Ublinkávání, špatné říhání

1296
21.5.21 11:13

Ublinkavani, špatné říhání

Ahoj holky, potřebuji poradit. Mám měsíčního chlapečka Plně koženého. Poslední dva dny mám problém s ublinkavanim. Vždy se nají (po3 h přes den, v noci se mi budi 2× )
Když ho dám rihnout tak se mi tam začne kroutit a začne plakat takže si stihne ukrknout tak 1 a trošku. Poté přijde plac a ublinkavani. Není to jako že by to z něj lítalo ale vždy se začne kroutit, zrudne a výtečné mu mléko po tváři :think: je to tak 3× po kojeni…pak ho uspim. Když ho zkusím zase dát krknout tak zase řev a kroutí se.. :think: zajímavé je že to není po každém kojení většinou jen přes den v noci ne :nevim:.. mám plasit a jít k dr?
Na prdiky trpí ale krásné se vyprdi :nevim:.. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.5.21 13:14

Ne, neplas.. Najdi jinou polohu.. Hlavně klid. Kroutí se nejspíš proto, že ho to tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.5.21 13:34

No miminko vyblinkne prebytek, muze byt i trochu prejedene…dceri pomahalo, ze jsme ji davali na brisko…hezky si tam krkla, nekdy ublinkla a vyprdela a bylo ji dobre..ale takhle nekdy plakala a kroutila se takhle do tech 3 a pul mesicu..pak uz bylo vsechno mnohem lepsi..do te doby asi i trikrat byla savle pres pul bytu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
21.5.21 19:10

Diky moc a jako jinou polohu myslíš na rihani nebo na kojení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.5.21 21:25

@Lebedka99 Ahooj, tak jak se daří? 😊Psala jsem tobě a Nice do nasi diskuze, ale žádná jste nedala vedet, co porod. Jinak co se týče krkani, tak naše mala na to taky moc neni. Když spi, tak si nekrkne. To mám vypozorovany. Kdyz je vzhůru, tak jo, ale často u toho taky hodí šavli. Ale ona se hrozně přežíra a strašně hlta, takze se jeste k tomu davi 🙉 Oni prckove brečí, jak je to tlaci v bříšku, je to normální, s doktorem bych to určitě neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.5.21 12:44

@Divida33 ahoooj :hug: to víš já tam nebyla snad od toho 7 měsíce. No krásné se máme. Mám měsíčního chlapečka a je to zlatíčko. Už i to rihani je lepší. Dávám už 4 dny babycalm a přijde mi to o dost lepší :srdce:. Jak se daří? Kdy si rodila ty? :-)
S nikou jsem v kontaktu na whtp ta má 1,5 měsíční malou :srdce: taky se na dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí