Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o zkušenosti, příp. plat.? Dekuji
Pokud tě baví dělat pečovatelku tak ta práce je opravdu úžasná, občas sice nevíš kde ti hlava stojí a v nohách nachozeno několik km. Mě třeba bavilo, když jsem měla klienty v jednom obvodě, jakmile nám to vedení rozhodilo, tak to cestování a být všude na čas bylo celkem na dvě věci a věř, že někteří se umí vztekat i když přijdeš a máš 5min zpoždění. Stěžují si rodině, rodině pak na vedení a ty pokud nemáš dobrou vedoucí dostaneš sekec. Plat jsem psát nebudu, je už to přece jen 6 let, takže nevím jak se to teď pohybuje.
@EvieK Díky. V čem práce prosím spočívala? Plat počítám tak kolem 100 Kč / hod…Čekám na kurs, ale již mám i nabídku práce.
@Simonea píše:
@EvieK Díky. V čem práce prosím spočívala? Plat počítám tak kolem 100 Kč / hod…Čekám na kurs, ale již mám i nabídku práce.
Záleží co jaký klient vyžaduje. Některý chce donést nakup, vykoupat. Dalšího je třeba přebalit, převléct, okoupat, nachystat oběd. Pomoc doma - například pustit pračku, pověsit prádlo, pomoc s vařením aj. Hlavně co chtějí je si popovídat takže někdy roztomile zdržují. Měla jsem takovou babičku a ta chtěla pomáhat s křížovky a pokecat. Byla skvělá.