Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
jdu si pro radu, už jsem trochu zoufalá. Dcera krásně do půl roku v noci spala a teď se budí skoro každou hodinu až dvě hodiny…zkoušela jsem ji dávat večer kašičku, ale po té ji bylo těžko, teď jsem zkusila na noc i UM, ale absolutní odmítnutí lahvičky, chce prso…takže pak vážně vstáváme každé 2 hodiny na kojení 🙉nevíte, co s tím?
Vydrzet a byt rada za dve hodiny spanku v kuse
ne, vazne, ono se nic jinyho vymyslet neda, taky to znam, nekdy se mi budi i po pul hodine… uklidnuju se tim, ze to neni navudy a jednou se treba u vyspim ![]()
Mně to moje malá začala dělat taky, kolem 5. měsíce začala spát hůř a častěji se budit. Trvá to doteď, má čerstvě 7 měsíců
Co s tím, nevím. Já čekám, až to přejde ![]()
Mně takhle spí od narození (teď má 7 měsíci), takže mi to přijde celkem normální
. Můžou to být i zuby, časem to určitě přejde.
@Rimonsiley píše:
Mně takhle spí od narození (teď má 7 měsíci), takže mi to přijde celkem normální. Můžou to být i zuby, časem to určitě přejde.
Malý bude mít 18 měsíců. Zatím to nepřešlo
![]()
@Janee19 píše:
Malý bude mít 18 měsíců. Zatím to nepřešlo![]()
To se mám na co těšit
Máme holčičku a doma si z toho dělám legraci, že se s mužem prostřídáme – teď se pár let nevyspím já a pak zase on, až za ní polezou kluci
. Holt ty noci s dětma už nikdy nebudou jako dřív.
Častěji??? To chci taky! Když jsme mezi 4. a 5. měsícem měli období spánku po 2 hodinách tak to byla paráda, bohužel moc dlouho nevydrželo. To bylo od porodu to nejlepší co u nás bylo.
To je ale u kojených dětí úplně normální. Až jí odstavíš, tak ti velmi pravděpodobně začne spát krásně celou noc. Takže vydržet, patří to k tomu bohužel
No odstav taky nemusi pomoct. Starsiho jsem prestala kojit v roce a pul, ale budil se v noci dal…