Spánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
2.7.13 20:31
@Zlobísek:)) píše:
a to můžu ikdyž nemá ještě příkrm? :think: ty jo mám druhý, ale lítám v tom dobře :mrgreen: bude mu 5měsíců 18.7

Taky sme v peti mesicich začínali kaší, jestli nema hlad…a neměla :-( vubec to nezmenilo nic, ale za zkousku nic nedas, odstříkej mlíko a dej do toho nemléčnou a uvidiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.7.13 20:33

My taky zacali kasi a na buzeni vliv nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
2.7.13 20:36

@Zlobísek:)) já nevim, mi to přijde úplně standartní..měla jsem to tak u obou a hladem to nebylo, mladší se budil co 2-3h do 13měsíců. Starší do 9m. Zlepšilo se to časem, hlavně tím jak se pak naučili usínat v postýlce a ne u nebo po kojení..4m mimču bych režim v jídle neměnila a spíš se přizpůsobila jemu :nevim: kaši můžeš zkusit, je to tak 50:50..u nás to byla ta blbší padesátka, jídlo nemělo na spaní vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.7.13 19:43

Holky moc děkuji za rady. dnes dostal mlíčko, po hoďce koupání, kaše trocha vody na zapití a holky on spí :dance: to je mazec. sem zvědavá sice jak dlouho ale neblbne… paráda. v noci na dnešek sme byly vzhůru už po hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
3.7.13 22:47

@Zlobísek:)) no vidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.15 08:41

uspávání nebo odpadnuti?

Ahoj holky, zajimalo by me jestli si myslite ze je nutne diteti spanek naridit. Nasi male je 10m a dosud jsem ji uspavala vecer i pres den ale byl to vzdy bojnejmene pul hodiny place, tak jsem si rekla ze ji uz uspavat nebudu a pockam az sama odpadne, ale to pak ma jenom jesen spanek pres den a usne vecer v 21 a s prestavkami na kojeni spi do 7. Myslite ze ji tolik spanku staci nebo ji mam zase zacit uspavat?

• Citovat
  • Upravit
4062
4.8.15 10:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajimalo by me jestli si myslite ze je nutne diteti spanek naridit. Nasi male je 10m a dosud jsem ji uspavala vecer i pres den ale byl to vzdy bojnejmene pul hodiny place, tak jsem si rekla ze ji uz uspavat nebudu a pockam az sama odpadne, ale to pak ma jenom jesen spanek pres den a usne vecer v 21 a s prestavkami na kojeni spi do 7. Myslite ze ji tolik spanku staci nebo ji mam zase zacit uspavat?

Děti mají potřebu spánku různou. Nepíšeš, jak dlouho spí přes den, ale pokud nevypadá přetaženě a unaveně, tak jí tolik spánku asi stačí a nenutila bych víc. Uspávat násilím dítě, kterému se spát nechce, je přece úplně zbytečný opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí