Rychlá reakce na očkování na spalničky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
1.6.10 10:09

spalničky

Zdravím maminky nechala jsem malou očkovat na spalničky a je tam i nová dávka na plané noštovice,ale proč píši..lekařka mi řikala reakce za 7 až 10 dnu.Malá má od včerejšího večera teplotu 37,5 a dnes 38 muže to být reakce ? tak brzo? děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
1.6.10 10:18

Ahoj už se tady řešilo tohle téma.My jsme byli minulý úterý a do dneška má pořád zvýšenou teplotu.A přitom všude píšou že to není možné aby měl reakci hned a tady píšou maminky že většina děti má zvýšenou teplotu hned druhý den.Tak ti nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.6.10 10:21

tak se vyznej :( prej to ma trvat 2-3 dny ta teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.6.10 11:30

To je něco podobného když malýmu rostou zuby tak pokaždé má rýmu a doktorka mi řekne že to není možné,ale bohůžel je.Praxe je něco jiného než teorie. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
1.6.10 12:00

Myslim, ze teplota muze byt, jen vysev se muze objevit po tydnu az 14 dnech… u nas to tak bylo… ale az podruhe… poprve bez reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.6.10 12:49

Tak my jsme po Priorixu 7. den. Od 2. dne má malej takovou drobnou vyrážku - začalo to na zádíčkách, pak i na hrudníčku, na zádech se pak udělaly i červené flíčky. Trvalo to 5 dní, včera už to neměl. Teplota žádná (ani zvýšená). A prý má být reakce 7.-10. den. Tak nevím, jestli nás ještě něco čeká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.6.10 20:59

Tak zrovna ziva vakcina je podle me tak individualni, ze to nejde moc generalizovat. Kazdopadne byste meli tyto jevy hlasit pediatre, ktera by o tom mela udelat zapis a nekam to poslat, ta procenta o nezadoucich ucincich se ziskaji jen tehdy, kdyz se informace o nich dostane do ruky nejakemu statistikovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.6.10 21:10

Já jí to určitě řeknu,ale nemyslím si že zrovna ona to někam pošle.No každopádně abych měla čisté svědomí že jsem pro to něco udělala tak jí to nahlásím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek