Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@deniskateniska8791 píše: Více
a přejde to? Já mam pocit, že omdlim a dostanu infarkt vubec nevim co s tim
Snad zitra mi doktorka poradi, ale já jsem zoufala, mam i takovy tres vnitrni
Panický záchvat? hele přejde kdy si uvědomíš že fakt, vážně, opravu neumřeš
Záchvasty panické úzkosti. Běž na psychiatrii, když řekneš, že je to akutní, měl by tě do pár dní vzít. A on tě taky může objednyt na psychoterapie. Nečekala bych na nic a obvolala doktory. Držím palce.
@Dani65 píše: Více
Zítra jdu ke své lékaře, tak snad mi tam pošle a s doporučením mě vezmou hned. Tudíž samo to nepřejde? A to mi dají teda antidepresiva? Já z toho mám strach jejím prakticky žádné prášky ani ibalgin
Je to blbej stav, ale uvědom si a znovu opakuj, ze to není nebezpečný stav pro tebe. Nezemřeš, nestane se ti nic. K psychiatrovi zajdi určitě, pomůže ti. Hlavně to chce pokud možno zachovat klid a pořad si opakovat, že se ti nic vážného neděje, jsi zdravý člověk a zvládneš to. Alespoň mne to pomáhalo.
@freeport píše: Více
Děkuju a ty jsi to zvládla jak? Byla jsi na psychiatrii?
@Anonymní píše: Více
Myslím, že alternativní léky jsou jen placebo. Podle mě máš úzkosti. Najdi si psychiatra, jsou na to léky a uleví se ti.
Ono je to beh na dlouhou trať.
Tělo ti hlásí, že je něco špatně, co, to musíš vědět ty.
Může to být dlouhodobý stres, vyčerpání, zanedbání svých potřeb, nespokojený vztah atp atp..
Psychiatr ti může napsat medikaci (AD), které ti koupi cas, udělat ty změny, které po tobě tělo chce, to ideálně resit na terapii.
Takže si sehnat psychologa+psychiatra.
Není to žádná ostuda, prošlo tím hodně lidí.
@Anonymní píše: Více
Moc děkuji hned to začnu řešit s lékařem zítra
Ahoj všichni poslední dny travim v posteli 🙈 mam strach nevim z ceho, ze umru asi 🙈 tlak na prsou, buseni srdce, motani hlavy. nechutenstvi a vecer vzdy lepsi.
Rana jsou priserna 🙈
Doktorka mi udelala tesry z krve vse ok a pak jsem skoncila na pohotovosti s silenym stavem a tam mi doktorka rekla, ze je to psychika a resim to.Tak zitea jdu ke sve znovu.Myslite.ze zaberou treba prirodnj veci? Bachovky nebo něco z lekarny? Uz jsem zoufala
Mam dve deti a nechci takto byt a fungovat, chci byt zase v pohode 🙈