Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jen by mě zajímalo, čím vás to vlastně tak vytáčí? Nebo proč rypete?
Mišena píše:
Jen by mě zajímalo, čím vás to vlastně tak vytáčí? Nebo proč rypete?
a ještě od zakladatelky:
„Tato diskuze o tom neni.Mej se hezky.“
Já na dotazy odpovídám, takže: Nevšimla jsem si, že by tady někdo z těch, co si „rýpnou“, byl vytočený
Mě konkrétně nevytáčí na této diskuzi vůbec nic. No a proč si rýpnem…Protože si nemůžeme pomoct
Někdo založí diskuzi, máme jiný názor, tak ho holt napíšem, od toho je to diskuze, ne?
Ale (viz citace od zakladatelky) možná není špatný nápad dát do úvodu každé diskuze seznam povolených a zakázaných témat, ať nedochází ke zbytečným nedorozuměním
Popř.přiložit seznam uživatelů, kteří mají vstup zakázán ![]()
AHOJ VŠEM
Výše napsanému článku TLESKÁM
![]()
Vlezla jsem sem,neboť mně zajímalo,zda to je nebo není VTIP,onen název diskuze.....
NENÍ-takže tady nemám co dělat ![]()
Nicméně-až jednou třeba objevím názvy diskuzí typu:‚MAMINKY ALKOHOLIČKY,spojte se‘ anebo ‚CO NÁM MÁ KDO KAFRAT DO TOHO,ŽE FETUJEM PŘED DĚTMA‘-taky nakouknu…
A taky HNED zdvořile odejdu!
PS
Lesino-NEZÁVIDÍÍÍÍÍM
![]()
Mišena píše:
Ted když začaly vánoční trhy, tak si dokonce zajdu na punč, zalezu za roh a zapálím si. Tak už se teším, až mě za to někdo začne napadat.
Nemyslím si že je to správné, ale je to tak strašné???
Dokud tvuj kour z cigerety nepujde mym smerem, tak ja te napadat nebudu. Ale jakmile to budu muset cuchat ja, nerkuli me dite… Tak to po tobe pujdu, tres se! ![]()
Kourila jsem od 12 let, prestala v 19, pak zase zacala pul roku na to, definitivne prestala v cca 22, byl to delsi proces. Prestala jsem kvuli manzelovi, bylo to bud cigaro nebo dostat pusu, tak jsem si vybrala tu pusu.
A zajima me to same jako Fifika. Opravdu pro vas neni motivace prestat kourit vase deti? Z vypraveni vim, ze muj tata byl kurak non plus ultra, kdyz mu dosly, tak jel v 1 rano na Vaclavak - tehdy snad jediny stanek v Praze otevreny nonstop, ale po mem narozeni prestal…
A trosinku chapu, ja byla „presvedceny kurak“, cigarko, kaficko, sednout si, klidek… Ale stacilo si vymyslet jiny ritual a ono to fungovalo tez.
Mě na tom též nic nevytáčí, spíš bych řekla, že mě na tom baví ten váš apriori ublížený postoj - všichni ti zlí nekuřáci jsou proti nám, přitom my jsme tak skvělé, že kouříme
![]()
kattkka píše:RyBANA píše:Tato diskuze o tom neni.Mej se hezky.
Holky, vy jste jak vosičky…jakmile se mi něco nelíbí hned vytasím žihadlo, že?![]()
Taky jsem kuřačka, ale beru to opravdu jako zlozvyk! Vy se tady hájíte, jak kdyby kouření bylo přednost
Ale budiž, to je vaše věc, mějte se pěkně
Tak a teď se cítím diskriminovaná ![]()
O čem tedy diskuze je, já jsem kuřačka - budoucí maminka ![]()
ja bych to tak nevyhrocovala
holky se cejtej ustrkovane - a samozrejme kuraci ustrkovani jsou - ikdyz pravem. tak si chtej vzajemne pokrafat a postezovat si na ty zly nekuraky. podobne jsme si v psychice stezovaly na ty hnusny tehny, co se vsude rojej. to je prece normalni.
a vsichni jsou lidi a tak se stane, ze se mezi kurackama najde nektera, ktera vypusi tu hloupouckou otazku „kde teda mam kourit“, coz je samozrejme spousti na skryte nekuracke vasne - a i nekuracky jsou lidi, takze nektere reaguji fakt agresivne.
proste hovadka se najdou mezi kuraky ai nekuraky. Hovadku kurak bude tvrdit, ze cigaretovy kour vlastne nesmrdi a bude si kourit, kde chce, hovadko nekurak misto aby kuraka nejdriv slusne pozadal o tipnuti, bude hned volat policii, ostatni se mezi sebou nejak domluvi.
čičinka píše:
RyBANO, nejde se nezeptat, jsi i v tehotenstvi aktivni kuracka?
uprimne receno, nedokazu si predstavit, jak zajeta kuracka v tehotenstvi nahle prestane. ja jsem si teda v tehotenstvi i tedka pri kojeni semtam dvojku vina dala a davam. a alkoholicka nejsem.
čičinka píše:
Nejsem, jakmile jsem jsem zjistila, že jsem těhotná, přestala jsem. Nebylo to těžké, kouř z cigaret mi začal dost vadit…
Pudloslava píše:čičinka píše:uprimne receno, nedokazu si predstavit, jak zajeta kuracka v tehotenstvi nahle prestane. ja jsem si teda v tehotenstvi i tedka pri kojeni semtam dvojku vina dala a davam. a alkoholicka nejsem.
viz příspěvek výše ![]()
dvojku vína, nebo malé pivo si občas dám taky
farska píše:Lesino-NEZÁVIDÍÍÍÍÍM![]()
Já si taky nezávidím
Ale na druhou stranu holky kuřačky i trochu chápu - ono si i postěžovat, povykládat a třeba se i namotivovat s tím seknout pomůže. Nebo se i vzájemně inspirují, jak co nejmíň prudit nekuřáky - a taky si na nekuřáky zanadávat může být příjemné…
Jako ono se asi těžko přestává a podle mě není nikdo pyšný, že kouří, ne?
L.
RyBANA píše:Pudloslava píše:viz příspěvek výšečičinka píše:uprimne receno, nedokazu si predstavit, jak zajeta kuracka v tehotenstvi nahle prestane. ja jsem si teda v tehotenstvi i tedka pri kojeni semtam dvojku vina dala a davam. a alkoholicka nejsem.
dvojku vína, nebo malé pivo si občas dám taky
Co jsem cetla, hodne holek prestane, pac jim to prestane chutnat. Psat dal asi nema vyznam, jen doporucuju to nesdelovat v porodnici, byla jsem na sestinedeli s maminkou, ktera rekla, ze do 6.m kourila a myslim, ze to co tam probihalo ze strany vsech zdravotniku, byla normalne sikana. A do toho hormony, chlapecek nechtel pit, byl pod tabulkovou vahou fyziologickych novorozencu.. Takze nerikat, nikdy nevis, kdo ti pobyt v porodce muze zneprijemnit tak, ze na to do smrti nezapomenes.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat