Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@alena1995 píše:
Tak diskuze - Prosím, můžete mi poradit jakou značku spacího pytle, aby se mi v něm malý nepřehříval?A tvá odpověď - nepoužívat spací pytel.
Fakt to nevidíš? Ty si tloušťku pytle vybírat nechceš, zakladatelka chce. To, že ten pytel nemusí používat určitě ví, ale chce ho prostě používat, mluví o tříměsíčním dítěti, tak asi ví, co mu vyhovuje, jako jeho matka. Já zas používám jenom spací pytle, žádné deky, důvod si vygoogli
Takže promiň, ale za mě je to prostě mimo mísu.
Tak ty zakladatelku asi znáš, tak víš, že ví, já to nevím, že ví nwbo nemám odhad na to, abych si toho tolik domyslela, jako třeba ty…proto jsem reagoval tak, jak píšu výše… dává mi to smysl…dáme si to ještě dvakrát dokola…?
Můžeš zase napsat to, co už si dvakrát napsala a já ti zase odpovím to, co už jsem dvakrát napsala…? V tom vidíš větší přínos do diskuze?
@Petulkamucq píše:
Proto jsem se ptala jaký zvolit, aby se v něm malý nepřehříval
Opravdu nemusis mit zadny.
Miminko nemusi byt prikryte, to jen my si do nej projektujeme vlastni potreby
.
Navic nekterym detem dost vadi, jak se jim do toho zamotavaji nohy, kdyz se snazi odkopat, a budi je to.
Já mám kaarsgaren merino pytel, má být celoroční a podle mě se ti v tom nepřehřeje. Ta merino vlna by měla mít takové vlastnosti, že zahřeje, ale nepřehřeje. Já mám asi zimomřivé dítě, v bytě máme 23, spí v body, pyžamu a tom pytli a je to akorát podle mě, teď jak je tepleji, uberu jednu vrstvu. U našich a na chalupě přikryji kolikrát ještě tenkou dečkou a stejně mi ten zátylek přijde chladný. Ruce a obličej má jak led. Ale my jsme s manželem oba zimomřiví, já mám sice ráda chladný vzduch na spaní, ale potřebuji fakt duchnu, manžel potřebuje těch 23, topí se kvůli němu
Jinak bych se podívala na little angel, mají pytle nebo overaly z outlastu, v tom by se taky miminko nemělo přehrát.
@Lucie_Sx píše:
Opravdu nemusis mit zadny.Miminko nemusi byt prikryte, to jen my si do nej projektujeme vlastni potreby
Navic nekterym detem dost vadi, jak se jim do toho zamotavaji nohy, kdyz se snazi odkopat, a budi je to..
Ano, s těma nohama je to fakt. Až mi teď vyroste že 70, vytáhnu už normálně deku, kdyžtak se holt odkope, no. Snad se tím neudusí, to je tak jediné, co mě od toho odrazuje
.
@vulpes já dávám spací pytel proto, aby mi dítě v noci neuteklo z postele a nespadlo na zem. Spí u nás v posteli a v tom pytli není tak rychlá 😁
@Petulkamucq naši od mala, ted jsou jim dva - spi v natulino, za mě spokojenost. ![]()
Tak diskuze - Prosím, můžete mi poradit jakou značku spacího pytle, aby se mi v něm malý nepřehříval?
A tvá odpověď - nepoužívat spací pytel.
Fakt to nevidíš? Ty si tloušťku pytle vybírat nechceš, zakladatelka chce. To, že ten pytel nemusí používat určitě ví, ale chce ho prostě používat, mluví o tříměsíčním dítěti, tak asi ví, co mu vyhovuje, jako jeho matka. Já zas používám jenom spací pytle, žádné deky, důvod si vygoogli
Takže promiň, ale za mě je to prostě mimo mísu.