17měsíční přestal spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
6.1.15 13:11
@LenďuleB píše:
@dani24687 to je ale drsný ne když pláče :think: co když je fakt hladovej?

Tak snad zakladatelka vi, jestli muze byt hladovej, ne? Ja to resila tak, ze jsem si lehla k nemu do postele a delala ze spim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
6.1.15 13:12
@dani24687 píše:
Tak snad zakladatelka vi, jestli muze byt hladovej, ne? Ja to resila tak, ze jsem si lehla k nemu do postele a delala ze spim.
:mrgreen: jo to u nas fungovalo taky ale ted uz mu to je jedno leze po nas :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.1.15 13:13
@a12 píše: :mrgreen: jo to u nas fungovalo taky ale ted uz mu to je jedno leze po nas :mrgreen:

On taky lezl :-D dokonce i kopal a mackal mi oko a tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
6.1.15 13:14

@dani24687 jojo taky nas pekne muci :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.1.15 13:20

Ten spánek se pořád mění, my jsme prostě vždycky jeli na to, že je noc a spí se, od malička. Chceš být vzhůru? Buď si, ale já jdu spát. Samozřejmě vždycky zkontroluju, jestli nemá žízeň, jestli nemá teplotu, horečku, jestli mu třeba zrovna nerostou zuby, prostě všechny možný alternativy, ale pokud nic z toho nehrozí, tak bez debat spát. Spánek se synáčkovi ustálil až kolem roku a půl, do té doby se taky často budil. Pak jsem přestala kojit a nějak si to samo sedlo. Teď teda okolo těch dvou let taky vyvádí, že chce v noci vstávat, ale ukážeme mu, že je noc, že všichni spí a zatím se vždycky nechal ukecat a usnul taky.. Taky hodně hraje roli, co se děje přes den. Děti často, když vypadnou z denní rutiny, ze svýho rytmu, tak se to projeví zvýšeným neklidem v noci.. Takž okolo Vánoc to bylo docela náročný..

• Citovat
  • Upravit
1223
6.1.15 13:30
@a12 píše:
@LenďuleB ty ho v noci pred spanim kojis? nema hlad? nas je taky kojenej tak mu zkousim na noc davat sunar, zatim mu moc nejede teda.. tak uvidim jestli se to zlepsi az si na nej zvykne a vypije vic..

no já mu dávám kaši, ale nějak moc to nezabírá :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
6.1.15 13:43
@LenďuleB píše:
no já mu dávám kaši, ale nějak moc to nezabírá :roll: :nevim:

tak ta u nas taky nezabira :mrgreen: zase jsem nekde cetla ze pokasi maj zizen :nevim: tak jestli si od tebe treba jen trosku cucne tak treba to zizen je :nevim: jinak asi predevcirem jsem do nej dostala 100ml sunaru pred spani a vzbudil se mi az kolem 4 a to byl za posledni dobu rekord :mrgreen: dala jsem mu napit odeme a spal do pul 8.. tak treba ten sunar pomuze :nevim: jinak ja davam taky tu kasi treba kolem 19 vetsinou.. ale nas prcek chodi spat fakt pozde.. no a kolem ty 22-23 mu zkousim dat ten sunar.. zkousela jsem to i v noci kdyz se probudil ale to je asi zvyklej na prso a to flasku odmital :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.1.15 13:52

@a12 no vidíš to taky zkusím :palec: kéž by to zabralo, ty jo spát až do čtyř?? To by byla paráda no. My usneme tak v devět, půl desátý, pak se vzbudí tak ve dvanáct, pak třeba v jednu, ve čtvrt na tři, ve čtyři a pak třeba v šest, když je to ještě dobrý, někdy prostě vstává ještě mezi no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
6.1.15 14:13

@LenďuleB tak to se ti budi fakt hodne casto 8o tak treba mu uz na spani to mliko od tebe nestaci :nevim: ja jinak kojim taky normalne jen jednou vecer mu dam ten sunar a kdyz se vzbudi v noci tak zase jenom kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.1.15 14:19

Vsem tady doporucuju knizku Kazde dite muze dobre spat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.1.15 16:04

Vyzkoušelií jsme všechno-jíst, pít. Nikdy neměl úplně 100% spánek, ale když se vzbudil tak to bylo jen na dudlíka a zase spal dál. Jo nechat ho řvát jsme taky vyzkoušeli, ale když se z toho pláče pozvracel, tak to asi taky není nejlepší. A když ho nedám spát po obedě, do večera nevydrží a usne někde na polštáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.1.15 16:48

@a12 no právě no.. zkusim taky ten sunar, třeba to pomůže. Děkkuju za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.5.15 10:38

Zdravím holky, oživuji diskuzi a s kruhama pod očima hlásím, že stále nespinkáme :lol: :? Můj přítel říká, že dávát SUNAR nebo kaši (před spaním) 16 měsíčnímu batoleti je blbost, já si to nemyslím, když je to před spaním, ale nějak nemám argumenty.. On říká, tak snad už jí všechno.. To sice ano.. ale stejně si myslím, že na noc kašičku nebo sunar je dobrá volba, nebo co myslíte Vy? Včera jsme nedali ani kašičku a malý se mi vzbudill asi tak 5 krát, takže hotovo, vstávám k němu já, v posteli ho mám samozřejmě taky já, spím u něj na klasické posteli 90×200 (myslím, že takle je rozměr jednolůžka), takže když si vezmu k sobě prďolu a on se začne vrtět a přelézat, opravdu se vyspím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.5.15 10:47

Kasi normalne k veceri na lzicku, to mi prijde pro batole zcela normalni vecere, mliko kliudne na usinacku do postele, dokud neni dite v noci bez plen.
Menila bych to pouze kdyby dite kasi a mleko nechtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
4.5.15 10:48

@LenďuleB a proc mu nedas normalni teplou veceri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí