Sousedi a odpadky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
5.4.22 12:17
@Lucinka68 píše:
Tak to je opravdu humus. To bude nějaká socka. A smrad z cigarety, ten jí voní?? Zavolala bych normálně policii, když to nejde po dobrém. :nevim:

Prase, socka být nemusí, to s tím nemá nic společného.

• Citovat
  • Upravit
1699
5.4.22 12:37

Fuj, take mam dve male deti a vim jak to dokáže smrdet.
Mam koš na balkone a kdyz je plny vynáším. Nikdy bych to za dveřmi nenechala. Holt je ji to ukradeny, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
5.4.22 12:38

Tak to čapnete nekdo s vyneste :nevim:, jdete kolem.. vemte pytel a pomozte ji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.4.22 12:40
@Anonymní píše:
@Ufinka87 ono to nijak nepřekáží. Večer je tam třeba na hromádce 4-5 pokaděnych plen. Má to v rohu u dveří, ale spíše jde o ten děsný zápach

nakupte jí igelitový pytle, nejlépe s vůní at to hází do nich, to by mě nanapadlo, že to tam strká jen tak…to musí být smrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33701
5.4.22 12:41
@Královna Kosmíru píše:
Tak to čapnete nekdo s vyneste :nevim:, jdete kolem.. vemte pytel a pomozte ji ;)

No jo, ona to má k popelnici z přízemí nejdál že?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
5.4.22 12:45
@arinecka píše:
No jo, ona to má k popelnici z přízemí nejdál že? :mrgreen:

To je fuk.. než aby to v baraku pachlo pul dne udelam radeji dva pohyby jednou rukou a par kroku, třeba jim to docvakne.. lepší než cuchat hovna. Mysleni lidi mě stale udivuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.4.22 12:48

@Klopotkova Podle příspěvku zakladatelky se mi prostě v hlavě vybavila socka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33701
5.4.22 12:49
@Královna Kosmíru píše:
To je fuk.. než aby to v baraku pachlo pul dne udelam radeji dva pohyby jednou rukou a par kroku, třeba jim to docvakne.. lepší než cuchat hovna. Mysleni lidi mě stale udivuje

Myslíš, že když to za ně bude někdo vynášet, tak jim to docvakne? Pochybuju. Madam se musí naučit si to uklízet sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18662
5.4.22 12:53
@Královna Kosmíru píše:

Co jsem pochopila, hází to tam na volno. Po nikom bych pleny nesbirala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
5.4.22 12:58

@Královna Kosmíru Podle mě to dělá schválně.. Pokud člověk ani po upozornění, nezměnil své škodlivé „jednání/chování“, tak tohle ji pomůže, ale jen od zbavení povinností.. Né od toho, aby to začala dělat.. To není řešení do budoucna.. Vážně bych vzala tu použitou plenu a krásně bych tím objela hlavně kliku, zvonek… Pokud je takový sobec, že je jim jedno, co sousedi.. tak sousedům může být zase jedno, že s tím bude mít práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3180
5.4.22 13:01

V jedné bytovce, kde jsem chvíli bydlela to dělali skoro všichni, pytle s odpadem za dveře. Fakt to nechápu, když na to nechci koukat doma, proč to mají vidět a cítit ostatní… Muž mi řekl, že pokud nejde domluva, tak by jim to párkrát rozkopl a třeba by pochopili než to každý den sbírat… A pokud by ho přitom viděli, ještě by jim vypadal, že o to zakopl, že to tam nemá co dělat.
Já se odstěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.4.22 13:02
@Lucinka68 píše:
@Klopotkova Podle příspěvku zakladatelky se mi prostě v hlavě vybavila socka. :nevim:
žádná socka
u nás totéž zdravotní sestra, paní doktorka z hygieny, primář…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.4.22 13:09
@Královna Kosmíru píše:

Mě zas udivuje tvoje myšlení, v jedné diskusi jsi tu hrdě psala, jak je ti líno uklidit hnijící jídlo z podpostele tvého pubertálního dítěte, tolik ke dvoum pohybům jednou rukou a pár krokům, a najednou bys šůrovala podělané plíny po cizích? Bych zrovna tebe chtěla vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.4.22 13:13

Prosim te, ona to tam haze jen tak nebo co? Kdyz to bude davat do nejakyho pytliku s takovym tim zapinani, tak by to tak smrdet nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
5.4.22 13:18
@Pruhovaný_mýval píše:
Mě zas udivuje tvoje myšlení, v jedné diskusi jsi tu hrdě psala, jak je ti líno uklidit hnijící jídlo z podpostele tvého pubertálního dítěte, tolik ke dvoum pohybům jednou rukou a pár krokům, a najednou bys šůrovala podělané plíny po cizích? Bych zrovna tebe chtěla vidět :mrgreen:

Co to tady blekotas ty trdlo. Ja doma pravidelně uklizim a mam uklízečku, kdyz mam cas jako je ten dnešní.. protože jsme měli méně prace v Německu tak mam už dnes padla ty bimbo a už mame naklizený byteček., zitra holčina jeste doladí povrchy a okna :jazyk: … a opravdu kazdy den nekontroluji obcesivně rohlík pod posteli me milované dcerky.. navíc ho tam skopla jen jednou a vy hňupky se toho chytáte jak opice banánu. :P..mimochodem mam dům plny starych babiček. Bydlim ve 3. Patře.. pokud ma některa z nich odpadky a jdu ven tak je čapnu :lol:.. ruce mi neupadly.. mam jeste pořad dve. :jazyk: a dcerce je 5 neni v puberte chytračko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová