Spánek miminka 2. měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16182
30.8.24 13:14
@Michaelaa715 píše: Více

Nechat tomu čas. Chodí večer spát převážně s tátou, takže ho vezme jdou. Jak je akční a běhá celý den, je unavený už dřív, takže večer nemá problémů jít spát dříve. Jak jsou horká, spí přes den sotva hodinu, jinak spí i dvě, tak i proto jde klidně spát i dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.24 13:47

Mám doma taky dvouměsíční a přes den upřímně žádný režim nemáme :nevim: prostě když chce spát, tak spí. Někdy jsou dny, kdy mám pocit, že jen chrápe :lol: pak jsou zase dny, kdy spí 3× po půl hodině a ani prd navíc. Večer usíná jak kdy. Většinou mezi devátou a půl jedenáctou. Neřeším… Sama dřív jak v jedemáct neusnu a nějak nechápu, proč bych měla hnát dítě do postele v osm nebo nedej bože v sedm? Aby mi ráno strašil už v pět nebo co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11790
30.8.24 13:50

@Michaelaa715 Malinkej… chápu neurolozku že chce aby v noci spal…ale ono to těžko půjde když má prcek proste jinak nastavený biorytmus…za mě je horší ho nějak násilně predelavat a kdoví jestli by mu to jeho problémy nezhorsilo. Takže bych ho prostě nechala spát jak potřebuje on a ono se to časem postupně určitě upraví. Asi bych ho tedy ani úplně nebudila pokud to není nezbytně nutné třeba kvůli tomu cvičení jak píšeš…držím palce :srdce:
Později až povyroste uvidíš…když se to nesrovna tak až bude trochu rozumnet a chápat tak pak už se s ním třeba bude dát domluvit že sice nepůjde hned spát ale budete třeba už jen ležet v posteli a třeba si číst nebo poslouchat pohádku…tak to dělám já když mi náhodou trileta usne přes den..to pak neusne dřív než v 11. Tak aby nedělala bordel a nebudila manžela a mladšího tak ležíme v posteli, posloucháme audiopohadky nebo si potichu povídáme…☺️

Příspěvek upraven 30.08.24 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3401
30.8.24 13:55

Když výjimečně některé z dětí usnulo před 20:00, tak byly nejpozději ve 23 vzhůru a o zábavu bylo tak do 2 postaráno :mrgreen: Takže chodily spát později. Prostřední dceři se to srovnalo v deseti měsících, ze dne na den se odtrhla od prsa a spala 20 - 7, kdy jsem ji budila kvůli cestě do školy se starší. Nejmladší bude 5 a trvá to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.24 14:03

@Barevné klubíčko syn taky má dny kdy jenom spí a dny kdy nespí skoro vůbec :lol:
Taky vetsinou do 11 neusnu, ale zacinam uz trosku padat na hubu, vecer uz hypnotizuji hodiny aby bylo 11 a sli jsme spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.24 14:58

Tak to já ne, já jsem fakt ráda, že usne nejpozději o té půl jedenácté a pak mám právě třeba půl hodinu nebo hodinu v klidu na sebe… To je paráda :mrgreen: kolikrát se musím přemlouvat, že už bych měla jít spát, protože najednou mám večer čas a chtěla bych dělat vše možné, jen ne jít do postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16182
30.8.24 15:55
@Barevné klubíčko píše: Více

Hej, že jo? :mrgreen: Já taky byla vždycky divná, že jdu pozdě spát a pozdě vstávám, pak nemůžu stíhat přes den. Tak jsem furt vysvětlovala, že nesnáším brzké vstávání a kdybych vstávala v 6h, tak než se proberu, stejně doma nic neudělám. A když potrebuju něco hned ráno vyřídit, tak existuje budík :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.24 18:19
@Dahlia0409 píše: Více

No že jo? :lol: vždyž je to fuk… Před 3 dny jsme s malým vstávali o půl jedenácté :lol: No booože, však jsem na mateřské a je to jedno ne? Jo až bude větší, bude se dodržovat nějaký režim… Ale teď? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16182
30.8.24 20:50
@Barevné klubíčko píše: Více

Přesně tak. Je to miminko, to je jako řešit, že se v noci nemá jist, tak nebudu kojit / dávat UM přece v noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.24 21:06

@Barevné klubíčko Taky bych ráda spala klidně do 11 :lol: ale každý den musíme před půl 8 vstávat, když se poštěstí a malý mi pak po 8 usne tak jdu ještě do 10 spát :lol: Ale to je málokdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.24 12:18

No ten spánek do půl jedenácté byl výjimka… Připadala jsem si, jako bych měla Vánoce a narozeniny v jeden den :lol: Ale tak budíček o půl 8 se dá… Říkej si, že by mohlo být i hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.24 12:22

@Barevné klubíčko Malý většinou straší od 5, ale on si tam žvatlá a já u toho spím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.24 20:52

@Vladusxx tak já si tu včera “stěžuji” a malý dnes nechtěl vůbec od 17h. spát, usnul ve 20:30 tak uvidíme jaká bude noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí