Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, ja bych asi postupovala tak, ze az ti v kocarku usne, tak bych ho spiciho prenesla do postylky a takhle to delala porad, aby se probouzel v postylce a zacal si fixovat postylku na spani. Az ti za chvili vyroste z korbicky, tak ve sportaku uz to asi stejne nepujde
.
@StM90 Zkoušela jsi ho po usnutí přendat do postýlky ?? A nebo mu třeba v postýlce udělat takové hnízečko, aby měl pocit, že kolem sebe něco má.
Jink nvm, malá přes den taky spí v kočárku, ale večer usíná v postýlce nebo u ě v posteli. Jakmile usne, tak jí dávám do postýlky, kde spí celou noc. BTW: Jak to děláš s monitorem dechu ?
@xsaleen : mě to taky takhle vyhovuje, když spinká krasně, jen se bojím, aby si na to moc nezvykl ![]()
@P4ja : monitor dechu mám v tom kočárku, přenést už jsem taky zkoušela, ale hned se probere a začne brečet
Jako i v noci spi v kocarku?
to uz bych se za chvili pomalu bala, ze mi vyskoci..
Hlasuju za prendani do postylky..
@oligenerallogin : to už jsem taky zkoušela, ale hned se probere a začne brečet
@StM90 píše:
@P4ja : monitor dechu mám v tom kočárku, přenést už jsem taky zkoušela, ale hned se probere a začne brečet
Tak hned vrazit dudaka a zkusit uhoupat na ruce..
Jestli spi v kocarku i v noci, tak to uz bych se fakt pomalu bala, ze vypadne.. Nejvyšší cas přiučit ho na neco jinyho..
My to meli stejne a menilo se to pak este milionkrat. Az ted po 2, 5 roku mi spi v postylce poobede.Doted pouze v kocarku.Ale i v noci jsem kocarkovala po byte
chudak bracha chodil v noci kocarkovat po vesnici(ja jiz byla k.o),nekdy jsem dokocarkovali a vyndala jsem si na manzelskou postel korbicku
No hrozne story ![]()
@StM90 jestli to opravdu nijak jinak nepůjde vyřešit, tak co koupit nějakou korbičku a mít prostě kočárek i na doma?
@oligenerallogin moje dcera krásně spí ve sporťáku, je to hyperaktivní dítě, ale ve sporťáku usne a hezky spí - samozřejmě je na kšírech
@a12 : už jsem zkoušela snad všechno, dokonce i metodu řvaní, ale žijeme v paneláku a sousedi si stežujou, tak bohužel tohle nevyšlo
@stinga : já mám sporťák a je hodně veliký, takže malý má dost prostoru, prostě se mu tam líbí
@StM90 Tak mu zkus udělat to hnízdečko. A začala bych odvykat. Vždť se ti začne přetáčet a víc mlet a je to o strach.
@StM90 píše:
@a12 : zatim leží v klidu v kočárku a taky se mi nelíbí, aby tam byl
No v kocarku ma větší sanci se za neco chytit a zvednout za chvili se ti zacne stavet na kolinka, jestli se ti jeste nepretaci tak pretacet..
Pres noc uz bych asi mela strach
leda tu korbicku do postele jak tu bylo psano ![]()
Nebo postylku na koleckach, do postylky naky to hnizdecko a vozit ![]()