slunci).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 11:35
Eleanora1988 píše:
No, to už jsem taky slyšela.. a prý, i když nechodíš na sluníčko, tak se dělá po pupkem, je to pravda?
Pipet píše:

Dělá se Linea Negra, neboli lépe řečeno tmavá čára přes celý břicho od spoda nahoru.. někdo ji má někdo ne.. já ji neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.11 11:58
Eleanora1988 píše:
Pipet píše:

Jo… ale ta pak zas v pohodě zmizí… (já ji teda vždycky trošku měla a mám i netěhotná :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
9.8.11 11:59

Myslíte, že to je tím, že se kůže na břichu roztahuje? ta tmavá čára? nebo to je prostě pigment?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.11 12:00
Eleanora1988 píše:
Myslíte, že to je tím, že se kůže na břichu roztahuje? ta tmavá čára? nebo to je prostě pigment?

Pigment… Stejně ztmavnou i dvorce a bradavky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 12:00

pigment.. roztahováním vznikají strie.. :mrgreen: a že jich mám požehnaně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí