Spánek u měsíčního kojence

36
19.4.23 14:14

Spánek 4tydenniho kojence

Krásný den holky☺️ Mám takovou otázku😀 jsem prvorodicka a nikde na netu jsem odpověď na můj dotaz nenašla tak se obracím zase sem😄 mam doma 4tydenniho chlapečka a prijde mi ze přes den strašně malo spinká. Krmit muzeme jen každé 3 hodiny protože strašně rychle přibíral😄 vždy po kojeni je vzhuru tak 2 hodinky. Nepláče, proste jen kouká a mrmlá si pro sebe😃 vzdycky tak hodinku před dalším krmenim usne a za hodinku je vzhuru🤷🏻‍♀️V noci ne, to už spinká krásně i 5 hodin☺️ Jen přes den mi prijde ze spinká strašně málo a musim ho mít porad u sebe, protože jakmile ho polozim jen nachvili když si chci zajit jen na zachod do postylky nebo do houpátka tak je to okamžitý řev🙈takže nějaké vaření nebo uklizeni nepřipadá v úvahu🤷🏻‍♀️ Přítel ma podezření ze se na to spis vymlouvám protože je hodne v práci a nevidí co je doma🙄 takže se chci jen zeptat jestli mu to opravdu stačí a nemusim se nějak obávat😁 předem dekuji za odpověď a hezky den maminky😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37206
19.4.23 14:20
@Alex243 píše:
Krásný den holky☺️ Mám takovou otázku😀 jsem prvorodicka a nikde na netu jsem odpověď na můj dotaz nenašla tak se obracím zase sem😄 mam doma 4tydenniho chlapečka a prijde mi ze přes den strašně malo spinká. Krmit muzeme jen každé 3 hodiny protože strašně rychle přibíral😄 vždy po kojeni je vzhuru tak 2 hodinky. Nepláče, proste jen kouká a mrmlá si pro sebe😃 vzdycky tak hodinku před dalším krmenim usne a za hodinku je vzhuru🤷🏻‍♀️V noci ne, to už spinká krásně i 5 hodin☺️ Jen přes den mi prijde ze spinká strašně málo a musim ho mít porad u sebe, protože jakmile ho polozim jen nachvili když si chci zajit jen na zachod do postylky nebo do houpátka tak je to okamžitý řev🙈takže nějaké vaření nebo uklizeni nepřipadá v úvahu🤷🏻‍♀️ Přítel ma podezření ze se na to spis vymlouvám protože je hodne v práci a nevidí co je doma🙄 takže se chci jen zeptat jestli mu to opravdu stačí a nemusim se nějak obávat😁 předem dekuji za odpověď a hezky den maminky😘

Koj na požádání tak často jak potřebuje. Co to máš za doktorku? Necpeš ho čokoládou ale mateřským mlékem. Teď potřebuje nabírat a růst. Pak to vyběhá.
Přítel bude asi pěkný bl…dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.4.23 14:34

@JancaS84 ono ani nejde o to ze by si vyžadoval častěji. Spis mi jde o to ze mi prijde ze fakt malo spinká. Plakat začne fakt až cca po těch 3 hodinkách. V noci opravdu spinka pěkně jen proste přes den fakt zabere max na hodinku, někdy ani to ne🙈 ale nepřijde mi nějak unavený nebo nespokojený takže mu to asi opravdu stačí☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36214
19.4.23 14:35
@Alex243 píše:
@JancaS84 ono ani nejde o to ze by si vyžadoval častěji. Spis mi jde o to ze mi prijde ze fakt malo spinká. Plakat začne fakt až cca po těch 3 hodinkách. V noci opravdu spinka pěkně jen proste přes den fakt zabere max na hodinku, někdy ani to ne🙈 ale nepřijde mi nějak unavený nebo nespokojený takže mu to asi opravdu stačí☺️

Tak když jí každý 3 hodiny, tak se nediv, že nespí :roll: ho máš nakojit před spaním a ne až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.4.23 15:04
@Alex243 píše:

Máš normální miminko. Příťa ať si vezme volno a divá se, jaký je to s miminem šrumec. Já se na něj nemohla vynadívat, docela trvalo, než jsem si najela na režim. Nepřibíral, vše se točilo kolem kojení. Kdyby mi někdo vyčetl, že není uvařeno a uklizeno, dostal by hadrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.4.23 15:08

@pikola ale on ale krmeni nějak častěji nepožaduje🤷🏻‍♀️ Říkám ze začne plakat až po těch 3 hodinach🙄 dřív ne😀 ale když mu dam najist tak proste ne a ne usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36214
19.4.23 15:12
@Alex243 píše:
@pikola ale on ale krmeni nějak častěji nepožaduje🤷🏻‍♀️ Říkám ze začne plakat až po těch 3 hodinach🙄 dřív ne😀 ale když mu dam najist tak proste ne a ne usnout.

No tak je jasný, že když je 2 hodiny vzhůru a pak usne a jí každý 3 hodiny, tak se vzbudí za hodinu :nevim: noc do toho nepočítej, nemůže celý den spát a jíst jednou za 5 hodin. Většina kojených jí cca co 2 hodiny nebo když si prostě řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
19.4.23 15:14

Tak ho krm po dvou hodinách, než stihne zase usnout a uvidíš, co to udělá :nevim:
Celé „doktorka dovolila až po třech hodinách“ je strašný přežitek a nesmysl. Není doktorka náhodou postarší?
Jestli dřív než po třech jíst nechce, tak je holt takhle nastavený a ty děkuj nebesům, že vyspává aspoň v noci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.4.23 15:18

@pikola já neříkám ze mi to vadí. Jen mám strach jestli to pro tak malé dite není malo. Nic vic nic min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.4.23 15:23

@Kryptozoo no doktorka postarší je🙈 ale maly mi chtěl jist dřív než po třech hodinach jen první 2 týdny. Tam to bylo všelijaké.. někdy po hodině někdy po dvou někdy až po čtyřech.. ale takhle nespinkat mi začal až teď tak týden zpatky. To se uklidnil i v noci. Predtim to bylo v noci rošambo😁 nic jineho než prso nepomohlo😃 ale teď, když méně spi ve dne, tak v noci spinka o 100% lépe😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11995
19.4.23 15:24

@Kryptozoo mě to připomíná to co mi bylo řečeno v porodnici…že přece nejde abych mimino nakojila on už nechtěla pak se za hodinu znovu přihlásil docucl se a pak 2 hodiny spal…a že když podle vážení vypije 20ml tak má jíst za 2h když 40 tak za 4h…a kojit maximálně 10 minut z každého prsu!!! :roll: - musela sem jeden den vážit před a po kojení aby viděli kolik si vypije. Naštěstí za ten den dostatečně přibral a další den už jsem nemusela..upřímně kdyby řekli že musím dál takhle saskovat podepsala bych reverz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.23 15:29

Hledáš problémy, kde nejsou. Dítě je spokojený, není co řešit. Spát víc nepotřebuje.
P. S. Uber, prosím, ty smajlíky. Není ti patnáct (doufám).

• Citovat
  • Upravit
37206
19.4.23 15:34
@Alex243 píše:

Tak mu to nejspíš stači. Nebo když uvidíš že usíná tak mu strč prso, třeba se napije a bude spát dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.4.23 15:52

@Alex243 jak jako moc přibíral? Nechápu :think: koj jak chce. Dítě nemá budíka, aby vědělo, kde jsou 3 h pauza. Jinak si poříd nosítko nebo šátek. Bude spát v něm a ty uděláš spoustu věcí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.4.23 15:58
@Janli píše:
Hledáš problémy, kde nejsou. Dítě je spokojený, není co řešit. Spát víc nepotřebuje.
P. S. Uber, prosím, ty smajlíky. Není ti patnáct (doufám).

Jak říkám. Nevypadá nespokojeně ani nepláče takže mu to asi opravdu stačí. 15 mi rozhodne není😀 A myslím že to, jak často používám smajlíky je jen a pouze moje věc😄 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí