Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čistě statisticky se obávám, že je úplně jedno, zda nějaká vyhláška na toto existuje
jelikož v průměrné české vesnici se v případě hnoje na plotu, ve staré zástavbě…smečky 6 štěkajících čoklů den noc, zřízení boj - delu sousedem, či autolakýrny, klepárny plechů nebo neoficiální hospody či večerky s posedáváním venku, nelegální diskotéky
čehokoliv
žádné pomoci u nikoho a nikde nikdy nedovoláte a ještě budete mezi místnima za „drzou náplavu co votravuje“
jedině kdyby tam snad vařili kvalitní drogy, to byste možná i pomoc našel, ale jinak…je mi líto
@Borrealis píše: Čistě statisticky se obávám, že je úplně jedno, zda nějaká vyhláška na toto existujejelikož v průměrné české vesnici se v případě hnoje na plotu, ve staré zástavbě…smečky 6 štěkajících čoklů den noc, zřízení boj - delu sousedem, či autolakýrny, klepárny plechů nebo neoficiální hospody či večerky s posedáváním venku, nelegální diskotéky
čehokolivžádné pomoci u nikoho a nikde nikdy nedovoláte a ještě budete mezi místnima za „drzou náplavu co votravuje“
jedině kdyby tam snad vařili kvalitní drogy, to byste možná i pomoc našel, ale jinak…je mi líto
Cucham cucham namyslenyho mestaka.
kterymu se porad a vsude musi ustupovat a vyhovet
@Borrealis Manželova rodina v toto dome žije dyl jak sousedi, a já bydlela o 500m dal, mě nevadí že mají hnůj my máme taky ale nikomu to nedavame na zed. Nechceme mít natáhle do zdi zástavby kterou stále užíváme…
@divine woman díky mysleli jsme si to tu
Rozhodně to nesmí poškozovat vaši stavbu, neexistuje si to opřít o zeď. Zajděte za nima a požadujte odstranění s tím, že pokud to neudělají, budete po nich chtít náhradu škody za sanaci zdi. Samozřejmě nejdřív v dobrým…
Máme starou zástavbu, která sousedi se sousedovic dvorem. Dnes jsme zjistili že si sousedi udělali přímo u naší zdi hnojiste a hnůj je opreny o naší zed. Nevíte někdo jestli je nějaká vyhláška nebo něco o tom jak daleko může být hnůj a podobně vzdálené od zastavby souseda?