Soudní posudek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
27.3.14 12:41

@eumedon Půjdu tam s manželem, takže z nás půjde hrůza od pohledu, protože ten je nas. rozčilený :mrgreen: jako bejk :| Snad to teda dopadne dobře. To čekání je nekonečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
27.3.14 12:53

Tak pokud to není amatér, tak má pro tyto případy pojištění, takže pokud se prokáže, že špatně spočítal a tím způsobil škodu (nevím přesně, ale domnívám se, že v tomto případě je výše škody výše toho penále co budete platit), tak Vy doplatíte zbytek daně plus penále a on by Vám měl penále uhradit. Pokud můžu radit, na paní z FÚ neházet „na..ané a rozčilené“ pohledy ani hlášky, na tu být příjemní a dělat ze sebe spíš „blbce“, protože jinak si na Vás jenom zgustne. Ona je taky jen v práci :-) takže pokud budete milí a vstřícní, nebude to hrotit a dá vám pokoj, odhadci řekne jak upravit odhad a bude.. A u odhadce počkat jak se zachová, ale v každém případě po něm chtít uhradit to penále :-) na to máte nárok :-) držím pěsti ať to dobře dopadne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.3.14 12:58

@AV To v každém případě. Já jsem hrozně rozčílená na toho odhadce a rozhodně se klidne servu s ním do krve, ale s tou paní budu za dobře. Jako priorita je bernák, co si budem povídat. Amatér to není, dělá to už možná dvacet let a ta paní právě byla moc milá a hodná, takže jsem docela ráda, že se s ní dalo mluvit.. Díky :kytka:
Uf. Další pozitivní reakce… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
27.3.14 13:04

@DeTer neboj to není žádné drama :-) podle mě se bude ten odhadce pokud to dělá tak dlouho spíš stydět, že udělal chybu - třeba to jsou nějaké nové vyhlášky a on to prostě nezaznamenal, v poslední době čert aby se v tom vyznal :-).. takže se Vám bude spíš omlouvat a určitě po Vás nebude chtít peníze za nový, to v žádném případě, to by si jen uškodil a pěkně si pokazil pověst :-).Takže ho opraví, dodá a podle toho jak vysoké bude to penále, tak ho buď vyplatí sám, nebo pokud bude vyšší bude to uplatňovat u pojiš´tovny. Takhle to vidím já :-). Tak jen ať to tak je a je to za Váma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.3.14 13:24

@AV Tak víš jak jde jen o to kdo to zaplatí. Já už jsem spíš hysterická z toho, že konečně jsi něco hodila za hlavu a ono to přišlo znova v doporovdu. Už se to táhne dlouho a jsem unavená z toho, že už konečně myslím, že je to za mnou a ono pořád není..
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
3.4.14 12:51

Ahoooj
Jen jsem Vám chtěla napsat jako jsem na tom. Dneska jsem konečně ( opět) uzavřela tuto kapitolu. V neděli jsem se měla domluvit se znalcem na úterý na schůzku. Znalec, protože už jsem s ním mluvila předtím ( co se stalo a že bude potřeba přepracování), jen jsme se měli v tu neděli domluvit napevno, mi oznámil, že už přepracoval posudek podle toho jak měl být a že to tam zanese. Oprvadu tak učinil, sám beze mě, abych prý neměla problémy. Dneska jsem tam byla a mám jen doplatit daň. Penále nevzniklo. Takže za mě huráááá :dance: Za přepracování posudku taktéž nic nechtěl. Naopak. Znalec mi ani nedal vědět, že to odevzdal ( to jsem se dozvěděla až od pracovnice úřadu po telefonu), na kolik to dodatečně dopočítal a hlavně třeba nějaký závěr. Podle toho jak mluvil znalec i pracovnice mají něco mezi sebou a podle mě do toho nechtěl tahat právě proto. Né abych neměla problémy. Pracovnice řekla, že je jí líto že pan… tam se mnou nebyl, protože by ho klidně ráda viděla. A dost ironickej úsměv. Takže asi tak. Stejně jsem jak na trní, nevěřím že je tomu zase konec, ale tak snad…
Díky za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
3.4.14 13:04

Tak super :-) nakonec to dopadlo :-).. asi se neozval, protože se fakt styděl :-).. buď ráda, že to máš za sebou a že to takhle dopadlo :-) :-) a jestli spolu něco mají nebo ne? :-) kdo ví :-) třeba se paní ironicky usmála, protože to třeba letos „posral“ více lidem, tak už ho tam má za nýmanda :-) a on se všem raději vyhýbá obloukem :-) a jestli už to potvrdila paní z FU, že je to uzavřené, tak to konečně hod za hlavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
3.4.14 14:08

@AV :palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.18 17:25

Dobrý den,
našla jsem Vaší diskusi. Momentálně jsem v podobné situaci. Čekají mě znalecké posudky s dcerou (4roky). Probíhá soud, atd… Situace je hodně náročná. Z toho co jste zde psala, prosím jak Vám dopadl soud? Jaký určil styk a pod. Předem děkuji za Vaši reakci, případně pokud by jste chtěla můžeme na emailu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová