Spánek miminka jen v kočárku

10134
15.1.19 22:15

Ja takle chodila s klukem do roka… Vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.1.19 22:16

Ahojky, ja bych asi postupovala tak, ze az ti v kocarku usne, tak bych ho spiciho prenesla do postylky a takhle to delala porad, aby se probouzel v postylce a zacal si fixovat postylku na spani. Az ti za chvili vyroste z korbicky, tak ve sportaku uz to asi stejne nepujde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.1.19 22:17

@StM90 Zkoušela jsi ho po usnutí přendat do postýlky ?? A nebo mu třeba v postýlce udělat takové hnízečko, aby měl pocit, že kolem sebe něco má.

Jink nvm, malá přes den taky spí v kočárku, ale večer usíná v postýlce nebo u ě v posteli. Jakmile usne, tak jí dávám do postýlky, kde spí celou noc. BTW: Jak to děláš s monitorem dechu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
15.1.19 22:18

@xsaleen : mě to taky takhle vyhovuje, když spinká krasně, jen se bojím, aby si na to moc nezvykl :)

• Citovat
  • Upravit
StM90
15.1.19 22:20

@P4ja : monitor dechu mám v tom kočárku, přenést už jsem taky zkoušela, ale hned se probere a začne brečet

• Citovat
  • Upravit
a12
61092
15.1.19 22:20

Jako i v noci spi v kocarku? 8o to uz bych se za chvili pomalu bala, ze mi vyskoci..
Hlasuju za prendani do postylky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
15.1.19 22:21

@oligenerallogin : to už jsem taky zkoušela, ale hned se probere a začne brečet

• Citovat
  • Upravit
a12
61092
15.1.19 22:22
@StM90 píše:
@P4ja : monitor dechu mám v tom kočárku, přenést už jsem taky zkoušela, ale hned se probere a začne brečet

Tak hned vrazit dudaka a zkusit uhoupat na ruce..
Jestli spi v kocarku i v noci, tak to uz bych se fakt pomalu bala, ze vypadne.. Nejvyšší cas přiučit ho na neco jinyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.1.19 22:23

My to meli stejne a menilo se to pak este milionkrat. Az ted po 2, 5 roku mi spi v postylce poobede.Doted pouze v kocarku.Ale i v noci jsem kocarkovala po byte :mrgreen: chudak bracha chodil v noci kocarkovat po vesnici(ja jiz byla k.o),nekdy jsem dokocarkovali a vyndala jsem si na manzelskou postel korbicku :lol: No hrozne story :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
15.1.19 22:23

@a12 : zatim leží v klidu v kočárku a taky se mi nelíbí, aby tam byl

• Citovat
  • Upravit
76616
15.1.19 22:26

@StM90 jestli to opravdu nijak jinak nepůjde vyřešit, tak co koupit nějakou korbičku a mít prostě kočárek i na doma?
@oligenerallogin moje dcera krásně spí ve sporťáku, je to hyperaktivní dítě, ale ve sporťáku usne a hezky spí - samozřejmě je na kšírech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
15.1.19 22:27

@a12 : už jsem zkoušela snad všechno, dokonce i metodu řvaní, ale žijeme v paneláku a sousedi si stežujou, tak bohužel tohle nevyšlo

• Citovat
  • Upravit
StM90
15.1.19 22:29

@stinga : já mám sporťák a je hodně veliký, takže malý má dost prostoru, prostě se mu tam líbí

• Citovat
  • Upravit
21091
15.1.19 22:30

@StM90 Tak mu zkus udělat to hnízdečko. A začala bych odvykat. Vždť se ti začne přetáčet a víc mlet a je to o strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61092
15.1.19 22:32
@StM90 píše:
@a12 : zatim leží v klidu v kočárku a taky se mi nelíbí, aby tam byl

No v kocarku ma větší sanci se za neco chytit a zvednout za chvili se ti zacne stavet na kolinka, jestli se ti jeste nepretaci tak pretacet..
Pres noc uz bych asi mela strach :oops: leda tu korbicku do postele jak tu bylo psano :lol:
Nebo postylku na koleckach, do postylky naky to hnizdecko a vozit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky