Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já si spálit uši, tak řvu jak tarzan… Jsi statečná žena…uši máš černý, tak jen vyvětráš smrad ze spáleniny a jedeš dál…
![]()
@Anonymní píše:
@Janli Ale ne moje uši já spálila na tom hrnci uši
tak příště raději vůbec nevař, beztak je veškeré jídlo pro těhotné tvého typu nebezpečné
@stinga Si vtipná bože
neptala jsem se na názor
ale na ty výpary jestli mohou uškodit
tak se sklidni a nekomentuj moje diskuze
nezajímají mě tvoje názory ![]()
Klid.
Vyvětrej, kdyžtak se jdi projít ven, než smrad vyprchá, ale určitě se hrnce na vaření nevyrábí ze smrtelně jedovatých materiálů ![]()
@Anonymní píše:
@Janli Ale ne moje uši já spálila na tom hrnci uši
Ucha…uši má člověk, hrnec má ucha…pak z toho vznikají takovýhle komenty…
Hele, fakt řešíš takovouhle koninu? Že sis čuchla spáleniny?
@Anonymní píše:
@stinga Si vtipná boženeptala jsem se na názor
ale na ty výpary jestli mohou uškodit
tak se sklidni a nekomentuj moje diskuze
nezajímají mě tvoje názory
je to veřejná diskuse ![]()
@Janli No spíše konina nevím jestli to úplně je prostě mám strach neřeknu kdybych byla druhorodička ale jsem prvorodička miminko vymodlené po 4 letech snažení tak mám prostě ze všeho strach zda se mi to normální ale tady jsou snad lidí od toho ať se ptají většinou i na takové prkotiny prostě to smrdí doteď větrám máme malý byt takže to jde cítit všude tak se radši zeptat jestli to nemůže uškodit
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat jsem ve 27tt a dneska když jsem vařila tak se mi podařilo spálit uši od hrnce smrad nehorázný začala jsem větrat ale i tak se mi motá furt hlava… Chci se zeptat nemohl ten smrad nějak ublížit miminku prosím?… Uši od hrnce jsou černé… Poraďte
Samozřejmě - teď se narodí s černýma ušima a bude cítit spáleninou.
@BohunkaP Ucha od hrnce jsem spálila ne moje uši spletla jsem se omlouvám se
No nevím, třeba teflon při určitých teplotách toxický je… minimálně pro zvířata smrtelný. Asi záleží jak moc ten hrnec shořel, kdyby motání hlavy nepřešlo, šla bych k lékaři 🤔
Ahoj chci se zeptat jsem ve 27tt a dneska když jsem vařila tak se mi podařilo spálit uši od hrnce smrad nehorázný začala jsem větrat ale i tak se mi motá furt hlava… Chci se zeptat nemohl ten smrad nějak ublížit miminku prosím?… Uši od hrnce jsou černé… Poraďte