Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jdu se poptat, jestli máte někdo zkušenosti se spálovou angínou a zároveň chřipkou. Synek má od pátku atb na spál. angínu a předevčírem začal šíleně kašlat a má rýmu. Dneska večer už zase měl teplotu 37,8. Můžu mu kromě srážení horeček ještě nějak ulevit a pomoct nahodit imunitu?
Já jsem měla spálu šílenou, ale nic si z toho nepamatuju. Celou jsem ji prospala. Spala jsem asi 3 týdny v kuse. Ale to mi delalo nejvic dobre. Pamatuju si, ze jsem se dokonce neuměla probudit abych spolkla tabletku. Pro mamku to bylo umeni udrzet me 2 min vzhuru abych to polkla. Nevim jak ulevit, ticho, teplo a spanek. ![]()
Ja byla se spalou jako dite na infekcnim v nemocnici. Ale je to uz 25 let.. Ja bych v tvem pripade zavolala doktorovi, klidne i na pohotovost, pokud je to akutni. Sichr je sichr.. At to dobre dopadne. ![]()
Ono to tak akutní není. Příznaky spály už zmizely, ale ten kašel, rýma a teď teplota do toho
. Malý si na žádnou bolest nestěžuje, hraje si, směje, jen je víc unavený a štve ho kašel a nudle. Do toho dostala dcerka horečky
a má rýmu, tak uvidíme, co z toho vyleze, doufám že spála ne. Taky máte někdy pocit, že vás z tech nemocí šlehne? ![]()