Špatný spánek v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
21.7.23 16:30

Spánek v noci špatný

Dobrý den,

jdu si pro radu, už jsem trochu zoufalá. Dcera krásně do půl roku v noci spala a teď se budí skoro každou hodinu až dvě hodiny…zkoušela jsem ji dávat večer kašičku, ale po té ji bylo těžko, teď jsem zkusila na noc i UM, ale absolutní odmítnutí lahvičky, chce prso…takže pak vážně vstáváme každé 2 hodiny na kojení 🙉nevíte, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
21.7.23 16:46

Vydrzet a byt rada za dve hodiny spanku v kuse :mrgreen: ne, vazne, ono se nic jinyho vymyslet neda, taky to znam, nekdy se mi budi i po pul hodine… uklidnuju se tim, ze to neni navudy a jednou se treba u vyspim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
21.7.23 16:58

Mně to moje malá začala dělat taky, kolem 5. měsíce začala spát hůř a častěji se budit. Trvá to doteď, má čerstvě 7 měsíců :zed: Co s tím, nevím. Já čekám, až to přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.7.23 17:48

Mně takhle spí od narození (teď má 7 měsíci), takže mi to přijde celkem normální :D. Můžou to být i zuby, časem to určitě přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2804
21.7.23 17:56
@Rimonsiley píše:
Mně takhle spí od narození (teď má 7 měsíci), takže mi to přijde celkem normální :D. Můžou to být i zuby, časem to určitě přejde.

Malý bude mít 18 měsíců. Zatím to nepřešlo :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
21.7.23 18:23
@Janee19 píše:
Malý bude mít 18 měsíců. Zatím to nepřešlo :D :mrgreen:

To se mám na co těšit :D Máme holčičku a doma si z toho dělám legraci, že se s mužem prostřídáme – teď se pár let nevyspím já a pak zase on, až za ní polezou kluci :D. Holt ty noci s dětma už nikdy nebudou jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.7.23 19:05

Malá má 3 a stále spí na kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.23 19:07

Častěji??? To chci taky! Když jsme mezi 4. a 5. měsícem měli období spánku po 2 hodinách tak to byla paráda, bohužel moc dlouho nevydrželo. To bylo od porodu to nejlepší co u nás bylo.

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
21.7.23 19:45

To je ale u kojených dětí úplně normální. Až jí odstavíš, tak ti velmi pravděpodobně začne spát krásně celou noc. Takže vydržet, patří to k tomu bohužel

• Citovat
  • Upravit
1519
22.7.23 08:21

No odstav taky nemusi pomoct. Starsiho jsem prestala kojit v roce a pul, ale budil se v noci dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí