Nosítko teď na zimu

6650
14.1.19 17:18

@KamaKama teď nosím půlroční v šátku a obě jsme zabalené v nosící mikině a bundě a k tomu máme spojený nákrčník aby nám nepadal sníh pod bundu. Oblečená je jako doma + čepice, rukavice a teplé botičky. Jako jde mít jenom na nosítku/šátku ochranou kapsu, ale u takového prcka v současném počasí bych to neriskovala, když máme společnou bundu tak vím jestli dcerce není zima.Jinak cena 1500 je silně podhodnocená i při koupi z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
14.1.19 17:22

Pro informace doporučuju se přihlásit do skupiny na fb Nosíme děti . Mají informace, zkušenosti, testují různá nosítka a šátky. Také poradí, jak se vyhnout padělkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.1.19 17:23

Nosila jsem v manduce, přes ni nosici mikinu a bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
14.1.19 17:26

Za tu cenu je možné si nechat ušít vsadku, která se pripne na běžnou bundu. Jinak ty ceny za nosící bundy jsou úplně někde jinde. Z těch levnějších možná zkusit bonprix, nebo se mi zdá, že se dala koupit i v lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
14.1.19 17:27

Za 1500,– si můžeš nechat ušít (nebo sama ušít) vsadku do tvojí běžné zimní bundy nebo kabátu. Je to vyteplený pruh látky, který se zapne do bundy, čímž ji zvětší a poskytne dostatek prostoru miminku v nosítku.

Nosítko nemůžeš nasadit na svou bundu, ale musíš pod ni, proto vsadka (nebo taky nosící kapsa). Žádné dostatečně vyteplené zimní nosítko neexistuje (ani nemůže, neplnilo by funkci). Nejlepší a nejlevnější by asi bylo koupit bazarový celobavlněný šátek, k němu bazarovou vsadku nebo kapsu. Takhle by ses mohla s trochou štěstí do 1500,– vejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.1.19 17:29

Za 1500 nekoupíš ani nosítko z druhé ruky, natož ještě všechno ostatní. Jednou jsem takhle vzala malého do nosítka v zimě, kdy bylo kolem nuly, byl navlečený a stejně měl pak studené nohy. A to jsme venku nebyli dlouho, možná hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
14.1.19 17:55

@KamaKama nevim proc si všichni mysli, ze to musi byt drahé. ja hledala bazarove nositko, nespechala jsem a dočkala se ergo Liliputi za 900,– (typově jako manduca), je skvele a velmi odolné, deti moc spokojene. mikinu muzes koupit i obyčejnou, jen velkou. stejne tak i bundu. a kdyz mrknes prave na ten bonprix nebo lidl, jak kdyz najdeš. neni treba vyhazovat tisíce za neco, co vyuzijes minimálně. ja v zimě tedy vubec nenosím, tak jsem zateplení neřešila, nositko využívám od jara do podzimu.

• Citovat
  • Upravit
66
14.1.19 17:58

@Aduš8 aha, tak to nechápu kolik by nositko mělo stát? Z druhé ruky se dá sehnat za 300,–??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.1.19 17:59

Mam vsadku do sve bundy od Bellyboo - softshell + fleecovy vytepleni ;) nemam spesl bundu ani mikinu. Ted teda nenosim, ale male bych dala leginky + bodycko, teplacky a mikinku + teply navleky, satek/nakrcnik + cepici + rukavicky ;) nosila jsem na podzim, kdyz v kocaru nechtela byt :mrgreen: ta vsadka je uplne super…plus pocitej, ze se zahreje u tebe vic jak v kocaru, zivocisny teplo je lepsi jak fusak, kde si to musi vyhrat sama :mrgreen: i tobe bude vetsi hic ;) edit: jo a maj i adaptery na ruzny zipy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
14.1.19 18:07
@KamaKama píše:
@Aduš8 aha, tak to nechápu kolik by nositko mělo stát? Z druhé ruky se dá sehnat za 300,–??

pozor, to určitě bude visitko typu Chicco atp, to je pro deti naprosto (!!!) nevhodné a nepohodlné. vygoogli si zásady správného noseni deti a správnou polohu nozicek, podsazeni zadečku atd. jinak bude trpět dite a tvá zada. fakt. opravdu dobra ergo nosítka jsou draha, ale bazarovy se daji sehnat kolem ty 1000,– (ja sehnala za 900,–)

• Citovat
  • Upravit
66
14.1.19 18:07

@Kukacka123 díky za tip a jaké máš nositko? Nechápu, že některé prodávají třeba za 1000,– a některé za 4000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.1.19 18:08

@Marie432875 aha, no a na jakou značku bych se měla Teda zaměřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.1.19 18:26

Přidej se na FB do skupinky,, Nosíme děti ", tam najdeš seznam všech nosítek, která jsou od jakého věku vhodná. Navíc tam je i extra album s prodejem a další, kde popisují, jak rozpoznat falešné nosítko. Ta úplně levná na bazarech nejsou ergonomická a dítěti můžou strašně dlouhodobě uškodit. Problém je, že to jsou známé značky a člověk si myslí, že to nemůže škodit. Ale slušné nosítko z bazaru se dá kolem 1000-1500Kč pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
14.1.19 19:03

Pořídila bych softshellovou nosici kapsu a nějaké ergonomické nosítko z druhé ruky. U Erga pozor na fejky z Číny. Mohla by ses vejít do 2tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.1.19 20:40

@KamaKama mam pujcene od kamaradky nositko Love&Carry Air…nosilo se v nem pekne, mne bylo pohodlne…i mala tam sedela pekne…nozicky roztazeny do M, prdelku niz, kulaty zadicka ;) ja zas moc na noseni nejsem, nosit jsem ani nechtela, ale mala nechtela jeden cas byt v kocarku, mela uplne hysteraky, jen jsem ji tam polozila, tak uz jsem pocitala s nosenim :mrgreen: ale zlomilo se to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí