Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
wape tak jsem se do toho obula a koukam na vsechny mozny servry:-) uz od rana, dobre je kojeni.net, pani Jirinka je tam skvela, vsude pisou , ze dite tak stare ma jist jen 1-2× v noci, my to mame proste zlozvyk, usinat u prsu, hlad asi nema, teda urcite ne, reknu ti bude to boj, prvni musime odnaucit nocnoi kojeni a pak spanek, no ja se poseru,chudaci sousedi… Ty me zastreli… ale co pro nej muzu udelat vic nez ho naucit dobre spat ze????
Evi by ses k nám měla zastavit
mě pobavil ten dotaz na vlastní pokoj. Vlastně bydlíme v 1 plus kk a tak je pořád s nái a tudíž to není dobře, já to vím
ale co s tím můžu nadělat??? Bohužel nic.
No teď už nám zase pláče v postýlce od 20.00, ale už jen tak trošku, jdu mu dát dudynka…toho ho zatím odnaučovat fakt nechci
bylo by mi ho líto.
V noci kojím jen jednou, ale to nespaní mezitím je pro nás boj.
Víš ale jak se těmto starostem v jejich například 10 letech budeme smát ![]()
wape tak rada bych se smala uz ted:-) reknu Tio ,padam na hubu…dnes v noci bych neradeji skocila z okna....... Byl co 2 hodiny vzhuru a vyzaduje prso, ale myslim si, ze hlad nema, proste uspavaci technika…to je na houby, vubec nevim co delat..nejradeji bych se zahrabala a vubec nic nedelala, bohuzel uz jsem doma sama, manzel v praci, tak zase musim vse ja…hruza, tech 14 dni jsem si desne zvykla…
Evi taky jsem si zvykla a přijde mi to divné, být tu sama a to jsem měla velký trénink…Honzíček už taky mrčí na dece, tak musím ho jít asi rychle uspat a dnes pádíme do města do DM.
No dnešní noc…mě se Ti nechce věřit, to musí být náhoda. Usnul v těch 20.15 asi po 10 minutách pláče a vzbudil se až 3.14, tak jsem nakojila a spinkal až do 6.35!!!
a pak jsem mu tedy docela často podávala dudynka (měl prdíky), ale spinkal dál v postýlce až do 7.38
takže jestli to není náhoda (ale já tomu pořád nevěřím), tak Ti můžu jedině poradit, ať do toho taky jdeš a jednu noc si dáš polštář přes uši!
Nejdeš dnes taky do města?
wape dneska si vzala malyho babicka, tak dnes mam dopoledne pro sebe, tak cvicim, stepr, bricho atd.....reknu Ti, zavidim Ti,ale preju…spanek je dulezity, taky se chytsm do DM na plinky, maji tam Premium care v akci jsem videla, tak tam skocim, dochazi nam, ale zitra dopoledne mam volno, tak se muzeme potkat v parku…:_) i s holkama…ve stredu bych chtela v 1O na spinning, tak uvidim, jestli babi pohlida…
Zítra dopoledne můžu, napíšem to do OL diskuze
nebudu moc být venku dlouho, protože odpoledne máme to plavání.
Spinning závidím
já ve středu určo hlídání nemám
ale jak ráda bych šla…
A k tomu spinkání…ty si malého taky nechceš brát do postele, že? Protože mě spal v posteli krásně a strašně moc holek se mi diví, proč si ho tam prostě nevezmu, když tam pěkně spí, ale já jsem taková asi hloupě zásadová
ale kolikrát jsem si říkala, že kdybych se na to vyprdla, jak by mi bylo krásně ![]()
wape on se mnou spi, to je ten problem!!!!!!!!!!!!!!!!! a citi asi mliko, porad se sape po prsu, ale v postylce byt nechce ani za nic
HOlka tak to je divný
když jsem dala Honzíčka do postele, tak vydržel spát celou noc bez kojení…no ale já asi toho mléka moc nemám nebo co ![]()
A kdyby spal vedle manžela, že by k Tobě měl dál?
No mě i radili dát do postýlky třeba svoji noční košili anebo prostě něco z čeho Tě bude cítit, ale u nás to absolutně nepomohlo, ale můžeš to zkusit ![]()
ja si mysli, ze on me hrozne citi, to mliko…manzel uz se odstohoval z loznice, nevlezl se tam:-) zkusime ho dat vedle manzela, taky jsme si rano rikali…tak uvidime.....
a taky on neumi sam, usnout, jask se vzbudi, tak chce prs…protoze je zvykly usinat u kojeni…vbim, ze je to spatne, ale co delat
Mam veliky problem mam 1.5starou holcicku a v noci se mi porad budi prosim pomocte mi co mam delet jsem nevyspala ja i manzel budi se z placem jen si lokne z lahvicky a zase treba usne ale je to snad 10krat za noc ja uz jsem bezradna dekuji vam moc Martina
Marti já Ti určitě neporadím…my jsme mladší a bojujeme taky šíleně, ale nám teď asi (možná) už konečně lezou zuby.
Zkoušela jsi sirup Sedalia? Pokud vím, je od 1 roku a je to homeopatikum, ale víc toho nevím.
Držím palečky, snad Ti někdo poradí.
Ja ti strasne moc dekuji zeptam se na nej jeste pockam na dalsi rady jestli mi tady nekdo pomuze ![]()
Ahoj holky,
my máme problem s usínáním a navíc chováme uspáváme na rukách. Jak ji to odnaučit?? Bydlíme v paneláku tak ten noční řev nevím nevím.
No a pak se vzbudí na kojo třeba v 1 a v 5 a trvá ji i třeba hodinu nebo 2 než usne. Když si ji dám vedle sebe tak to nepomáhá. Ani, když ji nechám v postýlce a držím za ručičku.
Poradíte?? Moc děkuji.