Spánek 4měsíčního - začal se budit a mít hlad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
16.2.12 08:24

spanek

Mám 4 měsíčního syna,který do 3 měsíců spával pěkně a teď se začal budit každé dvě hodiny a buď plače a nebo má hlad. Tak buď ho musím na rukách utišit a nebo ho nakojím a hned spinká. Nevím jestli mám začít kaši dávat nebo koupit něco co by ho zasytilo,ale nevím co. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
16.2.12 08:46

no zkrátka asi potřebuje víc mlíčka…řekla bych že častější kojení je v tomhle věku normální…tak do 6 měsíců - to bych zavedla kaši a snažila se kojení v noci redukovat a postupně skončit úplně…jinak když jsme my začali dávat kaši,, tak se na kojení budila v noci stejně…já bych do 6měs kojila klidně i co 2 hodiny v noci a pak v těch 6m začala postupně redukovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.2.12 09:02

Já myslím, že je tohle normální. Právě kolem těch 4 měsíců se ten noční spánek láme a děcka, která spala celou noc, začínají blbnout. Můj syn spal od osmi týdnů celou noc a s úderem 4 měsíců se budil klidně třikrát za noc a dožadoval se mléka. Vyzunkl flašku a spal dál. Potom se to postupně zase uklidňovalo a teď se budí max. jednou a kolikrát už ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 09:10

Tak my jsme měli takové buzení jen když jsem kojila( 2 měsíce), jakmile jsem přešla na sunar a kaši ( což je pro něho více na zasycení) spí denně od 19.00 - 8.00 bez přestávky … a takhle mi spí od 2.měsíce do teď ( 7 měsíců ) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
16.2.12 09:16

Muze to byt trimesicni spurt. Asi ma vetsi hlad, tak davej mlicko. Buzeni po 2 hodinach v tomto veku je uplne normalni. :)

• Citovat
  • Upravit
merett
16.2.12 09:22

taky už se mi malý budil jen 1× za noc, ted ve 3,5m kojím i 3×-4×, je to na hlavu ale zase se mi nechce ho trápit hlady, odstavovat začnu až okolo 6m tak to musím ještě vydržet

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
16.2.12 10:10

Nám je 5 měsíců a budíme se každý 2 hodiny od 3 měsíců. Do tý doby spal celou noc, max jednou se probudil. Taky mě to nebaví ale nic s tím neudělám, kaše ani pudink mu stejně nestačí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
16.2.12 10:22

Holky, tak si rikejte, jake jste mely stesti, ze jste mely aspon ty 3 mesice klidu. :kytka:
My jsme vstavali kazde dve hodiny od narozeni do 8 mesicu. Ted uz se budi v noci jen jednou. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510