Spánek u 3,5měsíčního kojence

497
8.2.12 20:40

Spánek u 3,5 měsíčního kojence

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jak vám spinkají miminka? Malý chodí spát okolo osmé večer a budí se tak okolo páte ráno, ale jednou vyspával i do půl sedmé. Je plně kojený a celkem kojíme šeskrát. A já mám pocit jestli to není přeci jen málo a nemám ho v noci budit. Nejdříve jsem byla šťastná, že malý spinká, ale teď hlodá červíček, však to asi známe všichni. Jinak zatím prospíval dobře! Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2494
8.2.12 20:44

myslim, ze te tady budou mit za provokatera :lol: :mrgreen: a hodne jich bude zavidet ;-)

ale k tematu, kamaradce mimco skoro od narozeni usinalo kolem osmy a vstavalo kolem osmy ;-)
Oliva usne kolem desaty na noc a vzbudi se kolem cvrty paty na prvni snidani, pak vstava kolem osmy. ale vcera usnul o pul desaty, vypil jen 60Um a spal do pul osmy :lol: a ja od peti vzhuru, jestli je v poradku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 20:45

J8 si myslim, že budit v noci nee, Bud ráda, že tak krásně spinká.. Kdby měl hladík nebo žízeň, tak se probudí.. Přes den bych třeba budila, kdyby spal dlouho,ale v noci ne..Toť můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 20:46
martek01 píše:
myslim, ze te tady budou mit za provokatera :lol: :mrgreen: a hodne jich bude zavidet ;-)ale k tematu, kamaradce mimco skoro od narozeni usinalo kolem osmy a vstavalo kolem osmy ;-)
Oliva usne kolem desaty na noc a vzbudi se kolem cvrty paty na prvni snidani, pak vstava kolem osmy. ale vcera usnul o pul desaty, vypil jen 60Um a spal do pul osmy :lol: a ja od peti vzhuru, jestli je v poradku :mrgreen:

kamarádce závidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
8.2.12 20:46

jestli prospívá, tak nebuď. nechci strašit, ale mezi 4.-6. měsícem se to stejnak většinou zvrtne a začnou se budit častěji. Oba mi spali ve 3 měsíců slušně, budili se 1× za noc, pak se to začalo horšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
8.2.12 20:47

Ježiši nebuď ho!!! Já blbá pořád „ať mám mlíka“ a „ať víc papá“ :roll: jsem malou budila v noci na jídlo a co bych teď dala za jedinou noc, kterou bych mohla prospat. U druhého budu chytřejší, škoda, že mi nikdo neporadil u prvního… Pokud se mimčo nebudí samo, tak hlady jistě nestrádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
8.2.12 20:48
Alpaka píše:
jestli prospívá, tak nebuď. nechci strašit, ale mezi 4.-6. měsícem se to stejnak většinou zvrtne a začnou se budit častěji. Oba mi spali ve 3 měsíců slušně, budili se 1× za noc, pak se to začalo horšit.

jak moc horsit????? at vim, co me ceka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 20:48

řeším podobný problém…:-D malá mi taky spinká klidně i celou noc…a zrovna ted usla v sest po koupání a řeším, jestli ji ještě vzbudit na pití nebo ne..:-D..moc se mi ji budit nechce, krásně spinká a říkám si, že kdyby měla hlad, tak se určitě probudí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
8.2.12 20:50
terulkaslunicko píše: řeším podobný problém…:-D malá mi taky spinká klidně i celou noc…a zrovna ted usla v sest po koupání a řeším, jestli ji ještě vzbudit na pití nebo ne..:-D..moc se mi ji budit nechce, krásně spinká a říkám si, že kdyby měla hlad, tak se určitě probudí..:-)

ja teda budim, protoze nas vycuranek by se urcite vzbudil deset minut po mym usnuti :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
8.2.12 20:51

Myslím, že ho rozhpdně nebuď. Buď ráda, my byly naučené na tříhodinové krmení a fakt jsem si dlouho zvykala. Pokud mimča prospívají, tak se prý nemají budit :-)Tak ať vám to hůavně vydrží! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.2.12 20:55

Jéé děkuju za uklidnění, nechtěla jsem vůbec provokovat, ale to je ten hlodající červíček. Já si právě pořád říkám, abych měla dost mlíka, aby malý prospíval a podobně. Holky, opravdu moc děkuji a slibuji, že malýho budit nebudu! :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 20:58
terulkaslunicko píše: řeším podobný problém…:-D malá mi taky spinká klidně i celou noc…a zrovna ted usla v sest po koupání a řeším, jestli ji ještě vzbudit na pití nebo ne..:-D..moc se mi ji budit nechce, krásně spinká a říkám si, že kdyby měla hlad, tak se určitě probudí..:-)

probudí, nebud jí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.2.12 21:15

Mala spi od 19.00-7.30 H ( nekdy ji musim jit v 8.00 budit). Naji se a spi od 9.00-10.00 :pankac: . Sem tam se stane ( vyjimecne), ze s ezbudi v 5.00, ale pak opet spinka do 8.00 a pak do tech 10.00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
8.2.12 21:18

Ahooj, taky jsem ze začátku v noci budila jak praštěná, aby náhodou malej neumřel hlady :-)) teď už to nedělám a užívám si relativně klidnou noc. Spinká někdy i od desíti do devíti, ale v průhěhu noci ho párkrát klidním dudlíkem nebo mu změním polohu na spinkání, i tak je to velký luxus. Sice jsme už skoro jen na UM, ale pije obecně míň než by měl.

Takže za mě nebudit, pokud hezky prospívá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.2.12 21:20

Mame to uplne stejne, mala pije v 19.00, usne ve 20.00 a budi se v 5, pak jeste kolem 6 usne do 9. Taky nevim jestli ji budit, celkem za den ji jen 5× a nevim jestli to neni malo. Ale kdyby mela hlad, tak se snad vzbudi sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí