Sousedi a odpadky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3180
5.4.22 22:42

@Švédka87 No asi lenoši. Přeci to vezmou až půjdou ven. Vždyť i tady v diskusi někteří chystají za dveře :zed: Mě by to ani nenapadlo, já i teď s dvěma dětmi si to nachystám ke dveřím a ani na těch pár minut než se oblíkneme, to nedávám za dveře - prostě i batole se naučilo, že do odpadu se nehrabe. Ale starého psa novým kouskům nenaučíš - nejlepší se odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
5.4.22 22:46

@Finkaa ji, když sousedka nese odpad tak výtah smrdí další půl hodinu a to to nikde nenechává a stačí par vterin než sjede do přízemí. Nedokážu si představit to cuchat deno denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
6.4.22 13:11

Jedná se o klasický případ sousedských imisí - zápachem. Opatři důkazy - fotky, svědky, vzájemnou komunikaci se sousedkou, to, že ses to snažila řešit s SVJ. Zkusila bych nalepit na vchodové dveře výzvu, aby nikdo z domu nezanechával v chodbě odpadky, zejména pleny apod. a uvedla jméno. Třeba se chytí trochu za nos. Pokud je nájemníkem, před tím bych se pokusila obrátit ještě na majitele bytu, třeba to taky pomůže. Pokud nic nepomůže, tak pošli předžalobní výzvu, aby se zdržela svého jednání v podobě zanechávání použitých plen na chodbě, že to zapáchá a překračuje to únosnou mez a v případě, že to neudělá, že podáš žalobu a pak jí skutečně podej, když „neposlechne“. Nejhorší je, když se chovají lidi tak sobecky a bezohledně a zbytečně stěžují život kolem sebe, i když to není vyloženě nutný a těch je bohužel dnes celkem dost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
7.4.22 22:22

No mě se chce ble. t
Takový prase.
Házet pleny za dveře bytu bez sáčku.. a i v sáčku by to bylo fuj.

Chtěla bych ty z vás, co to navrhovaly, videt to rozmazavat, fuj.

A ani ji to vynášet…

Co bych dělala?
Nevím, asi poslala anonymní udání, ale kam?
Když hovor nepomohl..
 Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová