Spánek 6 měsičního miminka

52
26.11.09 11:58

Spánek 6 měsičního miminka

Dobrý den.
Mám 6 měsičního kluka.A máme problém se spánkem.Přes den mi doma usne jen maximálně na půl hodiny a v kočárku venku spí jak divý.Takže pořád jezdím s kočárkem o závod.Už jsme z toho zničená.V noci se budí 2 krát na jídlo a k ránu jsme už vzhůru před 6.Prosím o radu,jak bych mohla se zapřičinit,aby mi malý aspoň na hodinku nebo dvě doma spal a já si na chvilku dáchla :cry: děkuji Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
26.11.09 12:38

Jé, jestli někdo poradí, tak budu nejšťastnější člověk na světě :). I když mě by stačilo, kdybychom dosáhli toho buzení 2× v noci ;).
Nezoufej, já myslím, že jsi na tom dobře. Můj Ondra doma nespí vůbec, když je jóóó unavený, tak na 20 minut. A v kočárku je to podobné, akorát je tam spokojenější, takže když je unavený, jezdím s ním třeba tři hodiny venku a půl hoďky z toho prospí :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
26.11.09 14:28

Nám Vojta taky nejdřív spal půl hodinky, ale přišli jsme na to, že má hlad. Takže víc nakrmím a hodně unavím a spí třeba i 2-3 hodinky.
Dopoledne je to horší, to spí jen 1 hod. V kočáru taky usne, ale budí ho různé zvuky, takže spí přerušovaně.
V noci se budí několikrát na dudlík a 1× na jídlo a 6,30 je připravený si hrát (ale maminka ještě ne :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.11.09 17:41

Krmit jsem taky zkoušela víc, ale Ondra když nechce,tak si nevezme.Má dost a stejně nespí.Snad se to někdy zlepší,i když jak čtu,asi na tom nejsme ještě nejhůř…a to hraní,já taky tak brzy k ránu na to nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.11.09 18:44

Naše Bára spí přes den 3× jen půl hodiny at je venku či doma. V noci se budí jednou na kojení a vstává mezi 6 a 7.Myslím, že v tomhle věku už déle spát nemůže.
Tobě spí jen jednou půl hodiny nebo několikrát?
Mě vydrží 2 hodky vzhůru a pak už je oddělaná a ráda si dáchne - ale fakt je 30 minut. Takže si fakt jen namažu rohlík, dojdu na záchod a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.11.09 19:56

Ondrasku a nemas moznost, jak uspat v kocarku a zaparkovat nekde doma / na zahrade / na chodbe atd.? Moje obe deti byly a jsou taky kocarkovy, doma nespi ani v nejvetsich mrazech. Dcerka uz je velka (4 roky) a syn ma 8 mesicu, ale u obou jsme zvolili stejny postup - prvnich par mesicu jsme poctive vozili. Pak jsme zacali venku zastavovat a ucit je spat v kocarku, ale v klidu bez vozeni. To trvalo par tydnu. A pak jsme je naucili usnout jednim objetim baraku, zaparkovat na dvorecku a spat v klidu tam. Na navstevach to delam podobne - uspim venku a pak se snazim nekde zaparkovat a jen hlidat. Chuvicka je nasim partakem na vsech vyletech.
Pokud mas jen trochu moznost ho pak nekde doma „zaparkovat“, zkus to. Znam mamy, ktery vyjedou se spicim ditetem vytahem v dome a nechaji si ho na chodbe bytu a znam i takovy, ktery uspi v kocarku primo na balkone. Hodne stesti !

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.11.09 21:14

Zaparkovat Ondráška bohužel nemám kde,ale vím, že by to stačilo,jak píšete.Ale nemáme ani výtah a ani balkón,bydlíme ve starém baráku a až v 5 patře,tak bych si ho netroufla nechat dole na chodbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.11.09 10:48

Ahojky, měla jsem teď v týdnu problém, že se mi malá (7 m.)budila až 5* v noci(přitom nechtěla nakojit)..jinak spí uplně parádně…Už jsem nevěděla co by, tak jsem jí šoupla do fusaku, co máme na ven..je v něm trochu víc upnutá..a spala celou noc bez buzení..možná máte stejný problém..hromada zážitků…a nebo mě napadají špatné plínky…je možné, že prckovi vadí mokro?? Hodně štěstí ..snad to vyřešíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
29.11.09 10:52

Ondrasku, taky jsme porad jezdili a jezdili- zajimavou radu tu dava Adela- taky pri druhem zkusim co nejdriv trenovat spanek v zaparkovanem kocarku. Nam asi do 10 mes. jinde nez v jezdicim kocaru fakt nespal, pak se naucil na odpo spanek v postylce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.1.10 21:17
Ondrasek píše:
Zaparkovat Ondráška bohužel nemám kde,ale vím, že by to stačilo,jak píšete.Ale nemáme ani výtah a ani balkón,bydlíme ve starém baráku a až v 5 patře,tak bych si ho netroufla nechat dole na chodbě :think:

a nemate sundavaci korbu ? ja jezdim casto ke kamaradce, ktera bydli taky ve strem baraku a jezdime rano aby se maly prospal a vzdycky ho tam vynesu v korbicce, to uz ho nevzbudi temer nic, takze to je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.1.10 18:48

Ahoj Zuzi, Ondra je vetší,tak se nám už do korby nevleze :think: .Jezdíme už ve sporťáku X-lander a ten je dost těžký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.3.13 06:45

Ideální doba spánku

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jaká je ideální doba spaní 6 měsíčního prcka. Kolik hodin by měl spinkat v noci a jaký je ideální čas ho dávat spinkat. Já dávám malého kolem půl sedmé a někdo píše, že to je brzo. Teď má sice období kdy se hodně budí v noci a začne si jen tak hrát a povídat, hrát s nožičkama atd. Máte taky nějaká takové zkušenost? Budu ráda za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.3.14 12:59

musinek

Ahoj. Dávám malehé taky spát od 18:30 a budí se ráno 5:45 -6:15,v noci se vzbudí 1 - 2 x na mléko, začne to tím že si povídá a vzbudí mě jak začne trochu do toho kňourat, napije se a okamžitě spí, naštěstí je to většinou opravdu jen jednou za noc. Přes den spí dopo 1× 0,5hod, po obědě v postýlce 1 - 1,5 hod a odpoledne 0,5 hod a myslím, že je to pohoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.10.14 21:06

Spánek dětí přes den

Kolik hodin spí děti od 1 roku přes den?

Příspěvek upraven 19.12.14 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.10.14 21:13

@kachacha
Ahojky, myslim, ze ti spi krasne pres noc, proto pres den potrebuje mene. Ja mam taky pul rocni dcerku a spi mi nekdy treba jen jednou denne hodinu odpoledne a to v noci je to horsi nez u vas. Budi se mi na kojeni urcite dvakrat, nekdy trikrat a malokdy spi do osmi. Resila jsem to s fyzioterapeutkou na plavani, rikala, ze hodina spanku pres den je mene nez prumer, ale kazde dite je jine. Chtela jsem se te zeptat, zda uz mate nejaky zub a jestli spi s vama v pokoji. Driv se mi budila taky jen jednou a ted se zuby je to horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí