Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, před asi 3 dny jsem si žehlila oblečení a vyvalila se mi na nohu žehlička na oblečení
pridavam fotku protože nevím jestli se mi nezačíná dělat infekce
měla jsem tam začínající puchýře který se o oblečení popraskaly a začali hnisat nevim jestli to je vážné nebo normální, děkuju za odpovědi
PŘEDEM UPOZORŇUJI ZE TO NEVYPADÁ ZROVNA NEJLÍP
@Nayowerqed píše: Více
Já bych tedy určitě zašla na chirurgii. Já jednou z daleko menší popáleniny (típanec od cigarety) dostala flegmónu. Šla bych i o víkendu na pohotovost, sice si tam počkáš, ale já bych nečekala na nějaké další zhoršení. Držím palce.
@Nayowerqed No, upřímně, s tímhle si tam mela byt hned… Kor když absolutně nevíš, jak popáleniny ošetřovat, ale tohle je na doktora, i když člověk tuší, jak na ne.
Jestli tam máš stržené puchýře, může se tam zanést infekce. Vypadalo to teda dost ošklivě, to se divím, že za tři dny na té poslední fotce skoro nic nemáš. Ani stopa po puchýřích, ani červená kůže. Poraď se na chirurgii.
@Buba mara píše: Více
Ona to nejspis neni casove posledni fotka. Emimino casto poradi fotek meni.
@Janča6 aha, to by mohlo být. Ale spálenina je to pěkná, tak mi právě bylo divné, že na té jedné už nic není. Tak to bude spíš, že tam ještě nic není. To muselo bolet ![]()
Jdi na chirurgii. Tohle není úplně malá a ani hezká spálenina.
@Buba mara píše: Více
Jj, vidim to stejne. Jinak tchyne mela neco podobneho na ruce - od remosky. Na plochu o neco mensi, ale vypadalo to teda hur, navic to bylo okolo cervene a horke. Hned jsem ji posilala na chirurgii. Ale ona sla do lekarny, lekarnik se vydesil, ale k lekari ji neposlal
Prinesl ji masticku a ona fakt zabrala, hned druhy den to bylo lepsi. Ale osobne toto nepochopim. Jak k doktorum skoro nechodim, to uz musi byt, aby sla, tak s timto bych tedy sla urcite.
@Havlova píše: Více
No jestli ma v fosahu popaleniny, vetsinou asi ve fakultkach, tak bych sla rovnou tam.
@Nayowerqed píše: Více
Zakladatelko, tak jak jsi dopadla? Šla jsi někam na pohotovost? Určitě bych to neodkládala, ta plocha je dost veliká. Držím palce.