Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminky kuracky, taky Vam vadi reci nekuraku i prestoze vite,ze jsou i horsi veci?Pojdme si zalozit diskuzi kde nas nikdo nebude napadat.Po nejake dobe az nas zde bude vice tak diskuzi zamknu takze se nebojte a vstupte.
Ps:nekuracky neberte to jako provoakci.
A pokud si dovolite vstoupit tak budte tak hodni a nevyjadrujte se.Nepotrebujem poslouchat prednasky o nezodpovednosti a jine.
Příspěvek upraven 06.12.09 v 15:16
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Protože se jedná o hodně kontroverzní téma prosím diskustující o maximální míru taktu a tolerance.
O tom, že kouření dětem neprospívá asi není nutné nikoho přesvědčovat. Přesto je podíl kuřáků v naší společnosti dost vysoký…
Diskusi budu sledovat.
L.
Tak to je dobre.Aspon kdyz nas nekdo zacne napadat tak bude hned klid aniz bychom se museli rozcilovat.Proto nechcu aby jsem chodili maminky nekuracky a nas kuracky nechali svobodne dychat¨.Je to jako jine tema akorat zde budou maminy kuracky takze podobne jako mlade maminky a jine asi jsem to mela dat do jine casti.
Mozna by to melo patrit do stejne situace.Nez tam kam jsem to vlozila.
kattkka píše:
Tak to je dobre.Aspon kdyz nas nekdo zacne napadat tak bude hned klid aniz bychom se museli rozcilovat.Proto nechcu aby jsem chodili maminky nekuracky a nas kuracky nechali svobodne dychat¨.Je to jako jine tema akorat zde budou maminy kuracky takze podobne jako mlade maminky a jine asi jsem to mela dat do jine casti.
Katko - o kouření se hádat nechci.. ale teda ta čeština
nestálo by za to si to po sobě alespoň přečíst než to vypustíš?
hele a o cem si budete povidat? o znackach cigaret?
protoze kuractvi vas sice spojuje, ale moc temat k pokecu podle me neposkytuje.
jinac nekde mam vypsane kontakty na protikuracke poradny v Praze, jeste z prace, rozmlouvat koureni byla tak trochu moje prace, mela jsem „mrtvicovou“ poradnu
Ahoj holky,
jsem stejně postižená. Kouřím, nelíbí se mi to, ale je to tak. Prostě nejde přestat. Šíleně mě vytáčí řeči proti kouření. Zapálím si i venku. Jinak kouřím na balkoně. Snažím se nikoho neomezovat, ale to asi nejde. V té předešlé diskuzi jsem se opravdu rozčílila! Miluju dokonalé matky!
Ted když začaly vánoční trhy, tak si dokonce zajdu na punč, zalezu za roh a zapálím si. Tak už se teším, až mě za to někdo začne napadat.
Nemyslím si že je to správné, ale je to tak strašné???
Pudloslava píše:
hele a o cem si budete povidat? o znackach cigaret?
protoze kuractvi vas sice spojuje, ale moc temat k pokecu podle me neposkytuje.jinac nekde mam vypsane kontakty na protikuracke poradny v Praze, jeste z prace, rozmlouvat koureni byla tak trochu moje prace, mela jsem „mrtvicovou“ poradnu
Vivat Pudla ![]()
To mě přesně napadlo, jak Pudlu, co se tu asi bude řešit. Zvlášť na té zamčené - asi nějaká megakonspirace proti nekuřákům ![]()
Pudlo, až budu zase z něčeho na mrtvici, tak se na tebe obrátím, jo?
![]()
No já myslím,že je úplně jedno co se tu bide řešit,spíš jde o to,že se navzájem budeme chápat a rozumět si a jestli tady budeme řešit značky cigaret,kolik jsme jich vykouřili a kde nebo kolikrát za den se naše děti pokadili a kolik toho spapali je úplně jedno v diskuzi mladých maminek,taky neřešíme jen naše mládí,ale také jiné a jiné věci.
A druhá věc je Velchi,když nevím jak někoho urazit poukážu okamžitě na český jazyk,pardon,ale nejsme ve škole a pro mě je podstatné,že rozumím tomu,co chtěla katkka říct ne to jak to napsala ![]()
Paradise: nemyslím si, že by Velchi chtěla urážet…jde spíš o to, že špatná gramatika může často změnit význam psaného textu a druhá věc je, že číst s prominutím tak děsné chyby, je někdy k zblití
![]()
Bohuzel a lepsi to nebude s tema chybama…ja se taky nenavazuji do vasich chyb a presne jak pise Paradise tato diskuze je hlavne o tom ze jsme na tom stejne a muzem se normalne bavit a jestli si napisem jakou znacku cigaret kourime nebo ne je nas problem.Tak prosim opravdu se sem neplette.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat