Spálená kůže-infekce

21
22.3.24 22:58

Spalena kuze-infekce

Dobrý den, před asi 3 dny jsem si žehlila oblečení a vyvalila se mi na nohu žehlička na oblečení :zed: pridavam fotku protože nevím jestli se mi nezačíná dělat infekce :nevim: měla jsem tam začínající puchýře který se o oblečení popraskaly a začali hnisat nevim jestli to je vážné nebo normální, děkuju za odpovědi :( PŘEDEM UPOZORŇUJI ZE TO NEVYPADÁ ZROVNA NEJLÍP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9466
22.3.24 23:07
@Nayowerqed píše: Více

Já bych tedy určitě zašla na chirurgii. Já jednou z daleko menší popáleniny (típanec od cigarety) dostala flegmónu. Šla bych i o víkendu na pohotovost, sice si tam počkáš, ale já bych nečekala na nějaké další zhoršení. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.3.24 23:15

@Lollitka dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.3.24 23:33

Takhle to vypadalo na zacatku a ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102570
23.3.24 06:32

@Nayowerqed No, upřímně, s tímhle si tam mela byt hned… Kor když absolutně nevíš, jak popáleniny ošetřovat, ale tohle je na doktora, i když člověk tuší, jak na ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
23.3.24 07:35

Jestli tam máš stržené puchýře, může se tam zanést infekce. Vypadalo to teda dost ošklivě, to se divím, že za tři dny na té poslední fotce skoro nic nemáš. Ani stopa po puchýřích, ani červená kůže. Poraď se na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
23.3.24 07:38
@Buba mara píše: Více

Ona to nejspis neni casove posledni fotka. Emimino casto poradi fotek meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
23.3.24 07:41

@Janča6 aha, to by mohlo být. Ale spálenina je to pěkná, tak mi právě bylo divné, že na té jedné už nic není. Tak to bude spíš, že tam ještě nic není. To muselo bolet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44308
23.3.24 07:46

Jdi na chirurgii. Tohle není úplně malá a ani hezká spálenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
23.3.24 07:47
@Buba mara píše: Více

Jj, vidim to stejne. Jinak tchyne mela neco podobneho na ruce - od remosky. Na plochu o neco mensi, ale vypadalo to teda hur, navic to bylo okolo cervene a horke. Hned jsem ji posilala na chirurgii. Ale ona sla do lekarny, lekarnik se vydesil, ale k lekari ji neposlal 8o :zed: Prinesl ji masticku a ona fakt zabrala, hned druhy den to bylo lepsi. Ale osobne toto nepochopim. Jak k doktorum skoro nechodim, to uz musi byt, aby sla, tak s timto bych tedy sla urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66457
23.3.24 07:57
@Havlova píše: Více

No jestli ma v fosahu popaleniny, vetsinou asi ve fakultkach, tak bych sla rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9466
23.3.24 13:06
@Nayowerqed píše: Více

Zakladatelko, tak jak jsi dopadla? Šla jsi někam na pohotovost? Určitě bych to neodkládala, ta plocha je dost veliká. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák