Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, je tady tusim tema SAMA MAMA NEBO TATA…nekdo ti urcite poradi presneji, ale jiste tady holky se stejnym osudem najdes:-)
Ahoj,
je tu diskuze Sama mama nebo tata, je zamcena, ale neni problem se k nam pridat
. Teda vlastne trochu je, protoze Majcus jako osoba ktera povoluje vstup se tu posledni dobou nejak nevyskytuje… Ale zkus ji poslat SZ.
Ahoj ppperlo, nevím jestli se náhodou nepletu. Sešli jsme se v diskuzi leden 2007. Mému Honzíkovi budou 3 roky 3. února. Protože jsem přenášela.
Máme cosi společného. Manžel si našel milenku a od září bydlí s ní. Tak jsem dopadla taky dobře, a ještě s manželem čekám druhé mimi. Které se má narodit teď v lednu.
Takže ti přeji hodně štěstí.
Nad tím jak všechno zvládnu a jak to bude dál přemýšlím docela často. Zítra k nám má manžel přijet a chce si popovídat. To jsem zvědavá s čím přijde.
tak po svatcich asi Majcus zase prijde asi toho ma ted hodne. tak ja ji pak napisu:-)
Monana: tak to me mrzi. ty rozvody a rozchody jsou jak nejakej virus co?? Ale jistotu nemaš kolikrát celej zivot,takze v Lednu čekáš miminko?? Je to krásná zprávička to máš zachvilicku.-) ale asi se na tu situaci těšíš ale sama se ji asi i bojíš že?,:-(
Abych pravdu řekla, jsem taky odhodlaná vše zvládnout. A zatím to vše zvládám. Vždycky jsem byla samostatná. Jen ty prašulky, to jediný asi nevím jak budu zvládat.
A pak mi dělá ještě problém půjčovat Honzíka k ní domu. Ještě se to tedy neuskutečnilo, ale brzo to asi přijde. Manžel totiž za náma nemůže, má zákaz od milenky. Páč milenka na mě žárlí… uhozený co??
No a manžel bez Honzíka prostě nemůže být.
Cau sorry jestli rušim ale ja se nemůžu neozvat můj manžel to samé a jeho konkubina je úplně trapná a žárli doted a to je mladši o 10 let (jo a byli jsme spolu 10 let).Mě se to stalo akorát o 2 roky dřive a můjstarší Filip ji má dost prý je vlezlá pořad mu něco kupovala atd. To asi přijde později. Já to zvládla protože jsem si řekla že ten z…d (pardon) mě neuvidi na kolenou ale hlavně kvůli klukovi aby se ho to dotklo co nejméně.Dnes jsem už vdaná podruhé a manžel je úžasný . Za týden mám termin k porodu a všichni se moc těšime. Můj ex ted seká latinu a ikdyž je to bláznivé tak máme lepši vztah než za manželstvi.Nikdy bych nevěřila že je to možné. Byla jsem sama asi8 měsiců a finančně to nebylo nic moc ale zvladli jsme to . Strašně moc ti držim palce a přeji ti hlavně zdravé mimčo a pevné nervy . Kdybych ti mohla nějak pomoct tak dej vědět . Denisa
Dobré ráno holčiny!
Tohle téma se mě netýká a snad nebude.
Jen moje kamarádka prodělala to samé. Manžel ji odešel,když byl po bouračce a starala se o něj, a když byl z nejhoršího venku, tak ji dal vale. Byla těhotná a měla už s ním jedno dítě. Teď je podruhé vdaná a dokonce šla do třetího. Má krásný vztah. Chtěla jsem jen napsat, ať necháte plavat ty chlapy, kteří za to nestojí. Buď se poučí nebo zůstanou takoví napořád. Jak je vidno, všechny nemůžeme házet do jednoho pytle. Je to opravdu po finanční stránce těžké, ale horší jsou nemoci atd.Já jsem byla se synem taky chvíli sama,ale měla jsem dobrou práci,takže tenhle problém se mi naštěstí vyhnul.
Držím vám všem palce,ať vydržíte a najdete si lepší partnery.
Ahojky a dobre ráno,
Monan neni to uhozene,že na tebe ta zenská zárlí.ona má taky na co jsi matka jeho ditete .to je mnohem vic nez nejaka milenka.
No ume je to jinej pripad.Já jsem opustila manzela.Jezdil kamiony .teda jezdi.zadluzenej hrozne moc a city proste vychladly.takze jsem ukoncila vztah po 7 letech a uz se snazim dokopat k rozvodu. kdyz odesel byvaly z baraku do tri dnu bydel s nejakou zenskou, takze si myslim ze to slo dost v klidu.Tim ze je zadluzenej my dava penize taky kdy se mu zachce a kolikrát se one pripominám a pak odnej zaslechnu ze sem na prachy.hmm mozna bysi to mohl zkusit.Vsude vyklada jak malehoo miluje a jak ho má rád.kdyz si zanim prijde objima ho a tak, ale vezme si ho pak do bytu kde je s dalsi pritelkyni ktera má tri deti. HROZNÁ ZENSKÁ.no a vezme tam dite a to breci.za hodinku ho mám zpátky. Ríká mi jak je name desne fixovanej a pak ze breci.Bydlí odnás 5km takze prijit si pronej muze kazdej vikend, ale nedela to a ja vam řeknu že jsem děsně ráda.Mám 8měsíců přítele, je mu sice 18 let, ale je hrozne bajecnej.A ikdyz predemnou neda kamcovi moc citu najevo aa obcas mi řekne jak ho mrzi ze neni jeho vlastni, tak vidim nanem jak jej miluje.hraje si snim. a kdyz malej kamca prisel od tatky tak hned ho pritel volal a objimal a daval pusinky a ptal s ejak mu bylo a tak a hned si hral snim.No je zlatej.Tak uvidime jak to bude.je to tezsi, protoze zije na slovensku takze zamnou jezdi co dva mesice na 14dnu jinak skype a webka.no takze jsem stejne porad sama na všechno zatim.
Kdyz malej kamca poprve sel k byvalemu kde byla jeho pritelkyne tak jsem to desn probrecela a mela sem strach jak je malemu, jestli me nevola a jestli se neboji a tak.Jasne ze brecel, ale ex ho nedovezl zpatky aby nevypadal jako neschopnej.Ja jsem ho pak servala protoze nechat dite brecet je dost ujete.Chtela jsem dopovedet ze zavislej name neni.jasne urcitym zpussobem urcite ano je prece jen semnou od narozeni.babicky zadne nema teda ma ale nejevi zajem staci jim obcas poslat smsku s otazkou jak se dite má. muj malej Kamca ma jen dedecka, mého tatku.a toho jako chlapa bere od malicka uplne nejvic. prvni kdyz rekl TÁTA řekl to nanej
.to vypovidá za vse.
Akdyz si jendou za mesic vezme maleho tak at se nedivi byvalej ze malej pak breci a vola me, ale ja sem rada, protoze za hodinku mi ho doveze zpatky a ja jsem alespon klidna ze mam maleho u sebe.jasne ze kdybych ho nemenla doma jeden den odpocinula bych si uklidila si a vsechno, ale uprimne receno az bude vetsi a pujde sam ven tak si to uziju hahah.vazne se nezblaznim.
jak to budu zvladat z penezma od ledna netusim. pujdu s eprihlasit na pracak a socialku a uvidime.absolutne ani nevim co me ceka. ale vim ze dostanu tak 3440 korun co vim od kamaradky a elektrika me stoji 3750 korun takze zase budu odkazana na pomoc meho tatky ktery sam penezma nehyriale dela co muze:-/.ale porad ze je alespon on nez byt uplne na vse sama.
pandoro koukám, že jsme se tad pěkně sešli. S ppperlou jsme rodili v lednu 2007 a s tebou to bude v lednu 2010.
No tak manžela milenka je o rok mladší a má dvě děti 13 a 9 let.
Nejhorší je, že manža si od začátku nemohl mezi námi vybrat. Nejraději by měl obě. A ještě k tomu stále tvrdí, že je rozhodnutej se k nám vrátit, jen se musí odmilovat. Páč nechce, aby se to někdy opakovalo.
Takže vždy, když jsem rozhodnutá udělat tlustou čáru za naším vztahem. Přijde a vypráví mi jak se mu po nás stýská atd. No co vám budu říkat, začnou se ozývat hormony. A jsem zase v pozici, že počkám
No prostě divadlo.
Peníze mi naštěstí dává, a to bez tisícovky celou výplatu, máme hodně splátek. A to jsem také zvědavá jak se milence bude dlouho líbit. ![]()
Honzíka jsem mu dnes poprvé dala, přiveze mi ho navečer. Byla jsem s toho chvilku naměkko. Ale už je to dobrý.
ppperlo taky dobrej příběh. Ty jo, já si vůbec nedovedu představit někoho zbalit. Ne, že bych byla stará bréca. V lednu mi bude 33. Ale po 14 letech, opravdu výborného vztahu - až na ten konec. Ale to přijde asi samo, viď?
Taky jsem si říkala, kdo bude chtít maminu se dvěma capartama.
K těm penízkům, je to bída. Snad se ti podaří sehnat brzo práci. Já bych to měla úplně stejný, bohužel nikoho nemám kdo by mi finančně pomohl. U nás nefunguje ani jedna babička a o tchána se starám. Žije s náma ve 4+1. Ale finančně nepřispívá. Celý důchod má jen pro sebe (vlastně ho jen prochlastá a prokouří).
Ahojda,
hele musis byvalemu ukazat ze ho k zivotu nepotrebujes. ukazat mu jak jsi sebevedoma a sobestacna. tohle na chlapy hodne zabira.Pokud ho teda chces zpattky.ja bych zpatky chlapa nevzala kdyby mi tohle udelal ikdybych tech deti mela padesat a nebo byhc mu to musela rozhodne vratit asi si myslim ja.nato jsem zas hodne mstiva mrcha. ja nikoho nezbalila:-D my jsme se seznamily na internetu na jedne virtualni hre kde jsem utikala před realitou..a od te doby jsme spolu v kontaktu denne jak jen to jde.Ted mam priteleu sebe do 7 Ledna.
No jako dneska jsem yse dozvedela jak se dcera od pritelkyne meho byvaleho chlubi tim z eji koupil k vanocum mobilni telefon uplne novej.hmm jako drsne ja sem rosila o penize dal mi je na dvakrat a jeste malemu koupil dva plastove kamionky a a jednu bundu zimni malou kterou koupila ona. tak tomu rikam ubozak vazne.-/
AHoj holky, taky se hlásím do skupiny …ještě jako těhule. Když to tak čtu, tak asi vážně nechám kolonku na otce prázdnou…nechci na to všechno ani myslet,ještě ani vyprávět svůj příbeh, jen k tomu řeknu, že co se týká chlapů, když je někdo ubožák, nepomůžou ani sliby, ani pláč, ani křik a vysvětlování. Pomůže jen nakopat mu p…
![]()
Teda holky já se snad odhlásím a budu vystupovat jako anonymní. Já vás snad přitahuju.
Raianne - ty jsi taky z diskuze leden 2010, že??
To jsme se teda sešly. ![]()
Monano, zdravím, nechci vystupovat anonymně, když svobodná mami, tak se k tomu přiznám:-))) jsem z ledna 2010 ![]()
Rai to je mi vážně líto. Snad bude líp, tenhle rok je opravdu na vztahy výbornej. ![]()
A uvedeš dotyčného jako otce?? Má zájem??
Příspěvek upraven 29.09.14 v 08:46