Spánek roční dcery

276
6.1.26 22:00

Spánek roční dcery

Zdraví, chci se jen zeptat zda-li je tu někdo kdo má stejný problém.
Mám dceru 15 měsíců. Se spánkem bojujeme od jejich 6 měsíců. Nikdy nenapsala víc jak 2h v kuse přes noc. Budí se po 1,5 - 2 hodinách, někdy po 40 minutách. Samozřejmě špatný spánek když rostou zuby chápu, nemoc, separační úzkost, vývoj apod. taky. Ale dodnes se vzbudí a já jakmile nepřijdu a nevezmu si jí, tak je oheň na střeše. Přiznám se, že jsem si to asi udělala i sama, protože pokaždé, když zaplakala, tak jsem přišla, dala jí prso a malá zas do 15minut usnula. Do půlnoci je v postýlce a od půlnoci jí mám u sebe, abych se alespoň trochu vyspala 8o.
Přes den toho taky moc nenaspí max. 1-1,5 denně a to někdy jen 40 minut za den. Snažím se hlídat bdělá okna, ale někdy to nejde a nebo prostě nechce spát :nevim:. A popravdě, nemyslím si, že je to denním spánkem :think:.
Nemáte někdo stejnou zkušenost? Možná s tím zajít k doktoru.
Děkuji za případné odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vodnář-u-Topolu
6.1.26 22:09
@Kačka9543 píše: Více

No já být zvyklí na pravidelné dostávání prsou a pak najednou nic, tak bych se z toho také rozplakal. Ale teď vážně. Postýlka je ve stejné místnosti, nebo ve vedlejší? Jaké má podmínky pro spánek? Vzduch, teplo, vůně atp. Někdy stačí změnit málo, jindy to může být sova po celý život.

• Citovat
  • Upravit
821
6.1.26 22:10

Zajít k dr? Opravdu? To je první dite6, viď :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Mam dítě 19m taky se budi hodně často, proto ji mam v posteli, at se trochu vyspím.
Nic s tím nenaděláš.. Je to prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.1.26 22:15
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Postýlka je hned vedle postele, podmínky si myslím, že dobré(20°), vůně žádná neutrální(to jsem z ložnice odsnesla),tak snad se to brzy zlepší. Přiznám se, že už jsem docela grogy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.1.26 22:17

Mám stejne starou holčičku jako ty, usíná okolo 7 večer a do půlnoci se vzbudí tak 3krat a chce prso, manžel ji neuspi, jen ja. No a pak se někdy vzbudí i během noci a nad raném vzdy…přes den spinka kolem hodiny, predevcirem půl hodky, dnes hodku. Ale přes den je cila, veselá, večer neni pretazena, takže to nějak neřeším a myslim, ze to bude třeba lepší az se nebude kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.1.26 22:17
@Eljasa píše: Více

Je to mé první ano. Známá říkala, že to mohu říct u doktora, že může být nějaký problém :nevim:. Samozřejmě mi to taky přišlo jako blb*st, ale nikdy nevíš :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
6.1.26 22:22

Až přejdou ty větší mrazy, tak vyšlete někoho na dvouhodinovou procházku s kočárkem a sama si hoďte šlofíčka. Dítě nepotřebuje vyčerpanou maminku.

• Citovat
  • Upravit
276
6.1.26 22:22
@Dn0712 píše: Více

Děkuji, teď jsem se trochu uklidnila, že nejsem sama :lol:. To co píšeš, je originál ta moje a s manželem to mám to samé, taky jí neuspí, nejde mu to. Když k ní jde on, tak si začíná povídat a chtěla by si hrát :mrgreen: s tím kojením máš asi pravdu, tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.1.26 22:24

Noo, to je trochu složitější, ale existují i chůvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.1.26 22:24

No jo, nedávno jsem někde četla, ze od 6 měsíce, kdyz se začne s příkrmy, tak deti začínaji spát celou noc…no tak jsem se tomu akorát zasmala :D

Ségra to měla u obou deti také tak s tím buzením a přestaly se obě budit, kdyz přestala kojit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
6.1.26 22:28
… jen ať to není chůva k pohledání. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2681
6.1.26 22:29

@Kačka9543 jo a ještě mám kamarádky 2 maminky s dětmi staršími o 3mesice a obě to mají uplne stejne jako my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.1.26 22:30

@Vodnář-u-Topolu slečna fajn byla dobra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.1.26 22:31
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.1.26 22:34
@Dn0712 píše: Více

Jo jo, to je vtipné ty články :mrgreen:, tak to už je víc jak 2 maminky, takže zbývá jen se modlit, kdy se ty naše štěstíčka rozhodnou, ale jak píšeš, je velmi pravděpodobné, až se nebude kojit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí