Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lynette Tak to koukam kolik mas zajemcu. o me nikdo nestoji. Nemam ani kde, koho potkat.Jsem porad s malym.Lip by se mi odchazelo k chlapovi nez nekde do azylaku. K nasim nemam kam jit.Maji plno, mam hodne sourozencu mladsich. Najem sama nedam…Babo tad, jak se rika. Vubec nevim, kde bych,,zakopla" o slusneho chlapa.
Jinak s otcem synka se jen hadame, zustavam jen ze strachu z nedostatku financi.
No já taky nemám kde koho potkat - někteří jsou přes seznamku, někteří jsou známí známých a trvá to nějakou dobu - není to hned. Ale člověk kolikrát ani nemusí vytáhnout paty z bytu - jednou mi praskla trubka a s tím instalatérem, co přišel jsem to táhla víc jak rok
Chlapů je hodně a není třeba se bát, že bys zůstala sama. Jen ty finance pořeš, poohlédni se po spoubydlící.
@Anonymní píše:
@Lynette Tak to koukam kolik mas zajemcu. o me nikdo nestoji. Nemam ani kde, koho potkat.Jsem porad s malym.Lip by se mi odchazelo k chlapovi nez nekde do azylaku. K nasim nemam kam jit.Maji plno, mam hodne sourozencu mladsich. Najem sama nedam…Babo tad, jak se rika. Vubec nevim, kde bych,,zakopla" o slusneho chlapa.
Jinak s otcem synka se jen hadame, zustavam jen ze strachu z nedostatku financi.
O každou ženskou někdo může stát, jde ale taky o to, jestli se zbytečně neschováváš za svůj vlastní strach, znovu to s někým zkusit
Jsou tu vubec nejake slecny nebo maminy co jsou sami s ditetem???nebo sami bez vztahu a bez ditete?