Spánek v zavinovačce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
19.11.17 20:57

Spanek v zavinovacce

Chtela bych se zeptat, jak jste odnaucovali mimca spat v zavinovacce? Za nedlouho nam budou 4mesice a nedokazu si nejak predstavit fungovat bez ni :D. Jinak se mi mimco porad odkopava, strasne casto se budi a uspani trva dyl (zkousela jsem zatim jen pres den v noci na to zatim nemam odvahu :mrgreen: ). Mam spaci pytel a slabou perinku a mam strach ze si tu perinku v noci pretahne pres hlavu a udusi se :think:. Jak dlouho vam deti spali v zavinovacce a trvalo odnauceni dlouho nebo si zvykly rychl? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4959
19.11.17 21:05

Syn ve 4 měsících ještě určitě v zavinovačce spal, jinak si strašně máchal ručičkama po obličeji a budil se. Pak jsme to jednou zkusili bez ní a šlo to, nebo jsem mu při usínání ručičky držela. V půl roce byl už určitě bez zavinovačky. Pokud ji tvoje dítě ještě potřebuje, tak bych mu ji nechala.Oni pak už jsou stejně moc velcí a vymotají se z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
19.11.17 21:07

Obě děti se to odnaučily samy a ze dne na den. Jednoduše se začaly vztekat a bylo znát, že už v ní být nechtějí. Dcera v 8 měsících, syn v 7.Už jsem se bála, že budu zavinovat do puberty, ale přešlo je to :lol: Peřinku si nikdy přes hlavu nepřetáhli, ani jeden, toho se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.11.17 21:11

V zavinovačce spali dokud jim to vyhovovalo. Nevidím důvod proč to odnaučovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.11.17 21:12

@ProfZav @weyky prave mam pocit ze ho to kolikrat uz rozciluje ze nema prostor, kdyz ho rozvazu tak se sice uklidni ale nechce usnout a kdyz uz, tak je za pul hodky vzhuru :D. No asi to nebude jenom tak, mam z toho docela hruzu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
19.11.17 21:13

Nic jsem neodnaucovala, jednoho dne to přestalo fungovat. Bylo jim cca kolem sedmi měsícům. Neřeš to, do patnácti zavinovat nebudeš. A až to nebude fungovat, budeš vzpomínat, jak to bylo super. Já bych s chutí někdy zavinula i petiletyho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.11.17 21:15

Syn spal v zavinovačce asi do sedmého měsíce. Pak začalo uspávání trvat déle a déle, tak jsme zkusili dát spát bez zavinovačky. První večer katastrofa, druhý už v pohodě. Místo zavinovačky má teď pytel na spaní, neodkope se ani si nedá peřinku přes obličej. Při usínání mu zakryju ručičky plínkou čmuchačkou, aby měl co žmoulat a očuchávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
19.11.17 21:17

Ja se taky nechystam neco odnaucovst.. :mrgreen: mamka me dokonce na malyho usila ooobr zavinovacky, aby se do nich mohl pekne zabalit.. je totiz nejakej prerostlej 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
19.11.17 21:17

@Lannie spal v zavinovačce do 8 měsíců, swaddle e, svázaný jako v kazajce. Odnaučil se to sám věkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.11.17 21:31

@svatecnice Jojo, SwaddleMe jsme měli taky. Je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
19.11.17 21:33
@Mala.ještěrka píše:
@svatecnice Jojo, SwaddleMe jsme měli taky. Je super :palec:

Holky my ji mame taky, uz tu vetsi, 3-6m. Male bude 5m, co potom? Vetsi uz se asi nedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
19.11.17 21:38

Pokud to vyhovuje nerušila bych. Ale jinak pokud je to problém kvůli zimy. My to vyřešili, že spíme ve fleesových overalkách, vlastně už skoro od narození. Odkopávala se. Ted v zimě ma bodyčky, punčochy, fleesový overál, a máme teda v ložnici opravdu chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
19.11.17 22:14

Já mám teď skoro tříměsíční a ze zavinovačky už vyrostla, tak jsem jí předevčírem dala do spacáku a spí v pohodě. U starších dětí taky tak. Peřinku ani deku jsem nedávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
19.11.17 22:23

U nás zavinovačka (taková tá klasická) chvíli. Pak jsem balila napevno do takové tenké. Jinak večer neusínala a až se jednou šla uřvat i v zavinovačce. tak jsem rozbalila a byl klid a odvtedy už ne. To jí bylo taky tak kolem 4-5 měsíců. Doteď je to profesionální odkopávač (1,5 roku). Peřinku stále nemá. Má dvě deky (teď na zimu). Jinak spávala pod jednou (ne moc teplou). Tú si i tahá sebou ráno na nočník… Ale my jsme zvyknutí na studený odchov v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
19.11.17 22:40

ZAvinovala jsem všechny 3 dcery do půl roku - potřebovaly to. Tady jsem četla, že děti zavinovaly i do 10 měsíců. Neodnaučuj, dítě samo dá najevo, kdy to nebude chtít. U nás teda to přechodové období byly trochu boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí