Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, hledám maminky se zkušeností se soukromou mateřskou školkou v Havířově na ul. K. Čapka, bylo mi nabídnuto místo pro dcerku v této školičce, ale nejsem nikde na internetu schopna najít k této školce žádné info, pokud máte některá s touto školkou nějaké, jalékoliv zkušenosti, prosím podělte se. Díky
Ahoj holky, máte někdo dítko v soukromý školce?
Zamlouvá se mi to určitě víc než normální. Moc děkuji ![]()
@jullls píše:
Ahoj holky, máte někdo dítko v soukromý školce?Zamlouvá se mi to určitě víc než normální. Moc děkuji
Mě osobně se to taky líbí víc, ale těch peněz ![]()
Pracovala jsem ve státní, alternativní a soukromé školce a musím říct, že pro děti mi ta soukromá přišla prostě nejlepší. Přece jen ve státní školičce je mnohem více dětí ze sociálně slabších rodin než v soukromé, takže podle toho to i vypadá. Ve státní se řešila každá 20,– za divadlo, zatímco soukromá školička nabízela mnohem více aktivit, výletů, činností, taky třeba delší otevírací dobu…Ale taky je to školka od školky.
Mě soukromé taky přijdou super ale nesmí se to přehánět. Nemám ráda takové ty elitářské pro extra nadané děti a podobně. To už je takový ten snobismus a spousta rodičů i dětí si potom myslí, že jsou něco víc. Klasické soukromé školy jsou ale super právě z toho důvodu jak piše zichisek ![]()
Mne stoji skolka zhruba 25tis mesicne. Ale ziju v zahranici. Ale je to taky palka, pomalu jak hypoteka.
Cena školek se liší hlavně podle kraje.
Pracovala jsem v soukromé školce a tam bylo školné 600,– ale byla to Severní MOrava.
Teď jsem ve školce u Prahy a tam je školné od 6500,– - 9500,– měsíčně