Spací pytel pro miminko - jakou značku?

21.5.21 15:30

Spací pytel-jakou značku

Ahoj holky, potřebovala bych poradit kvalitní značku spacího pytle, aby se mi v něm malý nepřehříval. Budou mu 3 měsíce. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7855
21.5.21 15:42

Nedávat do pytle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.21 15:44

@vulpes proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11147
21.5.21 15:45

Na teplejší noci jsem používala co nejtenčí pytel - myslím od Lupilu - a nechávala jsem rozepnuté nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.5.21 15:57
@Petulkamucq píše:
@vulpes proč?

Taky jsem nepouzivala. Miminka mi spala v rychlozavinovacce a jak se z toho naucily rozbalit, tak bez prikryti.
Prijde mi, ze vetsina deti prikryvat nepotrebuje, navic budou otuzilejsi.
Prikryvat se sami, pokud jim bude zima, se zacnou kolem dvou tri let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.5.21 16:06

Ja syna měla v tenkém od Lupilu, byla to taková dvojitá tričkovina. V ložnici nemáme, díky zateplení, ani v létě přes 20 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
21.5.21 16:18
@Petulkamucq píše:
@vulpes proč?

protože když je mu v tom horko, tak nemá možnost se odkopat a ochladit…tak je to tak trochu mučení horkem. Nebo-li : proč ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85332
21.5.21 16:29

Pouzivam pytel od narozeni na obe deti a spokojenost. Ted spi v Lupilu tencim. V lete pak uplne tenkem z CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85332
21.5.21 16:30
@vulpes píše:
protože když je mu v tom horko, tak nemá možnost se odkopat a ochladit…tak je to tak trochu mučení horkem. Nebo-li : proč ano?

Tak zvolim takovou tloustku pytle, at se nepoti. Zase tak tezke to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.5.21 16:43

Teď měli v Lidlu pytle 0,5 tog, jinak jsem koupila v Tescu 1,5 tog, to by mělo být na teď nejlepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.5.21 16:44

Dulezite je zvolit spravnou tloustku - jsou od 0,5 TOG az po 3,5 TOG. Na leto samozrejme ten nejtenci. Máme jeden uplne tenounky, v podstate jen jakási plenka a ted jsme koupili z Lidlu a je taky tenky a zda se mi fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
21.5.21 16:54
@blumen píše:
Tak zvolim takovou tloustku pytle, at se nepoti. Zase tak tezke to neni.

Ale proč vůbec? Já taky nespím v pytli (když nejsem pod stanem ve spacáku)…tak to nedělám ani svým dětem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
21.5.21 16:55

@vulpes Promiň, ale nejsi trochu mimo téma? :lol: Název diskuze i její obsah je na téma spací pytel, ne jaký má kdo názor na to jestli používat nebo ne :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7855
21.5.21 17:02

@alena1995 jen jsem napsala, že existuje i varianta mepoužívat právě spací pytel… nevím, kdo se ptá a někdy mají třeba prvomatky dost zkreslené představy a pocit, že když to tak dělá kamarádka, že je to tak nutnost.
Pak padl dotaz proč - tak jsem odpověděla proč si to myslím…to snad taky dává logiku, ne? A na výtku, že si můžu vybrat, jakou chci tloušťku jen vysvětluji,. že já si ji vybíraz nechci.
Tak teď mi řekni, kdo je mimo mísu? Co ti tam nedává smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.21 17:04
@vulpes píše:
protože když je mu v tom horko, tak nemá možnost se odkopat a ochladit…tak je to tak trochu mučení horkem. Nebo-li : proč ano?

Proto jsem se ptala jaký zvolit, aby se v něm malý nepřehříval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí