Spánek půlročního, kolik hodin denně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lo
6285
15.8.13 12:36

Spánek půlročního...kolik hodin denně?

Ahoj, jak vám spí miminka v půlroce? Náš je docela velkej spáč, až si říkám, jestli je to normální - přes den spí 4 hodiny, přes noc 11 - 12 hodin..není to moc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.8.13 12:37

Buď ráda že tak krásně spí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.8.13 12:38

@ježourek x.x.x já jsme moc ráda :) jen se bojím, aby mu něco nebylo… jinak bych to vůbec neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 12:41

@Lo Pokud nějak nestrádá hlady, což si myslím že by už v noci neměl a je v pohodě, hraje si a tak tak bych to neřešila, myslím že je to normální, mě malá spala celou noc už od 3 měsíce, nechala jsem ji. Přes den to už bylo horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
15.8.13 12:46

Mně malá spí přes den max 3 hodiny a v noci zhruba 10-11 hodin s jednou nebo dvěma „pauzama“ na mlíko. Spánek si myslím, zle je hodně individuální, kolikrát bych byla ráda, kdyby spala líp a víc, tak buď ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.8.13 12:47

4h hodiny přes den mi spal ještě roční druhorozený i prvorozený :P Takže v půlroce mi to přijde tak akorát.
Prvorozený šel spát v 7, vstával v 8 a odpoledne dal tak 4h, někdy i 5h, vzbudil se v 5 odpoledne a v 7 byl kolikrát zase v pelechu a spal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.8.13 12:48

@Lo
Ahoj, máme 11měs. a včera dcera spala celou noc, probudila se po 6h, v 8h ráno usnula, pak se probrala v 10h, usnula v 11h a probudila se ve 14h a v 17h zase dala hodinku, šla pak spát v 21h. Teď zase spinká :-).

Buď ráda, že spí. Syn byl opak - v noci nespal, přes den nespal. V noci jsem vstávala co hodina, přes den dal 2* 20min. To bylo na mašli :-).

Já si to užívám teď, že někdo spí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.8.13 12:49

@ježourek x.x.x tak hlady nestrádá, jelikož jde spát třeba v 19:15 o půl 8 už spí a budí se mi na první jídlo okolo 5:30, takže myslím že dobrý :) a když je po spánku, jako ted, tak je na hrací desce, je na bříšku a hraje si s hračkama..tak snad o. k. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.8.13 12:50

@Osmanka tak tobě takto hodně spí i v jednom roce skoro? Tak to jsme hned klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.8.13 12:51

@Gladys tak paráda, tak je to úplně v pohodě..mně včera říkala známá, že její 9ti měsíční holčička chodí spát jen po obědě, koukala jsme jako blázen 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.8.13 12:53

@Lo
Přibíráme, máme 9kg a vývojově byla napřed. Krev měla rozebranou kvůli ekzému v zimě horem dolem. Ve 2měs. spala i 18hod. denně.

U nás vím, čím to je - jak syn nespal a já ho držela v posteli a nechodil do školky ve 3letech, protože pro nadbytek ho nevzali a tak jsem ho po obědě držela v posteli a prospala s ním těhotenství :-). U syna těhotenství bylo opačné - to jsem makala celé dny i přesčasy - únava/neúnava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
15.8.13 12:56

@Lo I me to prijde akorat. Moje spala sice min, ale ona celkove spanek k zivotu nepotrebuje. Dokonce mam pocit, ze jsem cetla, ze do roka deti spi cca 15 hod denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.8.13 12:58

@Lo
Hele příklad - jak syn nespal, chodila jsem s ním plavat - přijedu z plavča, sousedka s o půl rokem starším dítetem seděla na balkóně a četla si, že dítě spí, my se vybalili, najedli oběd, dali našich 20min., dali ovoce a už jsme byli venku. Sousedka tam seděla pořád, že spí. Jedna kamarádka mi říkala, že nikam nemohla, že dítě ji spalo do 5hod. odpoledne, že ho tahala pak z postele. To jsem nikdy nevěřila a nechápala. A to byl o 2roky starší - my dali tu hodinku max. za den. Teď to mám taky. No taky doufám, že je v pořádku, člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.8.13 12:59
@petulatko píše:
@Lo I me to prijde akorat. Moje spala sice min, ale ona celkove spanek k zivotu nepotrebuje. Dokonce mam pocit, ze jsem cetla, ze do roka deti spi cca 15 hod denne.

Díky za informaci. Asi jak kdo - můj syn dával denně tak 7hod. do roka, já byla na prášky - já spavec, potřebovala jsem spát tak 12hod. denně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
15.8.13 13:04
@Osmanka píše:
Díky za informaci. Asi jak kdo - můj syn dával denně tak 7hod. do roka, já byla na prášky - já spavec, potřebovala jsem spát tak 12hod. denně :-).

Ja taky potrebuju spat vic nez mala :lol: Moje mamka mi rikala, ze jsem byla stejna a od roka jsem nespala pres den vubec. Takze vlastne parada, ze moje 13mesicni to kolem poledne aspon na tu hodinu zalomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí