Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná proto, že tohohle pullicera Facebook vykopnul.
![]()
Následně se za tu monsterostudu omluvili a šoupli to pod koberec. ![]()
Příspěvek upraven 28.09.20 v 16:11
@M_Vladim píše:
Možná proto, že tohohle pullicera Facebook vykopnul.
Následně se za tu monsterostudu ommluvili.
Proc ho vykopnul? Protoze zas nejaka trapna cenzura nebo tak neco?
@roman2222 píše:
Jaké emoce ve vás vyvolá tato fotografie??
Jaké emoce vyvolala tato fotka v tobě? Že se tu ptáš. Víš něco o historii této fotky? Co se stalo s tou dívkou?
@marcellia píše:
Proc ho vykopnul? Protoze zas nejaka trapna cenzura nebo tak neco?
JJ. Co jen trochu zavání hambatým děckem pryč. Nynější superkorektnost, soutěž kdo bude papežštější než papež. ![]()
A prosakuje to i k nám. Mě například stopli příspěvek, protože tam byl jmenován Dětský ostrov.
![]()
A nedovoláte se, tváří se jako mrtvý brouci. ![]()
Tady to byla tak strašná ostuda, že se prostě nějak vyjádřit museli. ![]()
![]()
@EMicina píše:
Jaké emoce vyvolala tato fotka v tobě? Že se tu ptáš. Víš něco o historii této fotky? Co se stalo s tou dívkou?
JJ, vím, ale není to na mě.
![]()
@M_Vladim píše:
JJ, vím, ale není to na mě.![]()
omlouvám se za nepozornost, dotaz patřil zakladateli.
Nelíbí se mi, když zakladatel /ka tahá informace a názory po ostatních a sám ani ťuk. nemá názor? Tak ještě jednou sorry a dám dotaz zakladateli.
@roman2222 píše:
Jaké emoce ve vás vyvolá tato fotografie??
Ještě jednou se ptám zakladatele:
@M_Vladim píše:
JJ. Co jen trochu zavání hambatým děckem pryč. Nynější superkorektnost, soutěž kdo bude papežštější než papež.
A prosakuje to i k nám. Mě například stopli příspěvek, protože tam byl jmenován Dětský ostrov.![]()
A nedovoláte se, tváří se jako mrtvý brouci.
Tady to byla tak strašná ostuda, že se prostě nějak vyjádřit museli.![]()
Jeste ze ten FB nemam, bych se akorat rozcilovala. Nedavno jsem si poustela na Youtube video, dokument o Tommy Robinsonovi, odhaloval tam lzi jedne televize, ale nebyla moznost pridavat komentare, a pod videem nejaky kecy o tom, jak je to video zavadne a neco porusuje
. Bylo to hodne zajimave videjko, ale neztotoznovalo se to s nynejsi vlnou, jak pises, hyperkorektnosti. Opravdu, svoboda slova jde do riti a pomalu se to blizi i k nam ![]()
@EMicina píše:
omlouvám se za nepozornost, dotaz patřil zakladateli.
Nelíbí se mi, když zakladatel /ka tahá informace a názory po ostatních a sám ani ťuk. nemá názor? Tak ještě jednou sorry a dám dotaz zakladateli.
V poho, to byla jen časová náhoda. ![]()