Soukromá školka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
8.10.10 19:58

Soukromá školka

Zdravím, hledám maminky se zkušeností se soukromou mateřskou školkou v Havířově na ul. K. Čapka, bylo mi nabídnuto místo pro dcerku v této školičce, ale nejsem nikde na internetu schopna najít k této školce žádné info, pokud máte některá s touto školkou nějaké, jalékoliv zkušenosti, prosím podělte se. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jullls
27.6.12 16:42

Ahoj holky, máte někdo dítko v soukromý školce? :) Zamlouvá se mi to určitě víc než normální. Moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
27.6.12 16:52
@jullls píše:
Ahoj holky, máte někdo dítko v soukromý školce? :) Zamlouvá se mi to určitě víc než normální. Moc děkuji :)

Mě osobně se to taky líbí víc, ale těch peněz :roll:
Pracovala jsem ve státní, alternativní a soukromé školce a musím říct, že pro děti mi ta soukromá přišla prostě nejlepší. Přece jen ve státní školičce je mnohem více dětí ze sociálně slabších rodin než v soukromé, takže podle toho to i vypadá. Ve státní se řešila každá 20,– za divadlo, zatímco soukromá školička nabízela mnohem více aktivit, výletů, činností, taky třeba delší otevírací dobu…Ale taky je to školka od školky.

• Citovat
  • Upravit
63
27.6.12 17:25

Mě soukromé taky přijdou super ale nesmí se to přehánět. Nemám ráda takové ty elitářské pro extra nadané děti a podobně. To už je takový ten snobismus a spousta rodičů i dětí si potom myslí, že jsou něco víc. Klasické soukromé školy jsou ale super právě z toho důvodu jak piše zichisek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.12 18:14

Mne stoji skolka zhruba 25tis mesicne. Ale ziju v zahranici. Ale je to taky palka, pomalu jak hypoteka.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
27.6.12 18:17

Cena školek se liší hlavně podle kraje.
Pracovala jsem v soukromé školce a tam bylo školné 600,– ale byla to Severní MOrava.
Teď jsem ve školce u Prahy a tam je školné od 6500,– - 9500,– měsíčně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí