Předběžné opatření - děti z Klokánku

Anonymní
30.6.19 19:27

Soud rozhodl

Dobrej moje mamka si požádala o děti které jsou v klokánku ale US ji přišlo predbesko od soudu kam stim má zajít jestli spatky na soud kde to podávala a by ji tam dal razítko a by mohla pro děti dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
30.6.19 19:37
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
30.6.19 19:58

Jeste jednou srozumitelne :roll:

• Citovat
  • Upravit
2844
30.6.19 19:58

Eh? Možná to zkus ještě jednou a česky…tohle asi nikdo nerozklicuje, co že to vlastně chceš vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
30.6.19 20:11

Mluvíš o doložce nabytí právní moci? Tak s tím na soud, který to vydal rozsudek. Nevím, jestli všude, u nás je na to spešl okénko v přízemí. Zajděte na soud, tam se zeptejte, oni vás nasměrují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.6.19 21:04

Děkuji zaradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.6.19 21:12

Kam zajít s předběžkem a jestli s tým na soud kde to bilo podano newi jestli to mám na býti právni. Moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.6.19 21:22

S předběžným opatřením si musíte zajít, nebo poštou zaslat pro razítko nabytí právní moci, aby bylo rozhodnutí platné a pravomocné. toto razítko dostanete na soudě, který Vás obeslal a dostanete ho až bude rozsudek pravomocný, tedy poté, co se k soudu vrátí všechny doručenky všech obeslaných účastníků a uplyne lhůta pro odvolání, kterou máte v rozsudku, pokud se nikdo neodvolá. nejlepší je, si předem zavolat a informovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
30.6.19 22:22
@Anonymní píše:
Dobrej moje mamka si požádala o děti které jsou v klokánku ale US ji přišlo predbesko od soudu kam stim má zajít jestli spatky na soud kde to podávala a by ji tam dal razítko a by mohla pro děti dekuji

Nechápu na co se ptáš a v jakém jazyce to píšeš..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová