17měsíční přestal spát

35
6.1.15 12:04

Spánek u dětí

Ahoj holky, jdu si pro radu.syn 17měs. mi přestal v noci spát. Chodí normalně po obedě na hoďku a pul, a veřer okolo půl8,ale potom se třeba v 23h vzbudí a je čilej a chce si hrát. asi tak za 2hod. usne a ve 4h se to opakuje. Nevíte co to může být? Eventuelně co by na to pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.1.15 12:19

Nedavat spat pres den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
6.1.15 12:22

Radu jak na to nemám, u nás to bylo stejné, dcera se probudila cca v 1 hodinu a tak dvě hodiny si hrála, pak usnula. Trávili jsme s ní čas v obýváku, kde já nebo manžel jsme leželi na gauči a klimbali a dcera si hrála. Po dvou měsících ji to přešlo a spala normálně. V poledne mi často nespala. Takže u nás to tím nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.1.15 12:22

Kdykoliv na me deti toto zkusily, tak byly zahnany do pelechu. :nevim: Dej ho spat pozdeji a pokud toto v noci zkusi, tak bych dala piti a rekla, ze v noci se spi, pokud dite zacne rvat, tak holt se revem.
Naposled to zkusil dvouletak, protoze uz je ve velke posteli, tak me vzbudilo az svetlo a sramot z obyvaku, se zlou se potazal, ted maximalne v noci prijde, ale vi, ze se spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.1.15 12:35
@Bibi239 píše:
Kdykoliv na me deti toto zkusily, tak byly zahnany do pelechu. :nevim: Dej ho spat pozdeji a pokud toto v noci zkusi, tak bych dala piti a rekla, ze v noci se spi, pokud dite zacne rvat, tak holt se revem.
Naposled to zkusil dvouletak, protoze uz je ve velke posteli, tak me vzbudilo az svetlo a sramot z obyvaku, se zlou se potazal, ted maximalne v noci prijde, ale vi, ze se spi.

na našeho dvouletýho platí to samé, zkoušela jsem nedávat spát po obědě, ale nikdy nevydržel až do večera, od pěti už byl k nesnesení.. takže spát po obědě musí, a v noci to, co je napsáno výše :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5065
6.1.15 12:37

Syn (20m) na mě tohle taky párkrát zkusil.. chodí spát kolem oběda tak na dvě hodinky a pak večer kolem té osmé…když se v noci vzbudil tak žádné hraní, nic takového. Prostě jsem nechala zhasnuto, řekla že v noci se spinká… párkrát řval, ale pochopil… hlavně bych nedělala to, že ho v noci vytáhneš z postýlky a půjdeš s ním dělat kraviny… zvyknul by si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
6.1.15 12:48

Ahoj holky, vetru se k vam s otazkou, mam tedy teprve 8mi mesicniho a vubec nechce spinkat.. zrovna ted stoji v postylce.. smudlal se jak blazen, dala jsem ho do postylky a on hned stoji a kouka.. nebreci nebo tak je hodnej ale vubec nespi.. uz to trva nejakou dobu.. vcera spal tak hodinu po chvilkach.. rano ani ne pul hodky v postylce, pak v kocarku tak ctvrt hodky a pak odpoledne chvili v postylce.. problem je, ze vecer usina tak kolem pulnoci 8o no a rano v 8 uz je vyspalej :nevim: je pravda ze jsem v sobotu objevila prvni zoubek tak nevim jestli to muze byt k zoubkum kdyz jinak je hodnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.1.15 12:55

@a12 klidně to můžou být zuby, hlavně ty první jsou pro dítě takové překvapení, co se to děje v pusince.. předtím spával normálně?

• Citovat
  • Upravit
1223
6.1.15 13:06

Já bych se tedy taky vetřela.. mám dvánácti měsíční miminko.. No a stává mi snad sedmkrát za noc.. Je to vysilující, vždy ho vezmu k sobě do postele přiložim, on se trošku nabumbá a do čtvrt hoďky spinká. Nevíte, čím to může být, že takle často v noci vstává a co dělat aby spinkal dýl? Může to být taky k zoubkům? Přesden mi spí dohromady tak dvě hodinky.. Jsem už strašně utahaná, díky moc za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.1.15 13:07

Nic. Proste zustane v posteli a spi se. Tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Nic. Proste zustane v posteli a spi se. Tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088

@Lizzi no tak do 4 mesicu spinkal krasne tak od 21h do 6h to se nabastil a jeste treba do 9 spinkal.. pres den spinkal taky dost treba 3×-4× po hodince, postupne si spinkani ubral tak na 2× denne dopoledne vydrzel i pres dve hodky a odpo uz si dal treba jen hodku.. no ale pak mi zacinal usinat kolem 19h jenze nevydrzel spat az do rana.. treba za hodinu se vzbudil a radil do 11 8o no tak jsme to protahli ze sel treba az v 9 ale stejne se vzbudi a je vyspalej a usne kolem pulnoci :nevim: no a ted uz pres den nespi skoro vubec.. tak jsem si rikala ze treba usne lip vecer a taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
6.1.15 13:08

No a jinak pres den je hotovej na ruce poleha ale v postylce si hned stoupa a skace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.1.15 13:09

@dani24687 to je ale drsný ne když pláče :think: co když je fakt hladovej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
6.1.15 13:10

@LenďuleB ty ho v noci pred spanim kojis? nema hlad? nas je taky kojenej tak mu zkousim na noc davat sunar, zatim mu moc nejede teda.. tak uvidim jestli se to zlepsi az si na nej zvykne a vypije vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí