Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Monchichik už mě to přešlo! letos v lete už jsem mu řekla že vodu mu dávat nebudu a taky jsem mu zakázala parkovat u mě na parkovišti… na to konto on právě vzal krompáč a rozvoral celou zahradu dle hranice ..asi abych teda viděla! na bazen jsem se na stavebnim ptala a pokud je nadzemní tak nemusím prý oznamovat. nicmene já to oznámila… chápeš že jsem chtěla dobre vztahy za každou cenu když je ta zahrada takhle blbe rozdělená…
@Emimin7 utla jsem vodu a utnula jsem i fakt že parkoval 4 roky na mojím parkovišti a chodil odtud přes mojí polovinu k baraku…aby to nemusel obcházet. Jinak aktualně jsem dnes zjistila že mi ukradl šterk který jsem si nechala loni dovezt…kdyby tam v ten moment byl tak ho snad zmlátim… ten šterk chci zpátky !
@axelina chápu, že si chtěla dobré vztahy, ale za každou cenu to prostě nejde, ne s někým, kdo je nechce. Na nadzemní bazén oznámení nepotřebuješ, já myslela, že jste ho zakopali
. No já bych si svojí zahradu oplotila a měl by smůlu jak s vodou, tak se vším ostatním. A na ten štěrk bych šla na policii podat trestní oznámení. To bych jen tak nenechala. Co si to dovoluje? To máš z toho, že ho necháš, nebráníš se a on ti za chvíli rozkrade tvojí zahradu.
Naprosto souhlasím s @Monchichik . Svůj pozemek bych si oplotila, včetně parkoviště a s dědkem jednala podle pořekadla - na hrubý pytel hrubá záplata. Neexistuje, aby si ode bral zadarmo vodu a cokoliv, aby parkoval na mém a už vůbec nechápu, proč by mi měl dědek povolovat nebo zakazovat bazén. Můj chlap by na něj vlítnul už dávno…
A nechce soused vybudovat k tomu rigolu i betonový plot? A bude pokoj.