Svobodné maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
16.12.14 13:23
@Anonymní píše:
@Lynette Tak to koukam kolik mas zajemcu. o me nikdo nestoji. Nemam ani kde, koho potkat. :,( Jsem porad s malym.Lip by se mi odchazelo k chlapovi nez nekde do azylaku. K nasim nemam kam jit.Maji plno, mam hodne sourozencu mladsich. Najem sama nedam…Babo tad, jak se rika. Vubec nevim, kde bych,,zakopla" o slusneho chlapa. :nevim: Jinak s otcem synka se jen hadame, zustavam jen ze strachu z nedostatku financi.

No já taky nemám kde koho potkat - někteří jsou přes seznamku, někteří jsou známí známých a trvá to nějakou dobu - není to hned. Ale člověk kolikrát ani nemusí vytáhnout paty z bytu - jednou mi praskla trubka a s tím instalatérem, co přišel jsem to táhla víc jak rok :D Chlapů je hodně a není třeba se bát, že bys zůstala sama. Jen ty finance pořeš, poohlédni se po spoubydlící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.12.14 08:53
@Anonymní píše:
@Lynette Tak to koukam kolik mas zajemcu. o me nikdo nestoji. Nemam ani kde, koho potkat. :,( Jsem porad s malym.Lip by se mi odchazelo k chlapovi nez nekde do azylaku. K nasim nemam kam jit.Maji plno, mam hodne sourozencu mladsich. Najem sama nedam…Babo tad, jak se rika. Vubec nevim, kde bych,,zakopla" o slusneho chlapa. :nevim: Jinak s otcem synka se jen hadame, zustavam jen ze strachu z nedostatku financi.

O každou ženskou někdo může stát, jde ale taky o to, jestli se zbytečně neschováváš za svůj vlastní strach, znovu to s někým zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
29.10.17 20:13

Jsou tu vubec nejake slecny nebo maminy co jsou sami s ditetem???nebo sami bez vztahu a bez ditete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
29.10.17 20:15

Víc než dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová