Maminky kuracky přidejte se :-)

24320
6.12.09 12:11

Maminky kuracky pridejte se

Ahojte maminky kuracky, taky Vam vadi reci nekuraku i prestoze vite,ze jsou i horsi veci?Pojdme si zalozit diskuzi kde nas nikdo nebude napadat.Po nejake dobe az nas zde bude vice tak diskuzi zamknu takze se nebojte a vstupte.
Ps:nekuracky neberte to jako provoakci.
A pokud si dovolite vstoupit tak budte tak hodni a nevyjadrujte se.Nepotrebujem poslouchat prednasky o nezodpovednosti a jine.

Příspěvek upraven 06.12.09 v 15:16

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
3549
6.12.09 12:50

Pokud mohu přidávám se. :-D

• načítám...
1280
6.12.09 12:52

Káto jsem tu.Nu inu doufám, že se brzy někdo přidá :-)

• načítám...
24320

Urcite muzes. :lol: :lol:

• načítám...
20822

Protože se jedná o hodně kontroverzní téma prosím diskustující o maximální míru taktu a tolerance.

O tom, že kouření dětem neprospívá asi není nutné nikoho přesvědčovat. Přesto je podíl kuřáků v naší společnosti dost vysoký…

Diskusi budu sledovat.

L.

• načítám...
24320
6.12.09 13:06

Tak to je dobre.Aspon kdyz nas nekdo zacne napadat tak bude hned klid aniz bychom se museli rozcilovat.Proto nechcu aby jsem chodili maminky nekuracky a nas kuracky nechali svobodne dychat¨.Je to jako jine tema akorat zde budou maminy kuracky takze podobne jako mlade maminky a jine asi jsem to mela dat do jine casti.

• načítám...
24320
6.12.09 13:08

Mozna by to melo patrit do stejne situace.Nez tam kam jsem to vlozila.

• načítám...
6955
6.12.09 13:26
kattkka píše:
Tak to je dobre.Aspon kdyz nas nekdo zacne napadat tak bude hned klid aniz bychom se museli rozcilovat.Proto nechcu aby jsem chodili maminky nekuracky a nas kuracky nechali svobodne dychat¨.Je to jako jine tema akorat zde budou maminy kuracky takze podobne jako mlade maminky a jine asi jsem to mela dat do jine casti.

Katko - o kouření se hádat nechci.. ale teda ta čeština :roll: nestálo by za to si to po sobě alespoň přečíst než to vypustíš?

• načítám...
43029
6.12.09 13:39

hele a o cem si budete povidat? o znackach cigaret?
protoze kuractvi vas sice spojuje, ale moc temat k pokecu podle me neposkytuje.

jinac nekde mam vypsane kontakty na protikuracke poradny v Praze, jeste z prace, rozmlouvat koureni byla tak trochu moje prace, mela jsem „mrtvicovou“ poradnu

• načítám...
68
6.12.09 13:58

Ahoj holky,
jsem stejně postižená. Kouřím, nelíbí se mi to, ale je to tak. Prostě nejde přestat. Šíleně mě vytáčí řeči proti kouření. Zapálím si i venku. Jinak kouřím na balkoně. Snažím se nikoho neomezovat, ale to asi nejde. V té předešlé diskuzi jsem se opravdu rozčílila! Miluju dokonalé matky!
Ted když začaly vánoční trhy, tak si dokonce zajdu na punč, zalezu za roh a zapálím si. Tak už se teším, až mě za to někdo začne napadat.
Nemyslím si že je to správné, ale je to tak strašné???

• načítám...
6955
6.12.09 14:03
Pudloslava píše:
hele a o cem si budete povidat? o znackach cigaret?
protoze kuractvi vas sice spojuje, ale moc temat k pokecu podle me neposkytuje.jinac nekde mam vypsane kontakty na protikuracke poradny v Praze, jeste z prace, rozmlouvat koureni byla tak trochu moje prace, mela jsem „mrtvicovou“ poradnu

Vivat Pudla :))))))

• načítám...
50725
6.12.09 14:12

To mě přesně napadlo, jak Pudlu, co se tu asi bude řešit. Zvlášť na té zamčené - asi nějaká megakonspirace proti nekuřákům :mrgreen:

Pudlo, až budu zase z něčeho na mrtvici, tak se na tebe obrátím, jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3549
6.12.09 14:24

No já myslím,že je úplně jedno co se tu bide řešit,spíš jde o to,že se navzájem budeme chápat a rozumět si a jestli tady budeme řešit značky cigaret,kolik jsme jich vykouřili a kde nebo kolikrát za den se naše děti pokadili a kolik toho spapali je úplně jedno v diskuzi mladých maminek,taky neřešíme jen naše mládí,ale také jiné a jiné věci.

A druhá věc je Velchi,když nevím jak někoho urazit poukážu okamžitě na český jazyk,pardon,ale nejsme ve škole a pro mě je podstatné,že rozumím tomu,co chtěla katkka říct ne to jak to napsala :zed:

:zed:
  • načítám...
20296
6.12.09 14:44

Paradise: nemyslím si, že by Velchi chtěla urážet…jde spíš o to, že špatná gramatika může často změnit význam psaného textu a druhá věc je, že číst s prominutím tak děsné chyby, je někdy k zblití :wink: :mrgreen:

• načítám...
24320
6.12.09 14:52

Bohuzel a lepsi to nebude s tema chybama…ja se taky nenavazuji do vasich chyb a presne jak pise Paradise tato diskuze je hlavne o tom ze jsme na tom stejne a muzem se normalne bavit a jestli si napisem jakou znacku cigaret kourime nebo ne je nas problem.Tak prosim opravdu se sem neplette.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová