Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eumedon Půjdu tam s manželem, takže z nás půjde hrůza od pohledu, protože ten je nas. rozčilený
jako bejk
Snad to teda dopadne dobře. To čekání je nekonečný
Tak pokud to není amatér, tak má pro tyto případy pojištění, takže pokud se prokáže, že špatně spočítal a tím způsobil škodu (nevím přesně, ale domnívám se, že v tomto případě je výše škody výše toho penále co budete platit), tak Vy doplatíte zbytek daně plus penále a on by Vám měl penále uhradit. Pokud můžu radit, na paní z FÚ neházet „na..ané a rozčilené“ pohledy ani hlášky, na tu být příjemní a dělat ze sebe spíš „blbce“, protože jinak si na Vás jenom zgustne. Ona je taky jen v práci
takže pokud budete milí a vstřícní, nebude to hrotit a dá vám pokoj, odhadci řekne jak upravit odhad a bude.. A u odhadce počkat jak se zachová, ale v každém případě po něm chtít uhradit to penále
na to máte nárok
držím pěsti ať to dobře dopadne
.
@AV To v každém případě. Já jsem hrozně rozčílená na toho odhadce a rozhodně se klidne servu s ním do krve, ale s tou paní budu za dobře. Jako priorita je bernák, co si budem povídat. Amatér to není, dělá to už možná dvacet let a ta paní právě byla moc milá a hodná, takže jsem docela ráda, že se s ní dalo mluvit.. Díky ![]()
Uf. Další pozitivní reakce… ![]()
@DeTer neboj to není žádné drama
podle mě se bude ten odhadce pokud to dělá tak dlouho spíš stydět, že udělal chybu - třeba to jsou nějaké nové vyhlášky a on to prostě nezaznamenal, v poslední době čert aby se v tom vyznal
.. takže se Vám bude spíš omlouvat a určitě po Vás nebude chtít peníze za nový, to v žádném případě, to by si jen uškodil a pěkně si pokazil pověst
.Takže ho opraví, dodá a podle toho jak vysoké bude to penále, tak ho buď vyplatí sám, nebo pokud bude vyšší bude to uplatňovat u pojiš´tovny. Takhle to vidím já
. Tak jen ať to tak je a je to za Váma ![]()
@AV Tak víš jak jde jen o to kdo to zaplatí. Já už jsem spíš hysterická z toho, že konečně jsi něco hodila za hlavu a ono to přišlo znova v doporovdu. Už se to táhne dlouho a jsem unavená z toho, že už konečně myslím, že je to za mnou a ono pořád není..
Díky
Ahoooj
Jen jsem Vám chtěla napsat jako jsem na tom. Dneska jsem konečně ( opět) uzavřela tuto kapitolu. V neděli jsem se měla domluvit se znalcem na úterý na schůzku. Znalec, protože už jsem s ním mluvila předtím ( co se stalo a že bude potřeba přepracování), jen jsme se měli v tu neděli domluvit napevno, mi oznámil, že už přepracoval posudek podle toho jak měl být a že to tam zanese. Oprvadu tak učinil, sám beze mě, abych prý neměla problémy. Dneska jsem tam byla a mám jen doplatit daň. Penále nevzniklo. Takže za mě huráááá
Za přepracování posudku taktéž nic nechtěl. Naopak. Znalec mi ani nedal vědět, že to odevzdal ( to jsem se dozvěděla až od pracovnice úřadu po telefonu), na kolik to dodatečně dopočítal a hlavně třeba nějaký závěr. Podle toho jak mluvil znalec i pracovnice mají něco mezi sebou a podle mě do toho nechtěl tahat právě proto. Né abych neměla problémy. Pracovnice řekla, že je jí líto že pan… tam se mnou nebyl, protože by ho klidně ráda viděla. A dost ironickej úsměv. Takže asi tak. Stejně jsem jak na trní, nevěřím že je tomu zase konec, ale tak snad…
Díky za názory ![]()
Tak super
nakonec to dopadlo
.. asi se neozval, protože se fakt styděl
.. buď ráda, že to máš za sebou a že to takhle dopadlo
a jestli spolu něco mají nebo ne?
kdo ví
třeba se paní ironicky usmála, protože to třeba letos „posral“ více lidem, tak už ho tam má za nýmanda
a on se všem raději vyhýbá obloukem
a jestli už to potvrdila paní z FU, že je to uzavřené, tak to konečně hod za hlavu ![]()
Dobrý den,
našla jsem Vaší diskusi. Momentálně jsem v podobné situaci. Čekají mě znalecké posudky s dcerou (4roky). Probíhá soud, atd… Situace je hodně náročná. Z toho co jste zde psala, prosím jak Vám dopadl soud? Jaký určil styk a pod. Předem děkuji za Vaši reakci, případně pokud by jste chtěla můžeme na emailu.