Spacák doma, zkušenosti

1883
26.9.18 06:19

Občas dáme dospělácké, děti je milujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1824
26.9.18 06:33

A takový ten spací pytel jako je pro miminka? Dělají se i velké, myslím, že jsem viděla i velikost 110 (myslím, že v Lidlu a C&A), to by mohlo být i pro to čtyřleté, pro dvouleté určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.18 06:53

V tomhle věku už jsou snad dostečně velcí, aby se přikryly, když jim bude zima, ne? Žádný spacák bych jim nedávala. Evidentně jim zima není, když v pohodě spí odkopaní.

• Citovat
  • Upravit
21311
26.9.18 07:13

Mame maxi spici pytel z nextu, neco jak postla @Zireael to by asi bylo řešení pro oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.9.18 07:22

@pufik20
Dala bych pyžamo s dlouhými kalhotami a pokud snesou, tak ponožky. Jinak ne. Pokud by jim byla zima, tak se starší buď přikryje a mladší začne brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.9.18 07:29

dvouleté můžeš dát do fusaku, ale také bych je radši spíš prioblekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
26.9.18 07:43

Nás se toto týká na chalupě, kde máme chladno. Děti mají bavlněná pyžama a přes to teplý fleecový overal. Rozhodně nemůžu spoléhat na to, že se starší přikryje samo nebo mladší že začne brečet. A to je mám ještě o trochu starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.18 07:47
@petule9 píše:
Nás se toto týká na chalupě, kde máme chladno. Děti mají bavlněná pyžama a přes to teplý fleecový overal. Rozhodně nemůžu spoléhat na to, že se starší přikryje samo nebo mladší že začne brečet. A to je mám ještě o trochu starší.

Tak když se neprukryji ani nebreci, tak jim nejspíš zima není, ne? Proč je chceš péct?

• Citovat
  • Upravit
21311
26.9.18 07:50

@lucenka mam taky dvouletaka a ctyrletaka a fakt se nevzbudi a sami neprikryji. Starší občas, ale mladší chrni, ruce a nohy jak led. Proto mají na chalupě spací pytle a je to. Ani jeden se nepece a ráno se nebudi s ucpaným nosem od rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.18 08:12
@Tichošlápek píše:
@lucenka mam taky dvouletaka a ctyrletaka a fakt se nevzbudi a sami neprikryji. Starší občas, ale mladší chrni, ruce a nohy jak led. Proto mají na chalupě spací pytle a je to. Ani jeden se nepece a ráno se nebudi s ucpaným nosem od rýmy.

Ale ruce a nohy nejsou vypovídající. Důležitá je teplota na zátylku. Jsou lidi, co mají často studené ruce a nohy a ti jsou právě citliví na přehřátí.

• Citovat
  • Upravit
21311
26.9.18 08:18

@lucenka jen říkám, jak je to u nás. Pokud ma zakladatelka podobný problém, tak není nic jednoduššího než mu předcházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.18 09:06
@Tichošlápek píše:
@lucenka jen říkám, jak je to u nás. Pokud ma zakladatelka podobný problém, tak není nic jednoduššího než mu předcházet.

Ale vždyť ty studené ruce a nohy problém nejsou. Akorát z dětí děláte zbytečně skleníkové kytičky.

• Citovat
  • Upravit
21311
26.9.18 09:09

@lucenka ale prd. Když mají moje děti ledové nohy, tak jsou prostydlé celé. To, ze někdo ma nohy jak rampouchy a jinak je mu fajn neznamená, ze to tak ma každy. A sklenikovky fakt nemám, jsou cele dny venku v každém počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.18 09:11
@Tichošlápek píše:
@lucenka ale prd. Když mají moje děti ledové nohy, tak jsou prostydlé celé. To, ze někdo ma nohy jak rampouchy a jinak je mu fajn neznamená, ze to tak ma každy. A sklenikovky fakt nemám, jsou cele dny venku v každém počasí.

Tak pokud jim je zima, tak už jsou ve věku, kdy by se měly umět přikrýt samy. Tím, že je chráníš a nabaluješ je na noc, se přikrývat nenaučí. A až nebudou mít stqrostlivou maminku za zádelí, tak budou v háji.

• Citovat
  • Upravit
21311
26.9.18 09:15

@lucenka koukám, ze tebe hodně dere výchova a péče jiných lidí,co? Můj názor je, ze od toho tu maminku děti mají, aby se o ne postarala. A az budou ve veku, kdy nebudou se mnou, tak se zvládnou prikryt sami, ať je teď jako malé zachumlam na noc nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí