Svobodné maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5549
15.12.14 23:20
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jak to samy zvládáte? Já jsem čerstvě po rozchodu a nedovedu si představit, že jsem na všechno sama a hlavně sama na syna. Strašně mě mrzí jak se vše stalo, ale s partnerem jsme se rozešli a já teď vůbec nevím, co budu sama s prckem dělat :,(. Nejhorší jsou pro mě ty večery, kdy si nemám s kým popovídat. Bude to vůbec lepší? Mám strach, že si pak hlavně ani nikoho dalšího nenajdu, když mám teď prcka.

I když se to teď zdá nereálné, tak to časem bude dobrý neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
15.12.14 23:21

Zvládám věci, které jsem si dříve taky neuměla představit. Ale stojí to za nic.
Jedno dítě není zas taková překážka pro další vztahy, samozřejmě, je to už komplikovanější, např. v tom smyslu, že nový partner musí nějak umět fungovat i s tvým dítětem, jinak to nemůže fungovat mezi vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.12.14 23:22
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jak to samy zvládáte? Já jsem čerstvě po rozchodu a nedovedu si představit, že jsem na všechno sama a hlavně sama na syna. Strašně mě mrzí jak se vše stalo, ale s partnerem jsme se rozešli a já teď vůbec nevím, co budu sama s prckem dělat :,(. Nejhorší jsou pro mě ty večery, kdy si nemám s kým popovídat. Bude to vůbec lepší? Mám strach, že si pak hlavně ani nikoho dalšího nenajdu, když mám teď prcka.

Já jsem s malou od začátku sama (už v těhu) a máme se báječně!!! :dance: Hele, jaký si to uděláš, takový to budeš mít. Buď se budeš užírat, budeš se topit v sebelítosti a budeš nešťastná, to se odrazí i na dítěti, takže bude protivný a Ty zbytečně kyselá. Úplně se od toho všeho odprosti, vykašli se na to, žij tim, co je teď. Buď ráda, že máš kde bydlet a co jíst, že máš zdravý dítě a večer buď ráda, že máš chvíli klid, sedni na emimino, zde si pokecáš nejlépe. K čemu chlapa? :nevim: Aby jsi po něm sbírala špinavý fusky a měla komu vyvařovat? :think: Na sex jsou dobrý no, pak ať zas jde. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
15.12.14 23:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 23:27

Holky a jak to zvladate financne? Taky mi hrozi, ze zustanu s prckem sama. :oops: Zatim nevim, jak bych z rodicovske tahla sama podnajem.

• Citovat
  • Upravit
3509
15.12.14 23:31
:mrgreen:

Příspěvek upraven 15.12.14 v 23:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 23:32

@Pincenza Tak to se mas.

• Citovat
  • Upravit
3509
15.12.14 23:41

To smažu jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 23:51

@Pincenza Ja nejsem bezduvodny anonym. :| Psala jsem, ze asi zustanu sama s prckem. :| Tak jsem druhy prispevek taky napsala anonymne.

• Citovat
  • Upravit
3509
15.12.14 23:53
@Anonymní píše:
@Pincenza Ja nejsem bezduvodny anonym. :| Psala jsem, ze asi zustanu sama s prckem. :| Tak jsem druhy prispevek taky napsala anonymne.

V poho. :mrgreen: Že jsem smazala ten svuj příspěvek, nemusí to každej vědět. :mrgreen: A jak asi zůstanu sama? Co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
16.12.14 08:56

@Pincenza „..žij tim, co je teď. Buď ráda, že máš kde bydlet a co jíst, že máš zdravý dítě a večer buď ráda, že máš chvíli klid..“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.12.14 11:20

Finance zvládám dobře. Dohodla jsem se s bývalým, že se na nás nevykašle a bude nás finančně podporovat co to půjde. Přivydělávám si z domova a zezačátku jsem měla spolubydlícího. Večer jsem ráda, že mám klid, nebo si pozvu kamarádku, kamaráda, učím se, pracuju, žehlím, vařím, peču apod. Moc velký rozdíl v tom nevidím - on pomáhal s úklidem, tak s tím teď trochu válčím - malej dokáže udělat šílenej bordel neuvěřitelně rychle. Jinak byl stejně v práci a pak byl na mě akorát hnusnej - teď je mi rozhodně líp. A vztahy? Teď o mě a mé dítě stojí 4 a já nevím koho si vybrat :lol: Dlouho sice ani ťuk, zato teď se s nima roztrhnul pytel. :mrgreen: Fakt není čeho se bát. Jen ty finance si nějak chytře pořeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.12.14 11:24

Jo a ještě k těm vztahům, ty čtyři jsou všichni vysokoškoláci, dobře finančně zajištění, hodní a různého věku - mladší než já, trochu starší, trochu víc starší a o hodně starší. Prostě výběr slušnej. Spíš je to hledání pak jednodušší - ti blbci kolikrát ani nenapíšou na seznamku když vidí že jsi máma. Dítě mi přijde dobré k oddělení zrna od plev. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 13:12

@Lynette Tak to koukam kolik mas zajemcu. o me nikdo nestoji. Nemam ani kde, koho potkat. :,( Jsem porad s malym.Lip by se mi odchazelo k chlapovi nez nekde do azylaku. K nasim nemam kam jit.Maji plno, mam hodne sourozencu mladsich. Najem sama nedam…Babo tad, jak se rika. Vubec nevim, kde bych,,zakopla" o slusneho chlapa. :nevim: Jinak s otcem synka se jen hadame, zustavam jen ze strachu z nedostatku financi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.14 13:13

Melo tam byt babo raď. :zed: Ted jsem prisla z vanocnich nakupu.Byt sama, tak nekoupim ani ty darky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová